uzsit pa dibenu, apčamda pēcpusi

Reitings 1
Reģ: 07.11.2013
Vakar kad kāpu ārā no sabiedriskā, jaunietis apčamdija manu pecpusi un aizmuka..
protams, man mugura bija apspileti legingi...
ka lai izvairas no šādiem izvirtuļiem?
varbut jums ir gadijies līdzīgi!?
07.11.2013 14:34 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Winterra, piedod, nesapratu :D
07.11.2013 20:06 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
viss okej. Te tā pierasts pie tādiem bezjēdzīgiem tekstiem, ka viss jau šķiet burtisks. :D
07.11.2013 20:08 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Un krūtis sievietei ir dzimumorgāni.
ehhh, :D nu já... sasméjos.

par tému - nu protams, stulbi, ka káds apgrábsta dibenu, man par laimi, nav gadíjies, un ceru, negadísies.
te visas raksta, ka legingi nav bikses, prieks, ka tik daudzas to saprot, bet izejot árá - árpráts, un labákais, ka tieshi apméros lielás meitenes uzskata, ka legingi tomér ir bikses.
07.11.2013 20:25 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ārprāts, atkal vistas trako.

No sērijas - pati izdomāju, pati atbildēju.

Nu kur rakstīts, ka legingiem pāri nebija kāda maika? Un ja būtu bikses, kurām pāri maika un pakaļa tāpat tiktu apgrābstīta - par ko būtu cepiens? 5 lpp. piedrukātas ar pašizdomātu problēmu un savu kompleksu izlikšanu.
07.11.2013 20:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Meksikanka-tiesi taa!To dibenu tacu var apcamdiit,ja ir piegulosa kleita,svaarki arii.Skaidrs ir viens-tas "camdiitaajs" to izdariis ,neatkariigi no taa kas muguraa!
07.11.2013 21:01 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ko jūs te mācat kā ir pareizi viņus nēsāt, ja tāds pareizi nemaz nav. Katram savi uzsakti.
Tik tad nevajag veidot diskusijas - man kaads ieknieba dibenaa. Jo arii es esmu ielaas redzeejusi meitenes ar legingiem, kuriem cauri spiid stringi (maicinjas taatad liidz nabai). Nu, OK, katrs valkaa apgeerbu kaa grib, bet vai tiesaam taadaa paskataa jaaiet uz skolu, lekcijaam, nedod dievs, veel darbu (ja darbs nav saistiits ar prostituuciju)?? :)
Bet vispaar, lasot visu so, saprotu, ka tiesaam daudzam nav sajeegas par to, kaa atskirt legingus no pieguloshaam bikseem.
07.11.2013 21:11 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
To dibenu tacu var apcamdiit,ja ir piegulosa kleita,svaarki arii.Skaidrs ir viens-tas "camdiitaajs" to izdariis ,neatkariigi no taa kas muguraa!

++
07.11.2013 21:14 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Var jau būt arī puscaurspīdīgas piegulošas bikses. Legingi var būt biezi un pilnīgi necaurspīdīgi. Un tādi manuprāt ir pilnīgi nēsājami. Pie tam ērti.
07.11.2013 22:11 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu ko jūs cepjaties!
Savā ziņā kompliments jūsu dupsim :D
07.11.2013 23:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es te taa iedomaajos, kaada buutu reakcija, ja meitene chamdiitaajam iegraabtos kulee un saaktu vinju chamdiit pretii. :D
07.11.2013 23:55 |

Reitings 13
Reģ: 07.11.2012
Es tiešām jūs, SIEVIETES, nesaprotu! Kā var vainot meiteni, ja viņai kājās bija legingi, kas nav nekas trakāks par īsiem mini. Tas, ka sieviete ģērbjas apspīlēti vai vispār jebkā, kā viņai patīk, nedod TIESĪBAS svešam vīrietim aizskart viņu fiziski!
07.11.2013 23:56 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Es tiešām jūs, SIEVIETES, nesaprotu! Kā var vainot meiteni, ja viņai kājās bija legingi, kas nav nekas trakāks par īsiem mini. Tas, ka sieviete ģērbjas apspīlēti vai vispār jebkā, kā viņai patīk, nedod TIESĪBAS svešam vīrietim aizskart viņu fiziski!

+++
08.11.2013 00:10 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013

+ Piekritu! Nevienam virietim nav tiesibas aizskart sievieti, ja tas notiek pret pasas gribu, neatkarigi no ta vai vina ir gerbusies mini, vai parandza. Jebkura sieviete, neatkarigi no statusa un izskata, ir pelnijusi but cienita, bet sada aizskarsana ir neciena un pazemojums. Tas tikai liecina, ka konkretais puisis ir divainis, kurs nemak dibinat kontaktu ar meiteni, bet ta vieta izmanto fiziskus pieskarienus. Tad jau sanak, ka visas isas vasaras kleitinas, sortos, mini terptas meitenes ari speciali izprovoce nabaga vajas dabas viriesus? Varbut tad man iet uz pludmali mukenes kostima? Ja, legingi biksu vieta nav parak labas gaumes pazime, bet vasaras isas kleitinas un sortini, manuprat, nebut nav nevainigaki un tikumigaki par legingiem. Tik pat labi sadam divainim seksigas varetu likties dazadas sieviesu kurpes, vai sieviesu rokas. Ir tacu kurpju fetisisti, kuri uzbudinas no kurpem un sieviesu potitem. Starp citu, ari gara kazoka un lindrakos terptas sievietes tiek aizskartas un pat izvarotas. Seksualie varmakas diezvai parak skatas, vai ta ir jauna meitene, vai padzivojusi kundzite-parasti tiek izmantots pirmais upuris, kurs pagadas cela. Sie cilveki, pirmkart, grib apmierinat savas vardarbigas tieksmes, nevis seksualas. Viniem ir novirzes un dazadas nopietnas bernibas traumas.
08.11.2013 05:37 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Sen atpakal, nakot maja no skolas, pilsetas nomale, starp krumiem ieraudziju vienu metelisa virinataju, kurs staveja salidzinosi netalu no manis, bija gerbies meteli un aiztika savas genitalijas. Biju parbijusies nepajokam un skreju ko kajas nes. Man mugura bija rudens kurtka, plecu soma, un balinatas dzinsa bikses. Taja laika biju aptuveni 15 gadus veca. Diez ko vins mani ta-adu ieraudzija, vai es prieks vina biju parak liels kardinajums?...Sadi divaini var patrapities cela ikvienai sievietei.
08.11.2013 06:04 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Safiyah Tie ir slimi cilvēki... :/ Es vienreiz tikai redzēju, un tas bija tādā vietā, kur pati savām acīm neticēju... Ļoti publiskā vietā - ar autobusu braucu pāri tiltam pie Dominas, a mētelīšu virinātājs stāvēja "visā savā krāšņumā" zem tilta, tālāk, pie vilcienu vagoniņiem.... brr... Ceru, ka viņu ātri savāca o turienes..
08.11.2013 06:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Legingi nav bikses, pie tā arī savu komentāru nobeidzu!

++++
08.11.2013 08:30 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Es nevaru - Nevienam nav tiesību... :D :D :D

ja tu nevēlies Maskavas forštatē dabūt zilu aci un tikt aplaupīts, tad varbūt nevajag apkārties ar zelta ķēdēm un visiem rādīt, cik tev labs telefons ?

Kad izvaros un pārgriezīs kaklu - ej kladzini, ka nav tiesību un ir normas, likumi bla bla bla :D

Par krūtīm arī labs, jāpamēģina pēc kopīgā teniņa (vīr&siev) vienkārši noģērbt visu augšu, jo karsts, tāpāt kā vīrieši to dara :D pēc tam cosmo forumā uztaisīšu jaunu tēmu par to, ka visi vīrieši ir lūriķi un cūkas :D
08.11.2013 08:31 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Es velku legingus,tas ir mans mīļākais apģērba gabals,bet atrast un tos nopirkt ir mokošs uzdevums,jo visos veikalos tiek pārdoti šie lētie prasti sašūtie,plāni caurspīdīgie legingi,bet esmu iepirkusi vairākus NY veikalā,tur var atrast biezus ar labi nošūtu vidukļa jostu,vairāk pat izskatās pēc biksēm,ļoti ērti,uzvelku parasto topu,džinsu vesti un ir ok
http://www.singer22.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/kim-in-lna-olivia-leggings.jpg
08.11.2013 10:14 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Bet ja jāātsaucas uz diskusijas tēmu,tad teikšu autorei tā-neņem galvā,tādi slimiķi ir visur,un tur neko nevar padarīt,iespējams ka viņam blakus bija draugi,gribēja pazīmēties cik viņš kruts ir,ka var iekniebt svešai meitenei,vai arī pa dzīvi čalis ar putniem.
08.11.2013 10:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu man arī ir iegrābušies pakaļā nepazīstami ciļvēki (tiesa gan, ne bieži), un arī ne jau tādēļ, ka būtu to provocējusi ar apģērbu vai izturēšanos. bet ar savu komentāru gribēju vairāk pateikt to, ka pašas palielinat iespēju, ka jums iegrābsies pakaļā, ja pašas būsiet piedauzīgi ģērbušās vai vilkušas nepiemērotu apģērbu.
protams, nevienam nav tiesību to darīt, bet mēs pašas palielinām iespēju, ka tas tiks izdarīts. bet nu pirms sūdzēties un nākošreiz tādā pat paskatā iet uz ielas, padomāt par to, kādu iespaidu mēs radām.
protams, ka nav arī tiesības izvarot sievieti, kura naktī izaicinošā apģērbā klīst pa ielām. un izvarotājs saņemtu sodu, ja izvarotu kādu. bet, ja mēs neģērbtos pārāk izaicinoši nakts stundās un nestaigātu bez vajadzības pa nakti, tad iespēja, ka mūs izvaros, taču ir mazāka, vai ne?
tāpat ir arī ar visām pārējām lietām.
08.11.2013 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits