Amerika!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es iedomaajos ,ka te nav veel bijusi diskusija par manu pusi.Buusu forumaa jau driiz 4 gadus ,un nekad neesmu uzdevusi so jautaajumu -kas jums liekas interesants,patiikams,vilinoss ar vaardu Amerika?Kas varbuut negatiivs?Zinu ,ka te ir sievietes,kuras bijusas,dziivojusas kaadu laicinu Amerikaa.Vienaa diskusijaa redzeeju ,ka loti daudzas meitenes veeleetos dziivot sajaa lielajaa valstii-kas juus iedvesmoja uz so domu?
04.11.2013 16:11 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Nekas nesaista, drīzāk atbaida viss amerikāniskais. Vienmēr brīnos par to, kā liels procents no viņiem 'gatavo' - vienkārši saliek kopā jau gatavas, nopirktas lietas, gandrīz neko nekad negatavo no nulles. Protams, neuzskatu, ka sievietei mūsdienās ir jāvergo virtuvē pie plīts stundām, bet šāda gatavošana tomēr nozīmē daudz konservantus, slēptās taukvielas.. nekas veselīgs tas nav, tāpēc arī ir tās svara problēmas tik daudziem cilvēkiem. Viss ir tik liels, uzpūsts, plastmasa visur. Tāda plastmasīga un virspusēja man arī Amerika šķiet, pietrūkst kultūras, smalkuma.
04.11.2013 18:11 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
topo,

otrās mājas tā teikt, bet es maisos pa divām valstīm :) Taču esmu tālu no Milānas, siltajā pusē :)
04.11.2013 18:12 |

Reitings 39
Reģ: 19.04.2011
DIO,

Laimīgā! ;)
04.11.2013 18:17 |

Reitings 815
Reģ: 29.01.2009
ASV nekad nav bijusi manu sapņu zeme, arī Los Angelos, New York un tāda tipa pilsētas mani neuzrunā dēļ lielās cilvēku pārpilnības. Vienīgais ko es loti gribētu redzēt ASV ir Lielais kanjons un sniega cilvēks. :D Ieraugot Lielo kanjonu, man liekas, ka elpa aizrautos un es aiz prieka apraudātos. :)

Emmanuelle, Tu esi redzējusi sniega cilvēku? :D
04.11.2013 18:19 |

Reitings 16208
DIO-palasiiju ko raksti-gribas buut tavaa pusee.:)
Ziemelmeita-tev ir taisniiba,bet ir dazaadu cilveeku kategorijas-vareetu driizaak teikt,ka no vienas galeejiibas ,otraa.Laikam tiesi Krista to mineeja savaa diskusijaa.Es esmu no tiem,kura gatavo maajaas un visu loti tiiru...mees ejam eest loti reti aaraa.Laikam loti daudz atkariigs,kur dziivo,kaa dziivo uttEs te skatos tagad to serialu"Breaking Bad"!!!Esmu tikusi liidz 2 sezonai.Sermuli iet paari kauliem!Taa arii var dziivot Amerikaa!:D
Libra -tas ir tiesi tas ,ko saka loti daudzi amerikaani ,un tiesi par Nujorku!Taas filamas iespaidaa ,viss liekas tik rozaini skaists un liekas,ka taa dzivo visi!!!:D
04.11.2013 18:21 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Esmu to jau minējusi kādas 5x citās diskusijās,bet atkārtošos - Amerika jau no kāda 13.g.v. ir bijusi un vēljoprojām ir mana sapņu zeme :) Protams,ka sākotnēji viss priekšstats radās no glamūrīgajām filmām, bet pamazām augot un attīstoties, esmu daudz lasījusi par amerikāņu kultūru,nacionālajiem svētkiem, filozofiju... Nu viss,viss mani saista! °

Protams,noziedzības līmenis ir augsts,bet man kaut kā liekas,ka - nepaveikties var visur,nu okay, Latvijā varbūt nebūtu tik traki, bet piemēram,jebkurā citā zemē tu vari vienkārši ieiet veikalā un viss,kāds var sākt, nedod dievs, šaut un beigta balle. Teiksim tā - pēc manām domām,ne tikai Amerikā var tā sanākt :)

Vispār dievinu amerikāņu svētkus, it īpaši Pateicības diena man šķiet kaut kas absolūti lielisks - tie ir svētki,kurus labprāt vēlētos svinēt Latvijā.

Kas vēl tā saista... Plašumi! Latvija man ir daudz par mazu un piezemētu, jo esmu līdz kaulam lielpilsētas cilvēks - ne tikai runājot par Ameriku,bet vispār. Kad mums te vasarās visi brauc uz laukiem,es dievinu staigāt pa pilsētu un uz laukiem mūžam nedotos. Nu esmu es tāda :)

Ļoti vēlējos uz Ameriku doties studiju gaitās,bet tas, diemžēl, ir pārlieku dārgi. Bet vienalga sapnis ir un paliek! Pat ne drīzāk sapnis,bet - mērķis :)
04.11.2013 18:24 |

Reitings 16208
Lavandas Lauks-nee neesmu:D,bet esmu redzeejusi laaci pavisam tuvu sev ar mazo beerninu!Tas ir taads moments dziivee-kaut kas taads, liekas var notikt tikai vienu reiz muuzaa!:)
04.11.2013 18:25 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, nu Tu jau zini, izvēles iespējas ir lielas :D :)
04.11.2013 18:25 |

Reitings 16208
Mees leenaa garaa saakam jau domaat par "lielo zveeru" -tiitaru.Es iedomaajos,ka eediisim to vairaakas dienas-nekas!:DEs izdomaasu dazaadus eedienus,kaa padariit "dziivi interesantaaku"!Tas tiitars vienmeer ir tik milziigs!:D
04.11.2013 18:29 |

Reitings 5709
Mani ASV nekad tā īpaši nav saistījusi un interesējusi, jo neko daudz nezināju... Pēdējā laikā daudz paziņas ir bijuši un, ak, kāāādi tur ir skati! Tie kalni, meži, okeāns, pludmales.... jebkurai gaumei!
Jā, Latvijā ir skaista daba un es to tik tiešām novērtēju, taču tāda piedāvājuma mums nudien nav... Tā iepirkšanās, ainas no filmām... protams, arī forši, bet man būtu sekundāri. Taču daba. nu pasakaina šķiet!

04.11.2013 18:47 |

Reitings 16208
Salomee-man viirs saka tiesi to pasu!Es vienu dienu ierunaajos par to,kaapeec mums neiegaadaaties mazu dziivokliiti Latvijaa,kur tomeer vareetu palikt ilgaaku laiku,nevienam "nebuudami uz kakla",vai ar domu,ka tomeer mees ,es...vareetu muuza nogali tomeer dziivot "saveejiem blakus!
Vinam pilniigi nekaada veeleesanaas.Vins ir loti pieradis pie smaidiigaam-dabiigaam,nedabiigaam sejaam,laipniibu visur...daba pati par sevi...Vins redz sevi taadaas vietaas arii ,kaa Tahoe un Hawaii okeaanam blakus....Vinaa nav ne kripatinas veelmes dziivot ne Latvijaa,ne Eiropaa...!
04.11.2013 18:55 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
s, ka Amerikā katrā sfērā ir konkrēti savs speciālists, kurš absolūti neko nedarīs, ja tas būs kaut kas papildus vai paralēli līdzīgā jomā.

jā, viņiem tā domāšanā tāda diezgan šaura, ja tā var teikt.
04.11.2013 19:07 |

Reitings 16208
Fifa-bet tad arii jaasaka- dara to loti labi un pamatiigi...!
04.11.2013 19:17 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
varbūt esmu bijusi nepareizās vietās, satikusi neīstos cilvēkus. bet pēc kāda laiciņa padzīvošanas te saprotu, ka laikam tomēr nav mans... Izņēmums būtu, ja varētu dzīvot Manhattan, tur man ļoti patīk, bet man tas nav pašlaik iespējams, jo tas ir ļoooti dārgi.

visa pārējā lielā Amerikas suburbija man sāk izraisīt alerģiju. neredzu šeit tās bezgalīgās iespējas un brīvību. visapkārt meksikāņi, vietējie cilvēki ir ļoti virspusēji, it kālaipni, bet iekšēji visus iebraucējusi ienīst, ja vien tu neesi bagātāks par viņu pašu. daudzi cilvēki ir atkarīgi no darba un bankām, te viesiem ir kaut kādi hipotekārie kredīti, kuriem jāvergo 25 gadi, kur te ir laime un brīvība?? vergot bankai par savu tipveida kartona māju kaut kur nomalē, kur nav pat normālu ielu, veikalu, katram vajag savu auto, lai var uz darbu nokļūt vai veikalu. brīvdienās BBQ ar kaimiņiem pagalmiņā aiz mājas... mājās plazmas TV izmērā pa pussienu, un bērni caurām dienām tajā blenž.. wtf dzīve. es atvainojos protams... mana dzīve nav drūma, bet tie ir mani novērojumi esot šeit. esmu priecīga iepazīt citas kultūras un man ir tiešām interesanti, bet pagaidām jūtos kā mājās Rīgā un priecājos, ka ir iespēja aizbraukt, kad apniks.

bet, kā jau es saku, katrs redz no sava skatu punkta. Latviešu sportisti te labi dzīvo, meitenes, ja prot atrast pareizos vīriešus, arī var labi dzīvot.. augstas klases speciālisti, zinātnieki utt arī droši vien.. citādi - te pilns ar laimes meklētājiem..
04.11.2013 19:36 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
Amerika nekad nav bijusi sapņu zeme, mīlu veco Eiropu, bet mani ļoti vilina New York, gribētos pavadīt tur kādu gadu, pastaigāt Loubutēnos un iet uz secret ballītēm :) Bet principā visi Miami, Hawaii, utt. saista kā brīvdienu galamērķi, ilgākais-gadu varētu tur pavadīt. Es tomēr dzīvoju vecajā Eiropā, starp Itāliju un Franciju, esmu samīlējusies visās tradīcijās, dzīves ritmā un patiešām senajā kultūras mantojumā. Amerika man šķiet kaut kas jauns, tikko uzbūvēts, un ja man jāizvēlas, es labprātāk dzīvoju jūgendstila mājā nekā debesskrāpī. :)
04.11.2013 19:38 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Arī nesaista Amerika, ja nu vienīgi okeāns, bet drīzāk man patīk vientuļās, visu aizmirstās un mežonīgās saliņas, okeāna ieskautas un tajā izkaisītas. Daba kā tāda, manuprāt, Dienvidamerikā ir noslēpumaināka un interesantāka.
04.11.2013 19:52 |

Reitings 815
Tā iepirkšanās, ainas no filmām... protams, arī forši, bet man būtu sekundāri. Taču daba. nu pasakaina šķiet!

+++. Tik tiešām, tā daba!

04.11.2013 19:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
vietējie cilvēki ir ļoti virspusēji, it kālaipni, bet iekšēji visus iebraucējusi ienīst, ja vien tu neesi bagātāks par viņu pašu.
+

Tu8rklat amerikāņi savā īpqatnumā maigi sakot tik tālu aigājuši ka viņiem nav vairs teva un mates. Dokumentso tagad ir vecaks nr.1 un vecāks nr.2
04.11.2013 20:00 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es noteikti gribētu apmeklēt kādu ciematiņu, kādi ir filmās, tādas mīlīgās mazpilsētas, noteikti patiktu.
Lielais kanjons vispār ir mans sapnis! Mani Amerika piesaista, ļoti gribētu apmeklēt. Noteikti izbraukātu Teksasas štatu, liekas pievilcīgi un tā :D
04.11.2013 20:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Sapņu zeme tak nupat gandrīz bankroteja? Dzivo pat valdiba uz parādu, bet cik ilgi?

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/132988/asv-turpinas-aiznemties-naudu-valsts-bankrots-skiet-ir-noversts

Abas ASV Kongresa palātas trešdienas vakarā nobalsoja par likumprojektu, kas paredz paaugstināt valsts parāda griestus un atsākt federālās valdības iestāžu darbu, tādējādi novēršot potenciāli katastrofālu ASV defoltu.
04.11.2013 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits