Vai Jūsu vīrietis būtu labs tēvs?

Reitings 141
Reģ: 04.08.2011
Draudzeņu kompānijā apspriedām šo jautājumu. Varbūt varat pateikt pēc kā to secinājāt, ka viņš tiešām varētu būt labs tēvs.

Mans mīļotais ir ļoti gādīgs gan pret mani, gan savu mammu. Pēc tā jau neko daudz jau nevar spriest. Par to pārliecinājos, kad nopirkām sev kaķi. Viņš gar viņu tā ucinās, izdomājis kaķim dažādas lutināšanas programmas, regulāri viņu kopj, baro, no rīta pat dažas minūtes ātrāk ceļas, lai izmazgātu bļodiņas, atvēl vietu savā gultas pusē, iegādājas vai pats izgatavo rotaļlietas,lai gan sākumā bija noruna, ka par kaķīti rūpēšos es. Tas man likās ļoti jauki, ka viņš ar tādu gādību par kādu rūpējas, domāju tā būtu arī ar bērniem.
02.11.2013 14:00 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
piekrītu, bet tēvam nav 0% nozīmes bērna dzīvē, tas, ka tēvs pelna, nebūt nav viss. māte dēlam neiemācīs kā čurāt kājās stāvot, par piemēru...

Vīrietis pieslēdzas vēlāk. Tā tam ir jābūt, bet sākums (tie paši pirmie 3 gadi kamēr iemācās pamatlietas) ir tikai un tikai un vienīgi mātes ziņā. Tēva nozīme tajā laikā tik tiešām tajā laikā ir tuvu 0. Vienīgā un vissvarīgākā funkcija - lai bēbim blakus būtu mierīga ar dzīvi apmierināta un paēdusi mamma. Čurāt kaut ka gan visi paši iemācās. :-D
Lai pateiktu kurš vairāk nogurst ir jābūt iespējai padzīvoties otra ādā. Man tādas nav, bet varbūt kādam ir? :-D
02.11.2013 15:04 |

Reitings 597
Valfrīds prieks, ka vīriešu suga tev tik labi zināma, ka spēj spriest par visiem! varbūt izveido kādu pašpalīdzības klubu visiem nabagiem,kuri precēti un attiecībās, lai taču šamie apjēdz, ka viņu patiesā, vientuļnieka loma, tiek apspiesta..

Es ta sajēdzu tikai brīnos kā jūs te būvējat pārgudrās teorijas neko nejēdzot.
02.11.2013 15:05 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Valfrīds bet vai tev ir bērni, ka tu vispār vari spriest par tēva lomu ? Citādāk -
Es ta sajēdzu tikai brīnos kā jūs te būvējat pārgudrās teorijas neko nejēdzot

Teorija ir viens, realitāte-kas cits. Ir tēvi,kuri ņemās ar saviem bērniem, jo viņiem to vienkārsi gribās, pašiem, jo ne tikai māte mīl bērnu, arī tēvs. Jebšu- vīrietim nepiestāv mīlestība? :D
02.11.2013 15:09 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
vins bus labaaks teevs , nekaa es mate :D

par to spriezu pec taa , ka vins trennee mazus bernus (baru) un lieliski tiek ar viniem galaa un es pat teiktu - izbauda tos brizus, es tur atrodos 5min un man jau galva kuup un es nemaku runat, apieties ar maziem berniem. vinam mazaaks braalis, vins kops vina dzimsanas pa vinu rupejies, audzinajis (var taa teikt), nodarbojies ar vinu utt., vina mamma ir laimiga sieviete :D tagad netiekas ar braaliti tik biezi, bet vienalga vienmer kaut kas vinam janoperk, mantas , speeles , uztraucas, zvana, mudina , lai sporto (abi nodarbojas ar vienu sporta veidu).. mani ari lutina, loti. man pat dazreiz neerti paliek TIK daudz sanemt no kaada :D es atkal esmu tada diezgan egoistiska butne, laikam man nav iisti iemacits kaa tas ir rupeties pa citiem, man mamma tada pati :D tapec - all my hopes ir uz manu draugu :)))
02.11.2013 15:19 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Nevaru gan īsti par savu nosaukt,mums pauzes periods :D

Bet zinu,ka būtu labs tētis - viņam patīk draugu bērni un arī par māsu dikti rūpējas. Protams, būt tētim un patikt bērni ir divas dažādas lietas, bet par šo tēmu runājuši esam un viņam acis iedegas tajā brīdī (l)

Un jā, man arī ideālais modelis būtu dēls un tad meita, superīgi,kad ir vecāks brālis,kas var parūpēties un atbalstīt :)
02.11.2013 15:30 |

Reitings 597
Jebšu- vīrietim nepiestāv mīlestība?

Vīrietim nepiestāv SIEVIETES mīlestība un kāda šķirba kas man vai citam piestāv vai nepiestāv. Galvenais ir ko saņem sīcis. Ja tēv ir tads par kuriem rakstiju tad tiešām ir vienalga kas viņu audzina - tāds tēvs + māte vai divas lezbietes. Sievietes un vīrieša devumam ir jābbūt atšķirīgam nevis vienādam. Tikai tad tas sīkais saņems visu to ko viņam vajag.
02.11.2013 15:33 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Valfrīds ok, viedokļi mums atšķirās, galvenais, lai saskanētu tavs un tavas sievietes viedoklis.
02.11.2013 15:35 |

Reitings 597
... bērnu man nav, bet ir brāļiem un māsām un ar tēvu savulaik esam ļoti daudz par šo tēmu runājuši. Zinu kāpec esmu izaudzis tāds kāds esmu :-D
02.11.2013 15:35 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Uzskatu, ka ļoti reti var zināt, kāds kā tēvs būs tavs vīrietis. Tie vienīgie izņēmumi tiešām var būt vienīgi tie, kas ļoti rūpējas par saviem mazajiem māsām, brāļiem. Tas, ka patīk draugu bērni, ucinas ar viņiem, nedod garantiju, ka vīrietis ļoti iesaistīsies mazuļa aprūpē.
Mans vīrietis vājprātīgi mīl dēlu, mīļo un bučo viņu, nodrošina visus vajadzīgo, taču naktīs neceļas, nebaro viņu, nemaina pamperus, neiet ratu pastaigās. Bet es neuzskatu viņu par sliktu tēvu. Vienīgi mana ikdiena nav atvieglota...
Slikti tēvi manā uztverē ir tie, kuriem savi bērni vispār nerūp, viņus neinteresē ne bērnu sasniegumi, ne ikdienas dzīve. Bet katrai tā mēraukla droši vien savādāka...
02.11.2013 15:58 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Cik vīrietis ir gatavs būt par labu tēvu varēs saprast tikai pēc bērna piedzimšanas. Domāju ka nav tādu lietu ko vīrietis nevarētu palīdzēt maza bērna aprūpē (izņemot barošanu ar krūti).
Visas atrunas un izvairīšanās ir tikai slinkums un bēgšana no atbildības.
02.11.2013 17:25 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Mans vīrietis, noteikti būs labs tēvs bērniem. Viņam pašam nav bijis tēvs un viņš ļoti to ir pārdzīvojis un nekad neļautu savam bērnam ko tādu piedzīvot.
Viņš izteikti rūpējās par mani, par savu ģimeni, par māsas puiku.
02.11.2013 18:49 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
esmu pārliecinājusies, ka tēvs ir ļoti labs... šajā jautājumā cepuri nost viņa priekšā...
02.11.2013 18:53 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
mans ex draugs bija vidēji labs tēvs. :D

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jā. Tikai, protams, varēja būt vairāk ar mums, ar mazo, jo daudz strādā. Taču šobrīd, kad esmu mājās un pati savu naudu nepelnu, nodrošina mani un bērnu ar visu, ko vēlos. Tā, ka - koks ar diviem galdiem.

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
koks ar diviem galdiem.

:D
Malacītis :D
02.11.2013 19:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Biju pārliecināta, ka mans vīrietis būs labs tēvs, jo viņš pats par sevi tāds ģimenisks un viss ar to saistītais viņam vienmēr ir bijis pirmajā vietā. Ļoti ciena arī savu mammu un mani tieši kā sievietes - bērnu dzemdētājas.
Viņš ir lielisks tēvs, bet ne tik lielisks aprūpētājs. Labprāt spēlejas, māca, pavada laiku, stāsta pasakas, nopērk kādu kārumu, mantiņu u.tml. Bet visa primārā bāze - barošana, apģērbšana, gulēt nolikšana, mazgāšana un tamlīdzīga ņemšanās - pārsvarā ir uz manu atbildību. Dažreiz viņš iesaistās, bet ne bieži. Un mani tas pilnīgi apmierina.
02.11.2013 19:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mans vīrietis vājprātīgi mīl dēlu, mīļo un bučo viņu, nodrošina visus vajadzīgo, taču naktīs neceļas, nebaro viņu, nemaina pamperus, neiet ratu pastaigās. Bet es neuzskatu viņu par sliktu tēvu. Vienīgi mana ikdiena nav atvieglota...

+++

Es jau tieši gribēju vaicāt - vai tiešām tēva "labums" ir mērāms nomainīto pamperu skaitā? Vai tiešām tikai tāds tēvs ir labs, kurš kaut aptuveni zin, cik reizes dienā bērns kakā? (atsaucoties uz vienu no iepriekšējiem komentāriem).

Mans 100% darbaholiķis pamperus maina reti, ārā staigāju ar bērnu es, nu varbūt kāris reizes mēnesī iziet viņš. Bērnu viņš mīl. Daudz strādā, lai nodrošinātu normālu dzīvi ģimenei. Dēļ tā, ka viņš daudz strādā, bērnam ir iespēja būt mājās ar mammu, nevis bērnudārzā.
02.11.2013 19:33 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Bet visa primārā bāze - barošana, apģērbšana, gulēt nolikšana, mazgāšana un tamlīdzīga ņemšanās - pārsvarā ir uz manu atbildību. Dažreiz viņš iesaistās, bet ne bieži. Un mani tas pilnīgi apmierina.

Mani gan nepārāk apmierina. Bet nu, tas viņu padara par sliktāku vīru, nevis sliktāku tēvu, manuprāt :) Es labprāt vismaz sestdien svētdien mainītu katru otro pamperi, nevis visus :D
02.11.2013 19:36 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man bija sanācis palikt ar bērnu ( 0,8g) uz pāris dienām, kad sieva bija devusies nelielā braucienā. Man kā tēvam tas bija ļoti būtiski, jo gribējās prast vairāk nekā tikai spēt paspēlēties vai paucināt to. Un pieredze ir nenovērtējama. Sieva tad mācījās un nebija problēmu viņai kaut kur iziet vai aizbraukt, es varēju pieskatīt bērnu viens. Un praktiski nebija vajadzīgas ne aukles ne kāds cits kas pieskatītu bērnu.
02.11.2013 20:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
57days, nu tā, protams, ir mana vaina, ka es uzņemos visu "melno darbu". Taču mūsu situācijā es to pieļauju, jo tam ir savi iemesli. Un vīrs viņš noteikti tāpēc nav slikts. Un sestdienās/ svētdienās es tieku pie savas daļas atpūtas.
02.11.2013 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits