uzsit pa dibenu, apčamda pēcpusi

Reitings 1
Reģ: 07.11.2013
Vakar kad kāpu ārā no sabiedriskā, jaunietis apčamdija manu pecpusi un aizmuka..
protams, man mugura bija apspileti legingi...
ka lai izvairas no šādiem izvirtuļiem?
varbut jums ir gadijies līdzīgi!?
07.11.2013 14:34 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Par to čamdīšanos - ziniet, man šķiet, vīrieši vispār īpaši nepamana - uzvilkti legingi vai skinny bikses, pamana vien tad, kad viņu draudzenes parāda ar pirkstu un pasaka - paskaties, kas šitai te mugurā, aaakdievs!

īstenībā tā nav. nevar attiecināt uz visiem, ka nepamana, bet daudzi vīrieši neatšķir legingus no biksēm. tāpēc varbūt arī nepamana. bet zinu daudzus, kas saka - legingi nav bikses. arī mans draugs man vienreiz tā pateica, lai gan es viņus nebiju vilkusi kā bikses, bet vnk pie īsākas kleitiņas.
08.11.2013 11:54 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Da labi, tas ka viņai kāas bija legingi nav attaisnojums, ka viņu apčamda. Tad jau uzvilkti minisvārki attaisnotu izvarošanu. Jūs esat jokainas.

Skumji, ka šī tendence atnākusi līdz LV. Daudzās valstīs apgrābstīšana ir nopietna problēma. It īpaši Japānā t.s. groping ir milzu sērga, kura ir pat krimināli laikam sodāma. Tur metro pat ir brīdinājumi, lai meitenes uzmanās. Neredzu tajā neko smieklīgu - tas ir pazemojoši un stulbi.
08.11.2013 12:32 |

Reitings 1681
krūtis sievietei ir dzimumorgāni.

Pipeec... Kurš te teica par piecgadniekiem? Kā pieaugusi sieveite var nosaukt kŗūtis par dzimumorgāniem??? Ak tu Dievs... Kops kura laika tad ar krūtīm vairojas?
08.11.2013 12:40 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Tad jau uzvilkti minisvārki attaisnotu izvarošanu.

Neviens nesaka, ka kaut kas attaisno izvarošanu. Neattaisno. Vienkārši, ja pa ielu ies meitene ar puscaurspīdīgiem legingiem un meitene džinsos, tad, visticamāk, gramstītājs izvēlēsies to, kura zibinās savus dibenvaigus viņa acu priekšā. Ir jāpiedomā pie sava apģērba, lai neprovocētu šādu idiotu rīcību.
08.11.2013 12:48 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Nu, kā saka, meiteņu loģika: "Es uzvilkšu šo krekliņu, kas izceļ manus pupus, un tad meklēšu puisi, kam interesē mans prāts, nevis ķermenis!"
08.11.2013 12:54 |

Reitings 1681
Izlasot visus komentarus seicunu, ka sieviete ir simts reizes ciniskaka un nežēlīgāka par jebkuru vīrieti. Sieviete pēc būtības ir maita un viņas instinkts ir nogremdēt, pazemot, aizskart jebkuru citu. Nevelti sieviesu terors ir visparzināms. Un izvarošanas upurus biežak vaino un pazemo tieši pakārtējās sievietes nevis vīrieši... Pretīgi...

Kurs gan ir izdomājis, ka sievietes ir maigas un soicāli aktīvākas... Bullshit
08.11.2013 13:10 |

Reitings 1681
puscaurspīdīgiem legingiem un meitene džinsos, tad, visticamāk, gramstītājs izvēlēsies to, kura zibinās savus dibenvaigus viņa acu priekšā. Ir jāpiedomā pie sava apģērba, lai neprovocētu šādu idiotu rīcību.

Nē. ;) Apģērbs nav noteicošais faktors, kad ir runa par seksuāla rakstura vardarību. Un gramstīšana arī tāda ir. Nozīme var būt matu krāsai, rasei, kaut kādam ārējām dabiskām izskata pazīmēm, bet ne apģērbam! Varmākas izvēlās mazāk aizsargātus upurus, kuriem būs mazāka iespējamība pretoties.

Un domāšanas veids, ka meitene vsp pie kaut kā ir pati vainojama šādā gadījumā ir saknē nepareiza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vainīgs ir grābstītājs un neviens cits... Tā ir viņa rīcība. Un nekādi legingi, stringi, mini vai maxi, apspīlēts vai plandošs - tam nav nozīmes...
08.11.2013 13:16 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Vainīgs ir grābstītājs un neviens cits... Tā ir viņa rīcība.

Par šo jau neviens nestrīdās, bet redz pusplikā dibena īpašniecei tas neesot paticis un viņa jautā, kādēļ tieši viņas pusplikajam dibenam pieskārās :D
08.11.2013 13:34 |

Reitings 278
Apģērbs nav noteicošais faktors, kad ir runa par seksuāla rakstura vardarību. Un gramstīšana arī tāda ir

Protams, ir visādi fetišisti, bet, piemēram, tusiņā, kur vienai draudzenei ir izkārti pupi un svārki knapi aizsedz dibena vaigus un otrai draudzenei džemperītis ar džinsiem, uzmini nu - kura visu vakaru nevarēs vien atkauties no uzmanības
08.11.2013 13:36 |

Reitings 1681
viņa jautā, kādēļ tieši viņas pusplikajam dibenam pieskārās

Pirmkārt viņa nekur nerakstīja, ka bija pusplika. No kuriens tāds info? Viņai bija uzvilkti legingi. Un legingi ir arī biezie melnie, bikšveidīgie ne tikai zeķubiksveidīgie.

Otrkārt neko tādu viņa nejautāja... Ja nemāki atrast, tad citēšu, ko tieši viņa rakstīja:
ka lai izvairas no šādiem izvirtuļiem?
varbut jums ir gadijies līdzīgi!?
08.11.2013 13:38 |

Reitings 1681
kura visu vakaru nevarēs vien atkauties no uzmanības

atkauties no uzmanības nav tas pats kā tikt seksuāli aizskartai. ;) Es domāju, ka normalam cilvēkam ir saprotama atšķirība. Un grabstītājs neizrāda uzmanību viņs apmierina savu seksuālo tieksmi pieskarties - viņs no tā gūst baudu.
08.11.2013 13:39 |

Reitings 278
atkauties no uzmanības nav tas pats kā tikt seksuāli aizskartai. Es domāju, ka normalam cilvēkam ir saprotama atšķirība. Un grabstītājs neizrāda uzmanību viņs apmierina savu seksuālo tieksmi pieskarties - viņs no tā gūst baudu.

dažs labs laikam neuztvēra piemēru...
Ok,
izslieti 2 dibeni - viens iespīlēts caurspīdīgos legingos, bet otrs džinsās, kuru vīrietis gribēs apčamdīt pirmo?

Protams, ka džinsās, jo viņš ieraudzīja blondos matus :D
08.11.2013 13:49 |

Reitings 1681
izslieti 2 dibeni - viens iespīlēts caurspīdīgos legingos, bet otrs džinsās, kuru vīrietis gribēs apčamdīt pirmo?

Dažs labs laikam nesaprot kādu motīvu vadīti ir šadi dibenu čamdītāji... ;) Viņi čamda jebko kas pagadās. Var arī omīti un pusmūža dāmu. Nečamda par smukumu, bet lai apmierinātu savas tieksmes...

Un ja stāvēs autobusā čamdītāja priekša meitene, kas izstaro pašpārliecinātību un būs par sevi droša un būs legingos, bet blakus pelekā pelīte, klusa un kautrīga nepieguļošos džinsos - apčamdīs visticamk otro, jo jutīs, ka viņa visdrīzāk sakautrēsies un necels traci, varbūt izliksies, ka nekas nav noticis, bet pirmā meitene vēl pa purnu var atraut un uzdirst pa visu autobusu: "kas tu debīls esi?" Kas ir lielakā čamdītāja fobija
08.11.2013 13:56 |

Reitings 278
Dažs labs laikam nesaprot kādu motīvu vadīti ir šadi dibenu čamdītāji... Viņi čamda jebko kas pagadās.

Nepiekritīšu gan ;)

Tā tomēr ir seksuālā dziņa, pēc kuras viņi vadās.
Dažreiz, redzot ļoti skaistas krūtis sievietei, pat man gribās viņām pieskarties :D

Redz jaunietis pieskārās pēcpusei un uzreiz aizmuka, visticamāk, ka nevarēja novērst acis no tā dibena un tāpēc tā arī izdarīja, jo viņš viņu seksuāli uzrunāja.
08.11.2013 14:03 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Nu man šķiet ka tie gramstekļi un virinātāji kaifo tieši no reakcijas, jo izteiktāk sieviete reaģē, jo šim lielāka bauda. Un viņiem toč pajāt kas par sievieti, ka tik dabūt to reakciju. Bet ja kādai tāda "uzmanība" glaimo un liek domāt cik sexy čiksa ir, tad ok. :D
08.11.2013 14:13 |

Reitings 1681
Tā tomēr ir seksuālā dziņa, pēc kuras viņi vadās.
Dažreiz, redzot ļoti skaistas krūtis sievietei, pat man gribās viņām pieskarties

Seksuālās varmākas stimulē dziņa pēc varas. Un varu visvieglak ir iegūt seksuāli dominējot par kādu. Tāpēc vieglāk ir izvarot tādejādi parādot savu varenību pret bezspēcīgu upuri. Tur nav saistības ar seksuālo dziņu, kas ir tendeta uz baudas gūšanu un seksuālo tieksmju apmierināsanu. Izvarojot un citādi seksuālā ceļā aizskarot sievieti varmāka negūst seksuālu baudu kā mēs to saprotam, viņs ar seksuālu piepildījumu gūst varas apziņu, baudu pakļaut. :)
08.11.2013 14:20 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Protams, ka visā tajā pasākumā noteicošais faktors ir gramstītājs. BET - iedomājieties situāciju, kurā trolejbusā pie durvīm stāv divas +/- viena vecuma meitenes - viena džinsās, otra - šortos/legingos/miņukos. Kā jums liekas, uz kuru tas gramstītājs vairāk skatīsies un kuru fiziski aizskars? Normālam, galvā veselam vīrietim būs ja ne vienalga, tad viņš papriecāsies maksimums, tikai ar acīm.
Tā pareizā/nepareizā apģērba izvēle ir tikai izskaidrojums "kāpēc tieši es", nevis attaisnojums, kurš kādam dod tiesības aizskart otru personu.
Un nav jau arī tā, ka musulmanu valstīs nevienu sievieti neaizskartu, jo viņas uz ielas valkā parandžas un burkas. Aizskar fiziski, bļauj virsū un ko tik vēl ne. Tāpēc, ka to nenormālo pērtiķvīriešu īpatsvars tur ir krietni liels. Lasīju vairākus rakstus, intervijas par šīm sievietēm, kāpēc viņas nēsā šos tērpus - lielākā daļa (varbūt, ka tikai tā saka), apgalvo, ka pēc brīvas izvēles, sevis aizsargāšanai no vīriešu skatieniem un frāzēm. Un kas notiek, ja kādu no šīm sievietēm izvaro? Vai nu pašas, vai līgavaiņa ģimene šīs sievietes nenormāli pazemo, izslēdz no ģimenes, vai pat nogalina.
08.11.2013 14:39 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Samaara, bet vai tad sieviešu krūtīm vispār ir cita funkcija bez vairošanās? Cik es zinu, tās domātas sava bērna barošanai - tas ir saistīts ar vairošanos, vai tad nē? Un vēl tas, ka tā ir dzimumpazīme, to tu nevari noliegt. Tāpēc arī pieņemts tās aizsegt, jo tās ir relišeri vīriešu acīs. Pašaprotamas lietas, bet brīnās tā, it kā dzīvotu Āfrikas ciltī, kur tas viss ir aizmirsts un notrulināts :)
08.11.2013 19:27 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tas ir, teksts bija Ellai.
08.11.2013 19:27 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
09.11.2013 00:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits