Marta, neņem galvā. Es arī esmu kuģis un atzīstu,ka esmu kuģis. Čuuu čuuu! Es zinu,ka esmu pamatīgi apvēlusies, gan dupsī,gan ciskās. Jo grūtniecības laikā man negribējās ne gaļu,ne marinētus gurķīšus, bet gan saldējumu,cepumus un šokolādi. Es zinu,ka būs grūti pēc dzemdībām.
Mammas un radinieces jau saka,ka nebūšot tik traki,ja barošu ar krūti mazo. Tad tas viss ātrāk noejot nost.
Bet .. pagājšnedēļ biju ciemos un tad nu visu (apmēram 20) cilvēku priekšā viena meitene sāka mani izjokot , smejoties saucot par resnuli, gotiņu, mū mūūū. Sakot,ka to vien daru kā pārtieku no kūkām un cepumiem. Pie galda spēra jokus,ka nejau es rosolu atnākusi ēst, bet lai jubilārs uzreiz liek torti galdā utt. Un visi smejās. Tad gan es sajutos riktīgi stulbi. Līdz šim tā bija pirmā un vienīgā reize,kad es jutos apvainojusies. Meitene pati uz pusi lielākā izmērā par mani un vēl man kaut ko brauc augumā. Reizēm uzsita dusma un gribējās pretī pateikt kaut ko, bet es tik paklusēju, pasmējos un viss.
Nu tas ir riktīgi stulbi,ka ir cilvēki,kas nesaprot to, ka tie 9 mēneši tik tiešām ir grūti un nejau visām meitenēm ir viegla grūtniecība. Ir tādas sievietes, kurām ir grūti.