tie ,kas nebrauc prom..draudziiba

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
..man pēdējā laikā rodas sajūta,ka visi vairāk vai mazāk tuvie cilvēki ir aizbraukuši vai taisās braukt prom...vai kāda ari saskaras ar to, ka nav vairs draugu ?:)ja ir,tad looti maz....bet nav kā agrāk,kad sagribējās patusēt vai ko tmll..bija n-tie varianti ...a tagad..eh..21 gs problēma Lv ?
03.11.2013 18:15 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Esmu aizbraukusī un daļa draugu arī tādi paši, bet kontakts nemainīgs, un prieks satikt 3x lielāks :), ir arī atbirušie vai no draugiem par vairāk vai mazāk labiem paziņām kļuvušie, bet tas nav slikti, kamēr ir citi draugi jau gadiem un citas paziņas, kuras kļūst par draugiem.

Piemēram, kopš aizbraucu, ar kādu draudzeni, nu jau var teikt paziņu, teju vispār nerunājam, nesazvanāmies, nesarakstāmies, kad satiekamies, īsti nav par ko runāt, jauks cilvēks, bet šķiet, abas saprotam, vairs neesam uz viena viļņa, tā vienkārši notiek dzīvē. :)
15.11.2013 10:49 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
No maniem tuviniekiem neviens nav aizbraucis.
15.11.2013 10:56 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es arī esmu aizbraukusi, bet baigi nebēdājos, jo pārējie arī ir aizbraukuši un pie tam mēs visi esam katrs citā valstī :D Baigi nebēdājos, jo bieži runājam skype, protams, gribas satikties, bet mēs visi šovasar atkal satiksimies un būsim atpakaļ Latvijā. Ej tusēties ar tuvāko, kas tev blakus.
15.11.2013 11:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ar laiku vislabākie draugi ir sava ģimene

Parakstos zem katra vārda :)

Notiek kaut kāda draugu loka ''atlase''. Bet droši varu pateikt.. tie labākie draugi nepazūd. Attālums ir drīzāk pārbaudījums draudzībai :)
Interesanti ir tas, ka aizeļojot uzlabojas kontakts ar cilvēkiem, kurus Lv retāk satiki :)
15.11.2013 11:05 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
kādreiz bija daudz draugu/draudzeņu. tagad palikuši tikai daži draugi un daudz paziņu. bet kopš esmu aizbraukusi, lai gan kontakts tiek uzturēts, tāpat var just,ka attālināmies. protams, ir tādi draugi ar kuriem var ilgi nesazināties, bet pēc tam satikties un būtu tā,ka nemaz nebūtu pavadījuši pēdējo gadu vairāku tūkstošu km attālumā :)
15.11.2013 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits