Jau labu laiku esmu domājusi par sava bloga izveidi un šodien esmu saņēmusies beidzot izmēģināt savus spēkus šajā jomā.
Par ko es rakstītu? Es neveidošu blogu, kas ir konkrēti par kosmētiku, modi, mūziku, jaunākajām aktivitātēm vai kaut ko tamlīdzīgu. Man ir doma veidot blogu, kurā es rakstītu savas pārdomas, izjūtas. Konkrētāk - par dzīvi. Par kādu izlasīto grāmatu, kas manī raisijušas pārdomas, par dzīves situācijām, iespējams, par kādu domugraudu, par kuru vienkārši vēlos izteikties. Kādai iespējams tas izklausīsies mazliet banāli, bet ar šī bloga palīdzību vēlos uzrunāt lasītājus, izpaust savas domas.
Agrāk nemēdzu to darīt, bet tagad man patīk lasīt rakstus, kas mēdz būt žurnālu pirmajās lapaspusēs, raksts no redakcijas. Par piemēru var apskatīt Cosmopolitan oktobra numuru, 10 lpp. Mans mērķis ir rakstīt kaut ko līdzīgu.
Kas mani interesē? Mani interesē vai jūs interesē šāda veida raksti? Vai jūs mēdzat tos lasīt vai tomēr vidū saprotat, ka jūs tas neinteresē un tā arī līdz galam neizlasat?
Labprāt dzirdēšu jūsu domas! :)