Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labrīt, pirmais novembri!

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Sveikas!

Kā pēc vakardienas Halovīniem - visas sveikas, veselas un priecīgas? Kas šodienā?
Pēc nedēļas skrienamapavos šorīt iekāpu augstos papēžos, kuri man tik ļoti patīk, pat ar visu ne īso augumu. Uzreiz cita gaita, noskaņa, sajūta. Ir, ir tur kaut kas maģisks. :)

Lai nevienu netraumētu, izteikšos īsi, šodien jūtos šitā . :)

Man ir arī savtīgais dienas jautājums - uz kādām jaukā izstādēm, kuras vēl ir iespējams aplūkot, esat bijušas? Vakar negulējās, skatījos "100gr kultūras" par Jūliju Federu un sapratu, ka šajā jomā esmu diezgan liels nūģis. Pēdējoreiz biju uz paziņas fotoizstādi tagad rudenī un vasarā uz Majevska "4 kustīgiem dzejoļiem" Rīgas Biržā. Patika. Būtu priecīga par jaukiem izstāžu ieteikumiem apmeklētājam ar ne izcili izkoptu gaumi.

Visādi citādi - lai jums šodien silti ap sirdi! :)
01.11.2013 09:58 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Labrīt, vakar nemaz nemanīju ķirbjsvētkus un saldumu diedelētājus, prieks par to! Man tomēr tie svētki par svešu un tizlu? šķiet, bet katram, protams, savas dīvainības.
Šodien jāatrod autoskola, kur vēlos mācīties, jāsatiekas ar kāzu telpu rotātāju un floristi, vedējiem, jāatdod ielūgumi Rīgā esošajiem draugiem/paziņām, jāapstiprina ēdienkarte kāzu 2 dienām un jāsaraksta vedēju pienākumi. Man tagad viss par un ap kāzām. Pēc 5 dienām saņemšu savu internetā pasūtīto kleitu, redzēs, kas būs sanācis:)
Par izstādēm runājot, biju uz Dalī darbu izstādi, patika! Nav ne jausmas, vai tā tagad Rīgā ir.
01.11.2013 10:07 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Labrīt!
Hellovīns nekas īpašs, Dānijā laikam nestaigā mazie pa mājām, vismaz nemanīju nevienu. Bet studenti gan krāsojās un uz tusiņiem devās, tā kā man neiet pie sirds visi tie tusiņi, biju mājās un skatījos bērnības mīļākajām Hellovīna filmām - Hocus Pocus. ;)

Šodien pēc stundiņas jāsatiekas ar komandu un jānolemj, kurš logo un mājaslapas dizains būs gala lēmums. Taisām projektu seifu kompānijai. Pirmdien filmēsim reklāmu :) Žēl tikai,ka džeki tādi bīdāmi, paši neko nedara un man nepatīk vilkt visu komandu, tāpēc apsveru domu teikt, ka mēs divatā arī varam strādāt...bet nu tā darīšu, ja viņi šodien neko neparādīs jaunu!

Lai jauka diena, meitenes! :)
01.11.2013 10:10 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Labrīt!
Man ir pilnīgi neintrāla attieksme pret šiem "svētkiem", ne es viņus svinu, ne arī sekoju līdzi ko citi dara. Kaimiņi gan uz savām durvīm bija uzlikuši kaut kādu dekorāciju, man likās smieklīgi. Kāpēc Meteņus nesvin? Šie svētki ir mūsu latviešu tradicionālie svētki!

Vakar man bija tiešām interesantas mācības/kursi, ļoti jauka kompānija bija, no tās iedvesmojos iesaistīties kādā organizācijā, tikai nezinu pagaidām kur, gribētos būt noderīgai :)

Un šī nedēļa vispār ir tāda, kā pa viļņiem, vakar līdz vēlai naktij skatījos senas bildes, es esmu tik ļoti izmainījusies, pa dažiem gadiem, ka nesaprotu kā tā var būt, un arī izanalizēju e-pastus ko sūtīju, bija baigās dusmas sevī, ka esmu bijusi tik akla.
01.11.2013 10:10 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kāpēc Meteņus nesvin?

Protams, ka svin un atzīmē! Meteņiem vienkārši nav tāda mārketinga un pasaules slavas.

Vienīgais, kas mani uztrauc helovīnu sakarā, lai nenāk neviens pie durvīm, jo man mājās tiešām nav saldumu. Vispār nav nekā, kas derētu kādam diedelētājam. Kāpņu telpā dzīvo viena sākumskolas vecuma meitenīte, tas uzliek draudu, ka kkas varētu notikt. Bet jau kuro gadu par laimi ir mierīga un kautrīga :D
01.11.2013 10:15 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
guuuuuuuten morgen!

Tikko sagludināju drēbes, satīrīju istabu. Malkoju kafiju un skatos vecās GIR sērijas! :)

Vēlāk iziešu izvēdināt galvu.
01.11.2013 10:16 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Labs rīts!
Es jau domāju, ka pašai būs jābliež beztēma augšā, pilnīgi kaut kā pietrūkst pie kafijas :)
Es vakar pavēlāk biju mājās, turklāt savā mazajā somiņā nevarēju atrast atslēgas, zvanu pie durvīm. Neviens never vaļā. Zvanu vēl. Atskan mobilā telefona zvans no drauga- Tu esi pie durvīm? :D Manējais nesabiedriskais vīrietis ciemiņus acīmredzami negaidīja atplestām rokām un ar saldumiem, uzmanīgi atvēra man durvis un grozīja galvu uz visām pusēm, lai pārliecinātos, vai gadījumā neesmu atvilkusi sev līdzi bariņu ar Helovīnbērniem :D

Par izstādēm nemācēšu atbildēt, pati labprāt uzzinātu. Tā paša Federa izstādi man tepat cosmo ieteica.

Lai forša šodiena!

01.11.2013 10:16 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
Labrīt!
Šodien sāku jaunu dzīvi, t.i. Diētu. Cerams nenoraušos :(
01.11.2013 10:17 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vienīgais, kas mani uztrauc helovīnu sakarā, lai nenāk neviens pie durvīm, jo man mājās tiešām nav saldumu. Vispār nav nekā, kas derētu kādam diedelētājam

Mums tā vakar bija :D zvana pie vārtiem, paceļam klausuli un tur pretī - saldumus vai izjokosim! Draugs saka, ka sorry, bet mums saldumu tiešām nav mājās, ka būs vien jāizjoko. Bet nekā, aizgāja prom :D
01.11.2013 10:21 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Atskan mobilā telefona zvans no drauga- Tu esi pie durvīm?

:D :D :D
01.11.2013 10:22 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nekad neesmu redzējusi ejam ķekatās cilvēkus, man šķiet tik bērnībā laukos kaut kas tāds bija, bet Rīgā, nekad, toties vakar gan pie durvīm andelējās bērni :)
01.11.2013 10:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vakar neko nesvinēju un rajons arī nesvinēja. Vispār, pat ja būtu svinējuši - nevērtu durvis vaļā. Nav man nekāda obligāta pienākuma - vērt vaļā un kaut ko dot.
Vakar bijām ar draugu uz stand up komēdiju par kaķi. Smieklīgi. Tagad zināšu, ko kaķis par mani domā :D
Šī nedēļa sakritusi kā teātru nedēļa - šovakar atkal uz teātri. Beidzot redzēšu ''Amadeju''.
01.11.2013 10:26 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Labrīt!!

man vakardienas rīts sākās baigi feini, likās, nu viss tik labi, tad pēcpusdienā mani pāršalca, kāda pavisam skumja ziņa, biju absolūti izsista no sliedēm.
par laimi vakar sanāca aiziet uz jogu, tur ļoti labi no visa tā negatīvā varu atbrīvoties. tiešām saņēmu visu sev nepieciešamo. gāju mājās ar platu smaidu!

man īstenībā nesen viens vecs pazina teica, ka esmu ļoooti mainījusies, ne tikai vizuāli, bet arī attieksmes ziņā. esot ļoti pieaugusi savam vecumam, un interesanti, ka man esot maldinošs izskats, jo domāšana man esot brīžam pat pārāk nopietna.
heh.. interesanti.
savā ziņā varbūt varu piekrist!..

vakar ar smaidu noskatījos uz mazajiem, kas ar tādu prieku un aizrautību maskās skraidīja! forši!
lai gan pati tādus svētkus nesvinu.
bet vispār svētku nekad nav par daudz!!! :)

jauku nogali! ;)
01.11.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 2547
aloe, varējāt dot sīpolus :D Atceros, ka bērnībā, kad gājām saldumus diedelēt, kādam vecam pensionāru pārim nebija saldumu mājās, ta viņi mums iedeva sīpolus :D
01.11.2013 10:37 |

Reitings 13628
Labrīt!
Šodien nāk miegs, un es salstu. Brr! Gribu mājās - ieritināties zem siltas segas, padzert tēju un lasīt grāmatu.
Rīt laikam jāaiziet uz kino un jānopērk krustbērnam dāvana. Un šodien man kārojas suši..
01.11.2013 10:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
brīt,

vakar saņēmu savas over-knee zeķītes no ebay. neliku nekādas cerības, bet atnāca tiiiiiiik perfektas, mīkstas, ar bantītēm. aaa (l) :D stilošu pa māju tgd :D
es parasti piektdienās esmu priecīga, šodien man nezin kur ir pazudusi visa labā oma un ir aizkritusi auss - man absolūti riebjas tā sajūta :D
šo dienu varētu nobeigt ar kokteili. o, jā.

01.11.2013 10:39 |

Reitings 1571
Heartkiller, atceros, ka man ļoti patika Amadejs. Vakar ar draudzeni norunājām, ka Skrastiņš var notēlot jebko.
Iepriekš biju pārliecināta, ka uz Vējiem līdzi neiešu. Bet man tika pateikts, ka tā ir izrāde, kas IR jāredz. Tagad nezinu. Ir vērts 4,5 h no dzīves tam ziedot? :D
01.11.2013 10:43 |

10 gadi
Reitings 2547
sophie, es ar visām savām 4 saku, ka JĀREDZ. Man likās, kā izturēšu tās 4 h. Bet beigās nemaz negribējās iet prom, jo gribējās vēl :D
01.11.2013 10:46 |

Reitings 13628
sophie, mēs bijām. Bija labi. 1.cēliens gan bija nedaudz garlaicīgāks, bet kopumā es teiktu, ka vajag aiziet. Bet man patīk gandrīz visas, kur spēlē A.Skrastiņš. Manuprāt, labākais mūsienu aktieris Latvijā.
Nu, ok, Oņeginu viņš neizglāba, bet tas tāpēc, ka tur Busulis spēlēja :D
01.11.2013 10:47 |

10 gadi
Reitings 5631
Heartkiller, bijāt uz to Jarāna stand up? man arī bija doma aiziet, bet nezinu vai ir vērts, jo kaķi man nepatīk un nezinu vai gribu uz Jarānu :D

Labrīt, šodien jauka diena- piektdiena, vakar jau bija 5dienas sajūtas šodien smējos, ka ir jau 6dienas sajūta!

rīt varbūt braukšu makšķerēt! :D
01.11.2013 10:48 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Labrīt!
Šodien bija paredzēta neliela pastaiga pa Esplanādi, tāpēc paņēmu brīvdienu. Vakar nopirku vīnu, sadedzu sveces un biju gatava sakārtot beidzot savas domas.. bet plānus izjauca tas, ka pēc 3 glāzes tik ļoti uznāca miegs, ka kā apgūlos, tā arī aizmigu. :D
Šodien pa mājām. Vēl priekšā 4 brīvdienas, nemaz nezinu ko es tik ilgi kārtējo reizi darīšu.
01.11.2013 10:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits