Es neticu dievam kā tēlam, ko apraksta reliģiskās teorijas. Toties es ticu tam, ka mēs esam radīti krietni advancētākā procesā, nekā "vienkārša" evolūcija. Tāpat es ticu paralēliem universiem un domas spēkam (klasiskās reliģijās - lūgšana)
Kāpēc? Lielā mērā pateicoties senākiem un pavisam jauniem atklājumiem zinātnē. Kā zināms, mūsu eksistence norit laikā un telpā. Laiks ir relatīvs, taču telpa - universs- ir milzīga. un jebkura telpa tiks sadalīta mazākās zonās - galaktiku sistēmas, planētas, valstis, pilsētas un mana vieta dzīvojamās istabas dīvānā. Nesen medijos izskanēja ziņa, ka Voyager 1 ir pametis Saules radioaktīvās ietekmes zonu, uz Zemi atsūtot dīvainu trokšņu vilni. Tas teorētiski pierāda, kosmiskās plazmas eksistenci un to, ka visums ir pilns ar šādām plazmas "pankūkām". Laika ceļošanas teorijām šis ir ļoti pateicīgs atklājums, ja plazmu iespējams saviļņot. Un te mums rodas paralēlas pasaules.
Runājot par planētu sistēmām un galaktikām - visums ir neiedomājami milzīgs un vēl turpina izplesties. Cik liela ir iespēja, ka mūsu planēta ir vienīgā, kas laimīgā kārtā, no savas zvaigzes atrodas pateicīgā attālumā, lai uz tās pastāvētu dzīvībai piemērota atmosfēra? Ciemiņi mūzu zemīti apmeklē regulāri, biežāk, nekā varam iedomāties, tikai populācijai, kura gadu tūkstošiem dzīvojusi pārliecībā, ka mēs esam visuma centrs un Dieva radīts dzīvības kronis, to varētu būt visai grūti pieņemt. Tāpēc tas vienmēr ir ticis slēpts gan no valdību, gan baznīcas, gan masonu puses. Taču palūkojaties, kas notiek mediju telpā - ar vien vairāk filmu, rakstu, un reklāmu piemin citplanētiešu eksistenci, lai cilvēkus pieradinātu pie šīs domas. Par to runā politiķi, slaveni aktieri, garīdzinieki...
Par tām sajūtām... reizēm izeju pagalmā uzsmēķēt, un paskatoties augšā domāju - wow, tik daudz lietu notiek apkārt, mēs pat nevaram iedomāties to informācijas daudzumu, kas mums ikdienu padara tādu, kāda tā ir. Taču galvenais ir apziņa, ka mēs šai informācijai varam piekļūt un tieši tas mums būtu jādara, galu galā mēs paši sastāvam no ūdens un informācijas.
Es noteikti par šo tēmu varētu runāt un runāt, tikai vajag ausis kas klausās, saprot un vēlas dalīties ar savu pieredzi :)