Uz Angliju atbraucu pirms 3,5 gadiem labakas dzives meklejumos. Gribejas pamainit vidi, izrauties no krizes Latvija un sakt patstavigu dzivi, jo mani vecaki (tevs un vina dzives biedrene), lai gan ir man loti mili un tuvi cilveki, bet taja pasa laika kontrolejosi un patriarhali, reizem izturejas pret mani ta, it ka veljoprojam butu vinu maza meitina, kura neko nesaprot un nemak. Bet es gribeju paradit, ka maku gan! Sava butiba esmu loti neatkariga un paspietiekama. Man vajag savu persnigo telpu, istabu, laiku, lidzeklus, lai varetu dzivot pec saviem ieskatiem. Gribejas pamainit atmosferu, beidzot lemt pasai par savu dzivi, pelnit pasai savu naudu, nevis diedelet no radiniekiem, darit to ko gribu, neatskaitities par katru soli. Uzskatiju, ka sava vevuma del man butu japamet vecaku ligzda. Finansiala situacija ari nebija parak spidosa krizes laika, negribejas but vecakiem uz kakla. Atbraucu ar domu palikt tikai uz vasaru un iekrat naudu, bet man seit iepatikas un izdomaju palikt ilgak. Driz vien iepazinos ar boyfriendu, atri iejutos saja valsti. Pagaidam nav plani tuvako gadu laika atgriezties Latvija, bet ir doma parvakties uz kadu citu Anglijas pilsetu Midlandos vai ziemelu puse.. Pirms tam dzivoju dazadas citas Anglijas pilsetas-Huddersfield, Accrington, Burnley, Birmingema.