Pushing daisies-te loti jaaskataas,ko eed.Tiesi taapeec es uzsveeru,ka praktiski esmu visu maacijusies no sava viira.Vins izgaaja cauri loti gruutam dziives posmam un vienmeer saka,ja agraak zinaatu to ,ko zin tagad,tad pirmaa sieva varbuut arii buutu dziiva...Te meitenes atbraucot no Eiropas ,sabojaa gan savu seju,gan savu augumu loti aatri,jo biezi eed visu kas ir loti leets,piepildiits ar sinteetikaam.Taapeec es vienmeer saku-var taupiit uz visu citu,bet eest vajag labi.
Mediciina ir loti daarga.Taapeec loti daudz Amerikas latviesi arii brauc aarsteeties uz Latviju.
Es esmu izveeleejusies pie aarstiem iet loti ,loti reti-prakstiski esmu atstaajusi tikai dentistu.
Taas retaas reizes,kad man ir kaut kas noticis,ka piemeeram vienu reizi pa visiem siem gadiem bija UTI-tad to arii aarsteeju pati maajaas...4 dienaas biju atkal uz cela.Te loti daudzi cilveeki ir "iecikleejusies" uz to eesanu tiesi taapeec,lai mazaak buutu visas slimiibas,kuras saistaas ar nepareizu eesanu utt.Tas ir dziives veids,kuru dziivojot ,cilveks loti piedomaa,ko dzer ,eed,ko dara briivaa laikaa uttTo noteikti nevar teikt par visiem...
Te ir loti daudz gan bagaatu,gan nabadziigu cilveku,kuri pavada visu dienu darbaa.Es zinu vairaakus loti bagaatus cilvekus,kuri tikai straadaa-to es arii vareetu nosaukt par dziives veidu- darbs ir dziive.Vini nemocaas-viniem tas patiik ,iedvesmo uttNabadziigie cilveeki(biezi iebrauceeji) saka,ka vinu "maajas"ir veel sliktaak...!