Hopelessly

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Čau :)
Huh, nezinu īsti kā sākt, pirmo reizi vēršos cosmo ar tik privātām problēmām. Lieta tāda - man ir draugs, kurš mani mīl, un kuru es it kā mīlu. Mūsu attiecības ir ļoti labas, tuvas, esmu pie viņa pieradusi. Taču ir arī cits vīrietis... Kura dēļ jūku prātā. Viņš ir tipisks donžuāns, reti veido nopietnas attiecības, bet bieži maina sievietes. Damn, nevaru, esmu samīlējusies viņā līdz ausīm. Saprotu, un cenšos nelolot ilūzijas par to, ka mums varētu sanākt kas nopietns, un ka viņš mainītos, visu laiku sev mēģinu ieskaidrot, ka man ir ļoti mīļš draugs, kurš rūpējas un mīl mani... Taču tas strādā tikai līdz brīdim, kad atkal satieku viņu. Ah, viņa balss, izskats, smaržas, izturēšanās, taureņi nebeidz dejot vēderā. Līdzšinējais draugs man nekad nav sagādājis tādas sajūtas. Ehh.
Pat īsti nezinu, ko gribēju, rakstīdama to šeit. Jo diez vai var sniegt padomu šādā situācijā, taču varbūt kādai ir bijis līdzīgi? Kā aizmirst un nomierināt tos stulbos taureņus? :D
Un lūdzu, nevajag teikt ka ar laiku viss pāries, tā nenotiks, jo šī te iemīlēšanās sajūta ilgst jau pusotru gadu...
31.10.2013 21:25 |

Reitings 2126
Mincis, ja runā par pirmajiem komentāriem, tad tā jau nebija nekāda baigākā viedokļa izteikšana :D Es uzdevu jautājumu, uz ko gribēju saņemt vismaz kaut kādas atbildes. Nevis nepamatotu braukšanu virsū.
31.10.2013 22:10 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Neizprotu Tevi, bet tas jau ir tikai saprotams! Tu pati minēji, ka " it kā mīli " savu puisi + Tu vēl apsver iespēju par attiecībām ar to donžuānu.. Nu, piedod, bet tas neliecina, ka tavas attiecības Tev būtu svarīgas...

Jā, pusotrs gads, BET, meitene mīļā, pārvari! Ir daudz veidu kā likt attiecību dzirkstelītei atkal uzdzirksteļot! :)
Nepadodies, jo attiecīgajā gadījumā, ja izvēlēsies to otru, tu sāpināsi sevi, tavu puisi. Un, pēc manām domām, jau visvairāk sevi, jo , kā jau iepriekš minēji, tas donžuāns nav gatavs nopietnām attiecībām.

Tikai atceries vienu, nevajag spēlēties ar otra jūtām.. Tas tiešām ir sāpīgi, pat ļoti . . .
31.10.2013 22:16 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Twinkles
Centīšos būt pieklājīgs. Ja krāp savu draugu, cilvēku, kurš tevi mīl un noteikti ir gatavs darīt daudz tevis dēļ. Tad grozi kā vēlies tu esi egoistiska maita.
Ja vēlies būt brīva un dzīvot, kā tu vēlies un nemaz necīnīties un necensties cilvēka labā, kurš tevi mīl, tad ļauj viņam iemīlēt citu, kura novērtēs viņu. Jo šobrīd īstenībā tu šim cilvēkam dari ļoti pāri, zinu, ka teiksi, ko nezin tas nekaitē, bet zini ātrāk vai vēlāk viss nāk gaismā, kā rezultātā paliksi visdrīzākais viena pieraudātos spilvenos. Jo cilvēks, kurš tevi mīl, tevi ienīdīs, liela daļa draugu un pat radu nosodīs, bet donžuanam, kā vienmēr viss būs vienalga :D un tu viņam kļūsi tikai par apgrūtinājumu no kura diezgan ātri jāatbrīvojas.

Teikšu godīgi - skumji.

(un šajās situācijas nestrādā, labāk nožēlot izdarīto - jo te tu dari pāri ne tikai sev. )
31.10.2013 22:18 |

Reitings 2126
Tu vēl apsver iespēju par attiecībām ar to donžuānu..

Neapsveru. Tas nebūtu iespējams.

Ir daudz veidu kā likt attiecību dzirkstelītei atkal uzdzirksteļot!

Ļoti to gribētu, bet kā?

Nepadodies, jo attiecīgajā gadījumā, ja izvēlēsies to otru, tu sāpināsi sevi, tavu puisi. Un, pēc manām domām, jau visvairāk sevi, jo , kā jau iepriekš minēji, tas donžuāns nav gatavs nopietnām attiecībām.

Tikai atceries vienu, nevajag spēlēties ar otra jūtām.. Tas tiešām ir sāpīgi, pat ļoti . . .

Mēģināšu saņemties un pilnībā ignorēt viņu. Saprotu, cik sāpīgi būtu manam draugam, ja viņš visu uzzinātu, pati jūtos ļoti stulbi, viņš pret mani tik labi izturas, bet man brīžiem prātā ir cits... Un nav tā ka man draugs neko nenozīmētu, patiesībā daudz ko nozīmē. Tikai pašlaik ir attiecībās ir arī tāds laiks, kad viss ir apnicis, gribētos no jauna iemīlēties, tikai pareizajā cilvēkā :)
31.10.2013 22:27 |

Reitings 2126
Ja krāp savu draugu, cilvēku, kurš tevi mīl un noteikti ir gatavs darīt daudz tevis dēļ. Tad grozi kā vēlies tu esi egoistiska maita.

Bet no kurienes tu nospriedi ka krāpju viņu? Mums ar otru vīrieti nekā nav bijis, izņemot lietišķas sarunas un vairākus flirta mēģinājumus (no viņa puses).
31.10.2013 22:29 |

Reitings 2126
Mums ar otru vīrieti nekā

tb, man ar otru nekā nav bijis.
31.10.2013 22:31 |

Reitings 298
Twinkles

Nu tad nav vēl tik slikti, jo uzticību neesi nodevusi un tā ir attiecību pamatā, spēja uzticēties otram.

Kā atgūt dzirkstelīti - novērtēt ;) iedomāties, kā būtu, ja tā visa tev pēkšņi vairs nebūtu. Labāko risinājumu zināsi tikai tu pati.

Atvaino, ja aizskāru nepamatoti, bet no konteksta veidojās drūmākais scenārijs.
31.10.2013 22:36 |

10 gadi
Reitings 622
Vai , nu pavadat vairāk laiku kopā vai arī tieši otrādi.
Turpinot 1. variantu, es ieteiktu Jums aiziet uz kādu saviesīgu pasākumu, ballīti, citreiz paskatoties uz savu draugu no malas, tu sapratīsi un novērtēsi , cik lielisks viņš ir. :) Vismaz man parasti tā izdodas vēl vairāk novērtēt draugus, ja ieraugu viņus kādā citā kompānijā. :)

Gatavojat vakariņas kopā, darat spontānas lietas kopā, vakariņas tajā pašā sveču gaismā, mīļas zīmītes...filmas, pataisi pat visparastāko mirkli par visīpašāko! :)

Viņi ir savā starpā pazīstami?
31.10.2013 22:39 |

10 gadi
Reitings 622
Kā atgūt dzirkstelīti - novērtēt iedomāties, kā būtu, ja tā visa tev pēkšņi vairs nebūtu. Labāko risinājumu zināsi tikai tu pati.

Perfekti! :)
31.10.2013 22:40 |

Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
Twinkes,

pazīstama situācija. Tās, kas izturas baigi nosodoši, vienkārši nav bijušas tādā situācijā.
1) padomā, vai tiešām mīli savu draugu, vai arī tā ir tikai pieķeršanās un pieradums.
2) Tālāk iespējami 2 varianti:
A)Ja tu ar viņu esi kopā tāpēc, ka tā ir ērti vai arī baidies, ka paliksi viena utt, tad tas nav iemesls, lai būtu kopā un nav arī godīgi pret esošo draugu. Sanāk, ka viņš ir pagaidu variants līdz brīdim, kad tu sastapsi kādu, kas sniegs gan tauriņus gan kopīgu nākotni. šajā variantā es šķirtos un baudītu tauriņus kaut arī zinātu, ka kopīga nākotne ar donžuānu nav iespējama. arī tās mirkļa sajūtas var būt tā vērtas, lai ielaistos
B) Ja tu tomēr mīli savu draugu. Tad labākais ir izslēgt jebkādu iespēju vēl tikties ar donžuānu. TB no acīm laukā, no sirds ārā. Nekārdini sevi lieki.
31.10.2013 22:46 |

Reitings 2126
La mujer, paldies! :)
Viņi ir savā starpā pazīstami?

Jā, vēljovairāk, mans draugs zin ka viņš ir aicinājis mani uz randiņu, un vispār izrādījis uzmanību.
31.10.2013 22:46 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Saac tai donzuaanaa mekleet vissliktaakaas vinja iipashiibas, kaitiigus paradumus utt. Izvairies no saskarsmes un apdomaa, kas notiek tavaas attieciibaas.
31.10.2013 22:56 |

Reitings 298
afrodite

Jebkurš kurš ir bijis attiecībās ir piedzīvojies kārdinājumu, līdz ar to tu ļoti kļūdies sakot, ka nesaprot.
Saprot, bet tas, kā tu risini to situāciju parāda, kas tu esi. Un zini ļauties ir vieglākais ceļš un dzīvot dubūltu dzīvi. Kas vienmēr beidzās ar murgu.

Grūtāk nereti ir attiekties un nenodot otru cilvēku, bet mīlēt, kaut liekas, ka priekšā stāv kas labāks, ko īstenībā rada tikai iztēle, kā risinājums visām problēmām. Bet smieklīgākais jau ir tas, ka tās ir tikai iedomas, kuras nav pamatotas ar darbiem.

Nesaku, ka visas attiecības ir jāglābj, nu ja pret otru izturas slikti, vai kā citādi dzīvo stresā tad protams, ka tur nav ko zaudēt un nav sevi jāmoka tā labā, kurš tevi neciena.
31.10.2013 23:01 |

Reitings 2126
krista, viņam ir kaudze ar sliktām īpašībām un paradumiem, viņš pēc savas būtības ir milzīgs egoists un iedomīgs kretīns, es mēģinu to sev ieskaidrot. Bet nepalīdz, vienalga reizēm pieķeru sevi idealizējot viņu.
31.10.2013 23:03 |

Reitings 2126
labākais ir izslēgt jebkādu iespēju vēl tikties ar donžuānu. TB no acīm laukā, no sirds ārā. Nekārdini sevi lieki.

tas būtu pagrūti, jo man viņš ir jāsatiek darba jautājumos..
31.10.2013 23:08 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Iespeejams sapratiiisi, kad buusi jau savu draugu pazaudeejusi.
Kaardinaajumam ir gruuti paklauties, bet tu jau saac nerespekteetk cilveeku ar ko esi kopaa, kada jeega?
31.10.2013 23:10 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
es mēģinu to sev ieskaidrot. Bet nepalīdz

Tad ļauj sev apdedzināties, vars tāds neliksies.

Nepamet sajūta, ka necīnies ar šo problēmu, bet tikai meklē attaisnojumus sev.
31.10.2013 23:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vienkārši kārtīgi apdomā, vai vēlies mocīt savu puisi! Ja esi samīlējusies čalī, kuram apzinies veselu kaudzi sliktu īpašību.. tas, manuprāt, nozīmē, ka Tu pilnīgi un galīgi vairs nemīli savējo :)

Mana intuīcija saka, ka ar puisi nr.2 ''labākajā'' gadījumā pagadīsies kāds intīms sakars :)

P.S. Meklē trešo, to labāko :)
31.10.2013 23:28 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Twinkles šķiet, ka pati neesi kārtīgi piedomājusi pie tā ko jūti un ko vēlies, jo:
1. ar draugu neesi laimīga, jo nav mīlestība no tavas puses. Līdz ar to, lai kā tu vēlētos, bet agrāk vai vēlāk šīm attiecībām būsbeigas. Mans viedoklis.
2. ar donžuānu arī nevari būt, jo viņš nav piemērots attiecībām.

Šajos divos punktos nav atbilde uz tavu situāciju.

Man bija gandrīz identiska situācija pirms kāda laika. Man uzradās trešais, kurš nocēla mani manam draugam, kā arī manam donžuānam :D
Par spīti tam, labu laiku man vēl lidoja taureņi un sapņi par būšanu ar donžuānu (kas nebija iespējams, tāpat kā tavā situācijā), bet beidzot tas ir aiz muguras.
Esmu ar trešo, kur tas novedīs, kas zina, bet pagaidām esmu apmierināta :)

Veiksmi! ;D
31.10.2013 23:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kurā vietā esmu rakstījusi, ka taisos izvēlēties? Es pati lieliski visu saprotu. Gribu kārtīgas attiecības, kurās es mīlu un mani mīl.

tev ir jāizvēlas. kā tev nepielec, ka Vilks pateica skarbi, bet patiesību? kāpēc tu muļķo draugu, ja tu viņu nemīli? beidz taču sevi žēlot!!! man visvairāk žēl tava īstā drauga, kurš tiek muļķots. kad tu guli blakus viņam, tu sapņo par citu. tu skrien pie tā otra, kad viņš piezvana. tas tev nešķiet nožēlojami???
izbeidz attiecības un atsakies no ABIEM. no pašreizējā drauga tādēļ, ka tu viņu nemīli, bet nākotnē tu viņu daudz vari sāpināt. no otra arī atsakies, jo tu tajās attiecībās visticamākais nekad nebūsi laimīga. viņam tu esi tikai kārtējā meitene, ar kuru izklaidēties. lai tev nevajadzētu skriet pēc telefona, vnk nomaina telefona numuru, izdzēs no sociālajiem portāliem. un viss. sāc jaunu dzīvi. tikai tad tu atradīsi citu puisi, ko iemīlēt, bet šādi turpināt tu vnk nedrīksti!!
01.11.2013 11:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits