paldies par uzmundrinosajiem vardiem! pirms grutniecibas nebiju ne skalins, bet normalas miesas buves(58/57kg, 167). klat naca +17kg. tagad jau noteikti vel vairak, jo sveros pirms 2 nedelam.
pats stulbakais laikam bija tas, ka ta gudra komentetaja sieva pati grutniecibas laika vispar isti neizskatijas pec grutnieces, bernins ari bija mazs(2kg++kaut cik), vinai noteikti nebija problemu ka man-pilns skapis ar drebem, bet neko nav iespejams gandriz uzvilkt. tad nu laikam cilvekam ir tads prieksstats ka ir jaizskatas sievietem stavokli un es uz ta fona izskatos pec kuga. vakar vienkarsi jocigi palika, ka virietis ko tadu pateica. vispar man svesi viriesi neko nesaka par izskatu, ja nu kadreiz komplimentu, bet kops zin, ka esmu precejusies, ari tie paliek pie sevis.
vakar viram pateicu par to kugi. vins nemaz nebija piefiksejis, ka man to teica. atbildeja, ka gan jau tapec, ka veders liels un pateica, ka pats ir pieradis pie mana vedera izmera, liekas, ka nemaz lielaks neaug vairs. nu kaut ko meginaja ta ka mierinat, cik nu tur sanaca.:D bija uznakusas bailes par to, ka ja nu tada ++ size palieku ari pec tam(pietam zinu, ka manam virietim nepatik tadas padruknas meitenes. tadas uzskata par tadam, kuras nerupejas par sevi).