Čau visām!
Ko jūs padomātu, ja redzētu, ka kāds fotogrāfē jūsu privātmāju? Vienā brīdī paskatījos pa logu un pamanīju vīrieti, kurš bija piestājis ar mašīnu, nofotogrāfēja māju un aizbrauca. Diemžēl nesaskatīju mašīnas numuru.
nu ja, māja nebūtu pārdošanā, izsolē, nebūtu kredītsaistības, kuru dēļ māju varētu zaudēt, padomātu, ka varbūt grib savai mājai līdzīgu projektu, toņus, nezinu. varbūt citiem mājas iemītniekiem ir kaut kādas idejas.
Mana ģimene un es arī vairākas reizes šo esmu piedzīvojusi un ir bijis tā, ka prasa atļauju nofotografēt vai nāk cilvēki vienkārši lūrēt uz māju un pagalmu :D Īsti jau nepatīk, bet tas notiek tāpēc, ka interesantā vietā un citiem patīk.
Paanalizē pati cik tava māja ir skaista vai varbūt ir kaut kas interesants, ja tā ir - tad droši vien bez ļauna nolūka nofotografējis.
Mūsu mašīnu arī viens cītīgi fočēja un pēc dažām dienām viņu nozaga. :)
Bet domāju,ka šis nebūs tas gadījums, varbūt tiešām interesants dizains vai kas cits.
Ne ar ko sevišķu māja neizceļas-neliels privātmāju rajons ar daudzām vienādām mājām. Visur kaimiņos jau dzīvo cilvēki, tāpēc atkrīt ideja, ka viņam tur būtu īpašums, ko fotogrāfēt. Nav arī īsti vieta, kurai varētu nejauši garām braukt. Kā arī nav iemesla māju atņemt. Tāpēc jau tā jocīgi sajutos.
priecatos, vinam ja ne visa maja nepatika , tad gan jau konkreeti kkas patika, ta tad sev arii kko tadu grib:D
vai arii kko tik ermiigu nav redzeejis un citiem grib paradiit :D
Es esmu braukusi garām mājai, apstājusies ielas malā, pavērusi logu un fotogrāfējusi - arī privātmāju ielas malā. Un uzreiz aizbraukusi prom.
Kādēļ?
Lai nosūtītu bildi mammai ar fasādes krāsojuma ideju.
No malas noteikti izskatījās tieši tāpat, kā tu apraksti.