Sveikas, meitenes!
Esmu tuvu izmisumam. Nezinu, ar ko tas saistīts, vai ar rudens ienākšanu, vitamīniem vai ko.
1. Man skropstas šausmīgi krīt laukā. Kad noņemu tušu, pa kādām 3-5 skropstām katru reizi. Agrāk tik kuplas bija, ka bieži teica, vai nav pieaudzētas utt. Nezinu, kas tām sāka nepatikt. Tušas vaina, it kā tā nav, jo jau vairākus gadus lietoju vienu un to pašu. Izmeklēju visur Dzintara Kredo skropstu balzamu, nekur nav- ne "Dzintars" , ne "Drogas" . Varbūt varat ieteikt alternatīvu, kura jums palīdzēja.
2. Mati... ak, jel ! Agrāk 2-3 dienas varēju nostaigāt, tagad pirmās dienas beigās jau nekādi. Ļoti taukojas, katru dienu jāmazgā "čolka" . Kādi varianti? Tas man vienai vai tikai pārejošs process? :D
3. Iesakiet labu matu masku matiem.
Kas pēc jūsu pieredzes tiešām no "siena" pārvērta "zīdā". :D Labi, varbūt ne tik kardināli.
4. Būtu vēl labi, ja meitenes, kuras taisno matus, varētu ieteikt labu pret karstuma līdzekli, kas nepadara matus smagus.
P.S. Nevajag man ieteikt netaisnot matus, es to darīšu vienalga, jo tā ir mana dzīves sastāvdaļa.
Paldies :)