Auuu, kāda var pastāstīt kā darbojas tas kaviāra manikīrs?
Es noskatiju veikalā to komplektiņu, nagu laku un tās bumbiņas. Itkā uzlako un uzber virsū bumbiņas. Bet kā viņas tur paliek ? Nebirst nost ,vai tad?
varētu būt,ka tur ir gēla piesitiens, jo šādas bumbiņas man lika ar gēlu un keur nekas nekrita nost. nezvai ar parasto laku ko tādu var izdarīt tā,lai nenokrīt mazgājot rokas, utt.
Nu tu tā sāls. tāpat "turās" kā uz parastas lakas uzliec mazos swarovski. nomazgā roka sun nomazg'jas swarovski.
vienīgi pieļauju domu,ka tur nagu līme varētu palīdzēt, bet neticu,ka turas uz plikas lakas.
no,no,no.....
Ja liek uz nenožuvušas lakas, tad viss kārtībā, pielīp. Un bumbiņas ber uz nagiem virs kāda trauciņa, lai tās neripo pa visu māju un ir savācamas. Vienīgi tas prieks ir īss, turas dienu-divas.
Abi kvalitātes ziņā īsti neatšķiras. Notiekti nav ikdienas manikīrs, jo turas max2 dienas, vienmēr, kāda bumbiņa nokrīt vai ieķeras, piemēam, apģērbā. Bet man patīk, uz kādu ballīti tiešām forši.
Es tādas bumbiņas nopirku BIK BOK un man pirmo dienu viss ideāli - 2. dienā jau pabirst kādas bumbiņas un nav vairs tik skaisti. VNK nolako nagus un uzreiz iemērsc "kaviārā" (man esošais "nāk" nelielā plastmasas bundulītī) - bumbiņas pieķeras un iekalst lakā. Pa virsu var uzklāt caurspīdīgo bāzi un ir ļoti interesanti :)