es nezinu - tas droši vien saistīts ar manu iepriekšējo pieredzi šajā jautājumā, bet es neticu, ka darbu nevar atrast pavisam. var, tikai pie tā ir jāstrādā, sākot jau ar perfekti nostrādātu CV un motivācijas vēstuli, kas tiešam ieinteresē darba devēju, pat ja tev varbūt nav visu nepieciešamo kvalifikāciju/valodu/prasmju, nevis vienas vēstules sūtīšana visiem pēc kārtas, nomainot tikai pozīcijas nosaukumu. man tomēr šķiet, ka ļoti no svara ir tas, kā tu sevi prezentē jau sarakstē un darba intervijās, kā proti pasniegt savus mīnusus tā, lai izskatās, ka viss ir forši. es savu pirmo darbu dabūju krievu valodu zinot diezgan slikti, bet izpētot un saprotot, ka man tur viņu arī baigi nevajadzēs. uz interviju sagatavoju krieviski tekstiņus par izglītību, hobijiem utt. - un tas nostrādāja, jo krieviski kko padarīt vajadzēja laaabi ja reizi nedēļa. cik esmu saskārusies ar potenicalajiem darba ņēmējiem vai praktikantiem - vienmēr tiek novērtēta centība un idejas, nevis vienkārši random ai, atnākšu, paskatīšos, ko man te piedāvā.
cita lieta, protams, ir kā Libra jau teica - izvēlība, kad tev pašam ir uzstādīta latiņa, ko vēlies sasniegt. ja tas netraucē, tad var čekot darba piedāvajumus un meklēt savu cerēto darba vietu.
skatoties uz to, ka vēlies strādāt kultūras sektorā - kā jau meitenes teica, tur ir jābūt lielai uzņēmībai un iekšejai mērķtiecībai, lai sasniegtu atzīstamu zināšanu un pramsju līmeni, kas ļautu sevi uzskatīt par iekārojamu preci tirgū vai arī jāsāk darīt pašam uzņemējdarbībā.