Kapec cilvekus konsulte ''profesionali'',kas neko nesajedz?

Reitings 179
Reģ: 08.10.2013
Vakar biju drogas,velejos nopirkt Loreal CC kremu,piegaju pie konsultantes,ne pie drogu pardevejas,bet tiesi konsultantes,kas braukusi uz vienu no sazin kurienes konsultet tiesi par bb,cc kremiem.Pieejau un jautaju vai cc kremam ir viens tonis vai vairaki,jo es tiesam to nezinaju.Zinaju ka vins ir zals,pec tam paliek bruns,domaju varbut gaisak varbut tumsak bruns,a vina man saka,ka nu ja ka viens,vins jau tacu ir zals,es skau nu ja,bet vins tacu pec tam paliek bruns,vina man uz to atbildeja ne vins nepaliek bruns,vins ir zals,pa virsu jaliek tonalais.Es uzsmereju uz rokas,domaju mos tiesam nepaliek bruns,izsmereju drusku,palika bruns,saku vai tiesam nepaliek bruns?!?! Vina skatas uz manu roku un saka,ka ne.Vina daltonike vai ka?Vina man teica,ka tas vispar cc krems jaliek tikai uz pumpam lai nomasketu.Kapec konsultet jaleik cilveki,kam nav saprasnas?
06.11.2013 08:46 |

Reitings 179
Meitenes,pec konsultantes skaidrojuma es sapratu ta-CC krems ir jaliek uz pumpinam,ka tie korektori un tad jaliek tonalais krems.
06.11.2013 12:30 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Ja jau tik gudra pati, kapēc kādam vispār kko jautāt, priekš tam ir gogle. doh.
06.11.2013 12:31 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Meitenes,pec konsultantes skaidrojuma es sapratu ta-CC krems ir jaliek uz pumpinam,ka tie korektori un tad jaliek tonalais krems.

Nē, nav. Pumpām ir paredzēti konsīleri.
06.11.2013 12:32 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nu bet taču tonālais pats par sevi brūns nepaliek! Iespied sev riktīgu pikuci saujā un apskaties, vai tas pēkšņi maina krāsu!
Protams, ka iesmērēts ādā, tas vizuāli(!) izlīdzinās, izliedējas uz ādas - nav jau guaša krāsas, bet pats tonālais ir un paliek zaļš. Tāpēc jau tas tik labi nosedz apsārtumus un citas nepilnības. Jo zaļā krāsa attiecīgi kontrastē.

Tu nedaudz jauc produktus.. tonālis ir dažādās krāsās - no gaiši bēša līdz brūnam. Tas, par ko tu raksti, ir konsīlers (nezinu tieši. kā latviešu valodā pareizi) - tas var būt zaļš, vai dzeltens, vai vēl kādā krāsā, lai noslēptu noteiktas ādas nepilnības. Tas krāsu nemaina, bet tiek lietots zem tonālā. Pārdevēja sajauca šo ar produntu, ko autore vēlējās iegādāties - krēmu, kas maina krāsu. 'Konsultante' domāja, ka tas ir konsīleris, kas tas nav.

http://beaut.ie/2013/loreal-nude-magique-cc-cream-review-pics-swatches/
http://www.lovelygirliebits.com/2012/03/loreal-nude-magique-bb-cream-in-fair.html
06.11.2013 12:36 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nē, nav, pumpām ir paredzēti sākumā korektori. :D
06.11.2013 12:36 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nu bet taču tonālais pats par sevi brūns nepaliek! Iespied sev riktīgu pikuci saujā un apskaties, vai tas pēkšņi maina krāsu!
Protams, ka iesmērēts ādā, tas vizuāli(!) izlīdzinās, izliedējas uz ādas - nav jau guaša krāsas, bet pats tonālais ir un paliek zaļš.

Tu gadījumā neesi tā konsultante, ko autore satika?
loreal cc maina krāsu, un kā vēl.
06.11.2013 12:43 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Kristiana
Ja runājam par loreal cc krēmu, tad viņš nepaliek zaļš un neizlīdzinās mistiski - viņā iekšā ir pērlītes, kas to krāsu nomaina uz brūnīgu. Tieši pati pēc sava ieteikuma pamēģini - iespied pikuci saujā, saspied tās pērlītes un tad vēlreiz pastāsti, ka viņš paliek tikai un vienīgi zaļš... Lūk bilde tam, ko saku - uzspiež - zaļš (iekšā ja ieskatās var redzēt pērlītes), izsmērē - nevis zaļš, kurš ''izlīdzinās'', bet brūnīgs.
06.11.2013 12:43 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Zems atalgojums nav attaisnojums nezināšanai. Tad jau vispār nav jēgas no konsultanta, labāk atlaist uzreiz, un uzņēmums varēs ietaupīt arī uz zemā atalgojuma maksāšanu.

Īstenībā piekrītu šim.. Labi, zema alga. Tad priekš kam vispār uzņēmumā tāds amats? Lai tad klienti paši meklē google, utt. kā te dažas ieteica. Konsultantam ir jāparzina sevis piedāvātie produkti un nav normāli, ja tas tā nav.

Tu gadījumā neesi tā konsultante, ko autore satika?

Iedomājos to pašu :D
06.11.2013 12:47 |

Reitings 179
Nu ja,es zinu,ka vins jasmere pa visu seju kaa tonalais,bet vina man centas ieskaidrot,ka tikai uz pumpam.
06.11.2013 13:17 |

Reitings 179
ES JAU ARI SAKU DOMAT,VAI TIK KRISTIANA NESTRADA DROGAS..
06.11.2013 13:18 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Nu, ko var gribēt no Drogām??
es atceros, ka jaunības gados biju pāris reizes kā Gilllette konsultants, ha, ko es varēju zināt, pateoca man 5 teikumus par viņu, ej grozies. domā baigie spečuki tur salasīti??

bet kāpēc Tu tur nesūdzējies, bet te taisi diskusiju?
kā mēs varam palīdzēt??
06.11.2013 13:42 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ooo pipar, es arī jaunībā pāris reizes biju Gillette konsultants! :D
06.11.2013 13:44 |

Reitings 179
piparene,es velreiz atkartosos.Pirmkart,man nevajag palidzibu,tikai gribeju parunaties par so temu.Otrkart,tad jau te nav jegas nevienai diskusijai gandriz.
06.11.2013 13:45 |

Reitings 179
Man jau reali nevajadzeja nekadu superskaidrojumu,kas tas iur..Man tikai vajadzeja nopirkt manai sejas adai atbilstosu tonalo.
06.11.2013 13:47 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
a manliekas, ka lielas jeegas nav no Douglas, Kristiana utt. veikalu pardevejam-konsultantem. Piemeram, ieeju meklet smarzas, tik tiesam nezinu KADAS es veelos… zinu tik to , ka mos saldas, bet stipras vai interesantas (kur vardu ''interesants'' saprotu es pati) man ir taa, ka pasmarzot vajag un tad vai nu ir tas ''klikskis'' vai nav… Un tad tas ir neiespejami vienkarsi kaut vai 15min mierigi pastaigat gar tiem plauktiem, leenam pasmarzot, salidzinat.. Ka jau 1kart apsargs lur pakausii (tas ir sausmas, ja ieej un atrodies pie plaukta vairak pa 2min).. tas veel taa, ok , tas vina darbs.. nestaiga man pakal pielimets, bet vienalga nav patikami, kad ej mekle un katru tavu kustibu fiksee. Un taalak pienem konsultante ar ''vai kaut ka jums palidzet'', parasti saku nee paldies, es tikai mekleju.. vienreiz domaju, nu ok - paprasisu. Un tik tiesam jeegas nebija nekadas.. es , piemeram, pasaku, ka man patik saldas, stipras.. sii man iedod kaut kadu ''okeana svaigumu'' nu, vispar ne mana gaume.. beigas jau apnika vinai pakal staigat, kad puus tas lapinas apmeram vienu pec otras uz laimi.. es saaku salidzinat kadas lidzigas varbut ir tadam un tadam… nu vienkarsi pilnigi garam sauj… nu tas bija tas pats kaa es ja ietu skatiitos smarzotu visas smarzas.. tik neprofesionala. es zinu, ka vinam tur visadi kursi, kur smarzu ''notis '' jazin, kaut kadas nianses,vispar neko man nepaprasija… ne kadam gadalaikam, ne kapec (ikdienai, vakaram) , ne kadas man varbut nepiedavat, kadi aromati tocna nepatik.. aa jaa, es vel vinai PATI teicu, ka , piemeram, escada utt, man nepatik.. a sii vng puus tik virsu..
06.11.2013 14:45 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Jau otro dienu lasot cosmo, vienkārši kā melns uz balta pierādās tas, ka, atšķirībā no pazīstamāko cosmo foruma meiteņu diskusijām, kas tiek normāli komentētas, nepazīstamās, nepopulārās meitenes tiek vienkārši, atvainojos, nodirstas. Ar ko šī diskusija sliktāka par attiecību problēmu, vai androgēnu apspriešanas diskusija - nezinu. Lūdzu, apgaismojiet mani.

Par tēmu runājot, konsultante galīgi garām. Bet, manuprāt, uz tādiem darbiem ņem visus pēc kārtas, tāpēc tas mani neizbrīna. Var redzēt, ka te daudzām tāda attieksme - ja alga sūdīga, tad strādāšu sūdīgi, tikai varbūt ir otrādāk - alga ir atbilstoša tai pretīgajai attieksmei, un tās meitenes nemaz vairāk nav vērtas.
06.11.2013 15:02 |

Reitings 13
Reģ: 06.11.2013
Es drogās vispār vairs neieperkos un konsultēju sevi pati.
06.11.2013 16:17 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
starp citu, ja vēlaties konsultācijas un atsauksmes par kosmētikas produktiem, un nav nekas pret kosmētikas pasūtīšanu pie izplatītājiem, tad piedāvāju sevi kā faberlic konsultanti Rīgas centrā un Cēsu pilsētā. visu, protams, neesmu izmēģinājusi, bet daudz ko, un man ir pieejamas atsauksmes. piem. tagad faberlic pārdod jaunas matu krāsas uz eļļas bāzes, kas šoreiz ir tiešām labas, par draudzīgām cenām 2,29 (šādi piesaista klientus jaunam produktam laikam)
06.11.2013 19:59 |

Reitings 149
Reģ: 06.11.2013
Jau otro dienu lasot cosmo, vienkārši kā melns uz balta pierādās tas, ka, atšķirībā no pazīstamāko cosmo foruma meiteņu diskusijām, kas tiek normāli komentētas, nepazīstamās, nepopulārās meitenes tiek vienkārši, atvainojos, nodirstas. Ar ko šī diskusija sliktāka par attiecību problēmu, vai androgēnu apspriešanas diskusija - nezinu. Lūdzu, apgaismojiet mani.

Tieši tā. Piekrītu autorei, taču tā kā viņa neesot populāra persona forumā, tiek nodirsta.
06.11.2013 20:03 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
šoreiz es piekrītu autorei.. Drogās vienmēr no palīdzības atsakos, jo ir bijusi nejēdzīga pieredze, kad muld kaut ko kam nav nekāda sakara ar realitāti..

var taču internetā visu iepriekš izpētīt un izlasīt atsauksmes un tad atliek veikalā tikai izvēlēties toni un samaksāt :)
06.11.2013 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits