Jā, mans draugs noteikti būs labs tēvs. Pirms vairākiem gadiem bija interesanta situācija. Ar draugiem kopā spēlējām pludmalē volejbolu. Un vienam no draugiem bija līdzi 4 gadīgs bērns, kurš spēlējās kopā ar citiem bērniem pludmalē. Visi pieaugušie spēlē volejbolu, pēkšņi 4gadīgais sāk raudāt, jo citi bērni (lielāki) viņu kaut kā apcēluši. Un, kad es redzēju kā draugs aizgāja nomierināt un parunāt ar sava drauga 4gadnieku, tad man saļodzījās ceļgali. Sīkais atskrēja smaidīdams. Es nezinu, ko viņi tur sarunāja....
Līdz tam es biju pārliecināta, ka neesmu ģimenes cilvēks, visticamāķ, ka bērnu man nebūs utt. Un tad es savā draugā ieraudzīju to īpašību, nezinu pat kā izskaidrot vārdos, man nekad mūžā nav bijusi tāda sajūta ceļgalos :D Un tajā brīdī es sapratu, ka draugs mani interesē ne tikai kā draugs, bet arī kā vīrietis. Un tad viss sākās.... :)
Tagad arī ar manu radu bērniem dauzās, rūpējas, uzņemas atbildību, ja vajag pieskatīt un taml. Gan jau vēl pēc pāris gadiem mums būs savs bēbis arī :)