Pēc cik ilga laika runāt par attiecībām?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Iedomājaties, ka jau mēnesi vai divus jūs satiekaties ar puisi, katru dienu sarakstāties, pāris reizes nedēļā ejat uz randiņiem, paliekat pie viņa arī nakti šad tad.

Beeeet puisis nekādus mājienus vai sarunu nav uzsācis par to, kādā statusā šis viss ir. Vai tās ir attiecības, vai tikai dēka, vai esam pāris vai tikai mīļākie, vai viņš tiekas ar citām, vai mums jābūt vienam otram uzticīgiem, kas mēs vispār skaitāmies viens otram?

Pēc cik ilga laika būtu jāsāk cilāt šie jautājumi, jūsuprāt? Nu tā, lai neaizbiedētu puisi un viņš nepadomātu, ka jūs jau doās esat izplānojusi kāzas un 3 bērnus :D Bet nu tā... vienkārši lai saprastu, kāds mums ir statuss.
06.11.2013 11:44 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Anny, tavuprāt, sākt gulēt kopā pēc 2 mēnešiem ir pāragri?

Tā es neteicu, katram cilvēkam savi uzskati, vēlmes un vajadzības.
Vienkārši es tik ātri vīrieša mājās nenakšņotu, sevišķi, ja dzīvo ar vecākiem, jo man būtu kauns, es justos neveikli. Jo man šķiet, ja iesaista vecākus, tad attiecībām jau jārit kaut cik nopietnā gultnē.
06.11.2013 18:28 |

Reitings 2
Reģ: 18.02.2011
Ar savu puisi kopā dzīvoju jau 3 gadus, bet spilgti atceros to dienu, kad satikāmies un arī to dienu ,kad pēc mēnesi ilgas tikšanās un iešanas uz randiņiem viņš , vedot mani mājās, paziņoja, lai atceros šo datumu, jo tas būs mūsu. Tas bija tik romantiski, debesīs mirdzēja zvaigznes un mana sirds līdz ar tām.
06.11.2013 18:33 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Es tiešām nesaprotu, kāpēc tik daudzām meitenēm sagādā problēmas runāšana? Es jau pirmajā randiņu nedēļā, pēc kādas 4. tikšanās reizes pajautāju, kas es viņam esmu - vienkārši draugs, izklaide, vai kas vairāk. Tā nu ir pagājis jau vairāk kā gads, esam vēl jo projām kopā un plānojam kāzas, par spīti maniem jautājumiem par bērniem pēc 3 mēnešu pazīšanās. Ja cilvēks grib būt kopā ar otru, tad viņu neaizbiedēs jautājumi par kopīgu nākotni.
06.11.2013 22:38 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Tikai gribēju padalīties ar info, ka mani tomēr uzaicināja uz ģimenes viesībām :)
07.11.2013 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits