Sveikas, kā jūs tiekat galā ar savām uzacīm? Pašas raustāt, ejiet pie speciālistiem?
Varbūt varat ieteikt, kādu padomu? Piemēram varbūt jūs mājās pašas taisāt kaut ko līdzīgu vaskam.
Ko lietojat? Krāsojat ar zīmuli vai ķīmiskajām krāsām?
Īsti nezinu kādu formu taisīt. (man ir ovāla sejas forma)
Es vaskēju ar vaska strēmelēm un tad ieklāju. Par cik manas uzacis pūkojās,pirms zīmuļa ar otiņu noglaudu. Otiņu pamērcēju matu lakā un tad izķemmēju. Kad nožūst,iekrāsoju ar zīmuli. Gala iznākums skaists.
Manas uzacis, dara mani traku! Nav tā, ka nesmukas, bet nav tādas kā es gribētu un no ilggadējas raustišanas, neattaug vairs visi matiņi. :(
Kad ataugs tie matiņi, kuri vēl aug, iešu uz salonu, lai kko sakarīgu sadara, pati netieku galā.
Permanentais make up. Lieko gar malām izraustu,ja vajadzīgs spilgtāks make up,tad ar visvienkāršāko zīmuli ietonēju. Ikdienā nekas nav jādara un visas manas uzacu problēmas ir atrisinātas. :)
Raustu pati ar pinceti un iezīmēju tumšākas un formiņu ar zīmulīti.
Nebiju sajūsmā, kad aizgāju uz salonu. Izdarīja tieši to, ko es pati varu izdarīt. :/
Uz pasākumiem izmantoju to ko elīna ieteica, ja nav slinkums, tad arr uzacu krāsu krāsoju, bet ikdienāar krayolan uzacu ēnām. Ilgi kalpo, drusku jau redzu dibenu. :D
man ir melnas uzacis,līdz ar to nekrāsoju...
izraustu pati,jo man liekas pašai tas izdodas viss labāk..pusgada laikā izveidoju savu ideālo formu..vienīgais,kas traucē dzīvot ir tumšie matiņi,kas ataug,..un tos var ļoti labi redzēt..nevis tā kā meitenēm ar gaišām uzacīm..
Kādu laiku krāsoju ķīmiski un formu veidoju tikai salonā. Vēlāk iegādājos tādu pašu krāsu un sāku darīt to visu pati mājās.
Kaut kad nākotnē plānoju izmēģināt permanento make-up uzacīm.