Tā skumji palika

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Esmu grūtniecības finiša taisnē, esmu ar ļoti lielu punci, jo bērniņš solās būt liels(ir arī tūska uz ķermeņa un protams pāris liekie kg tur, kur to labāk varēja nebūt)...un kas tad tik skumjš notika? Mana vīrieša draugs izspēra frāzi, ka esmu kā kuģis. Jā, esmu! Tam es piekrītu, bet lai svešs cilvēks to atklāti pateiktu...nezinu. Godīgi sakot es par to vislaik domāju. Iespējams, ka mani tas aizvainoja, kaut arī pati apzinos, ka tā ir taisnība. Laikam savā ziņā man ir bailes, ka tos kg, kas pēc dzemdībām būtu lieki 10, būs grūti nomest. Zinu, ka man pašai un manējam patīk slaids ķermenis.
Ahhh...man šovakar kut kāds besis.
31.10.2013 22:16 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Oi, man ir klāt 23 kg, nu neko nepadarīsi. Samierinies, ka kāds Tevi tā nosauca, neko jau vairs nepadarīsi. Ganjau ir patīkamākas un svarīgākas lietas par ko domāt un uztraukties, nevis par to, ko pateica viens vīrietis.. Iespējams, ka visi uz ielas tā domā par grūtniecēm, ka viņas ir resnas, kuģi utt. Lai domā. Ja katru nepatīkamo komentāru ņemsi pie sirds, nu trakai tad jāpaliek.
Viegli teikt, bet tiešām neņemt pie sirds!! ;)
01.11.2013 10:50 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bet .. pagājšnedēļ biju ciemos un tad nu visu (apmēram 20) cilvēku priekšā viena meitene sāka mani izjokot , smejoties saucot par resnuli, gotiņu, mū mūūū. Sakot,ka to vien daru kā pārtieku no kūkām un cepumiem. Pie galda spēra jokus,ka nejau es rosolu atnākusi ēst, bet lai jubilārs uzreiz liek torti galdā utt. Un visi smejās. Tad gan es sajutos riktīgi stulbi. nezinu, es sadas situacijas domaju, ka vinjam vienkarshi skauz, ka tev bus bernjuks. Vai nu vinjas ir izcili neaudzinatas
01.11.2013 11:17 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Šodien būs jāsameklē svari. Es jau arī esmu pieņēmusies par 20kg noteikti.Gan jau ,ka krietni vairāk pat. Bet nu nekas. Galvenais,ka bebis ir vesels un es ar tiem liekajiem kg tikšu galā vēlāk, kad varēšu uzsēsties uz kādas diētiņas un mēģināt paskriet, jo tagad pat ātra iešana man sagādā problēmas :D
01.11.2013 11:46 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
wow, skudra! cik tu gara?
01.11.2013 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits