draugs negrib ar mani neko darīt

Reitings 63
Reģ: 27.10.2013
sveikas, nedzīvojam ar draugu kopā, uznāk tādi brīži, kad piedāvāju kaut ko , viņš neko negrib, labāk aiziet ar draugiem kaut kur, varbūt, grib nedaudz atpūsties no manis jo esam visu nedēļu varteikt kopā, bet, kad es piedāvāju piem. filmu vakaru, viņš negrib. nedaudz sāpīgi, kāpēc man gribās, bet viņam nē. gribās gulēt kopā, pieglausties, viņš labāk izvēlas pabūt viens, neforša sajūta man, kad satiekamies, tad viss ir labi, bet tad brīnās ko es dusmojos, dusmojos tāpēc , ka mani negrib. varbūt, palīdzēs tas, ka nedaudz distancēšos no viņa, kādu laiciņu no savas puses neko nepiedāvāšu?
02.11.2013 20:48 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
sharmantaa- mašīna tak :D

autorei- pirmkārt, jau pavadīt katru dienu darbdienās līdz vakaram kopā tā vnk neko nedarot īpašu (ja es pareizi sapratu), tas ir par daudz un nomācoši. arī es nebūtu katras brīvdienas ar mieru sēdēt un skatīties filmas. tu esi mēģinājusi iedziļināties tajā, kas viņam patīk? kāpēc tu nevari iet un pabraukāties kopā ar viņiem?
neaicina?
pajautā pati. pasaki, ka vēlētos doties līdzi.
nedomāju, ka viņš atteiks, bet drīzāk agrāk par to nebija iedomājies, jo tev taču patīk tikai filmu vakari.
galu galā filmas viņš var arī skatīties mājās viens pats.
4 gadus esot attiecībās, ir jātuvojas tām nākošajam solim. manuprāt, jūs pārāk ilgi esat iestrēguši vienā attiecību posmā un jums tālāk nav, kur tiekties. jūs nav, kas vieno. jums nav kopīga mērķa tagad, nevis kaut kad pēc 10 gadiem.
cik jums ilgi vēl jāstudē?

atrodi sev vismaz kādu papildus nodarbi - hobijs vai kāds darbiņš darba dienās. varbūt arī kādreiz brīvdienās. domāju, ka tu esi palikusi viņam vnk neinteresanta, jo jūs gandrīz katru dienu esat kopā un nekas nemainās. tas nomāc. attiecībās vajag arī katram sev laiku. visiem vajag laiku, pa kuru sailgoties.
04.11.2013 12:36 |

Reitings 122
Reģ: 24.03.2013
Man liekas, ka Tev mazliet jābeidz prasīt no viņa tik daudz. Varbūt viņam ir apnicis tas, ka Tu visu laiku viņam piedāvā kaut ko. Kādu laiku viņam neprasi ''to'' un ''šito''. Gan viņam sagribēsies, un pats Tev piedāvās pavadīt romantiskāku vakaru kopā. Varbūt viņam pietrūks atkal tas, un pats saprastīs, ka jūsu attiecībās ir rutīna. Vēl viens iemesls varbūt varētu būt tas, ka Tu viņam vienkārši esi apnikusi. Vai arī jums paliek ar vien mazāk kopīgā. Iesaku parunāties ar viņu un noskaidrot, kas ir par lietu. Varbūt viņš ir par kaut ko apvainojies vai arī viņu kaut kas nomāc... :)
04.11.2013 21:02 |

Reitings 63
Reģ: 27.10.2013
ganjau ka rutīna, bet kā ar to tikt galā???? help
04.11.2013 23:58 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Draugam šim ir pavāji ar fantāzijām...
05.11.2013 00:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Taurinsh- tu manu komentāru vsp izlasīji vai tikai gaudo?
05.11.2013 08:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits