nesaprotu ko darit?!?

Reitings 56
Reģ: 11.02.2011
lieta tada,ka spiestu iemeslu del dzivoju jau kadu laicinu pie drauga,lidz nostasos pec smaga kritiena atkal uz savam kajam un spesu dzivot atseviski! piebildisu ka ta bija ka palidziba un pirms tam mes bijam tiesam ka draugi,bet jau pec vairakiem menesiem es saprotu ka man tas cilveks loti patik,un pilnigi noteikti vairak ka draugs,jo jaatzistas ka kopa dzivojot redzi visus vina plusus,un minusi man ir pienemami,protams esam ari pargulejusi un ne reizi vien,jo abi itka skaitamies brivi,bez attiecibam,bet oficiali ka draugi! un viss kas notiek dzivokli,notiek starp mums! loti daudzas lietas daram kopa,gatavojam,uzkopjam,skatamies fimas,uzrikojam vina vakaru,tapat ari kopiga fimu izvele un skatisanas,nu viss briziem skiet ka esam attiecibas.pienaca moments ka sapratu ka man jaatzistas,ka velos vinu redzet oficiali ka savu otro pusiti,un ari oficiali ka tadi doties arpus majas! BET es sanemu atteikumu,'"kopa mes nekad nebusim,jo neesmu prieks vina" ,vinam esot vajadziga mazliet savadaka tipa meitene...kada? vins pats to nemaz nezin... un reali es nesaprotu ne vinu ne ka man rikoties un ko darit lai vismaz tiktu pie iespejas ,jo esmu vairakkart dzirdejusi no vina,ka neesmu vinam vienaldziga,sanemu zvanus vai sms par to ka man iet?! katru vakaru vins man pajauta ka es jutos ka man klajas,biezi dzirdu komplimentus,ieteikumus... bet tas viss skaistais kas starp mums iet pretruna ar vina vardiem! Ludzu iesakiet kautko... es loti nevelos so cilveku zaudet! esmu meginajusi ignoret,telot veso,lai parbaudit ka vins uz to reages,un reakcija tiesam bija... vins vienmer nopietni uz mani noskatas,vero manas darbibas,censas darit kautko paraleli ja daru kautko... es tiesam nezinu ka tas viss var nelimeties kopa,un pec vina vardiem mums nevar nekas sanakt! Un vel es esmu pilna parlieciba par to -ka vinam nav nevienas citas,ne milakas,ne vienkarsas seksa partneres,uz so visu laiku esmu bijusi es,un nenoliegsu ka sex mums ir vismaz 4 reizes nedela!
31.10.2013 18:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man viens paziņa reiz teica, ka tas, ka nemīl, nenozīmē, ka jāizturas pret cilvēku slikti.
01.11.2013 10:44 |

Reitings 56
es nesaprotu kapec mani soda par to ka gulu ar vinu,vai man butu jajutas netirai pec sexualajam attiecibam,jo man neviena cita gultas biedra uz so laiku nav bijis un vinam ari ne,par ko esmu 100%parliecinata! man laikam pasai ir ta velesanas,jo vins man patik,un ar vinu saja zina man ir saskana,un atkal saja pasa laika es vienkarsi nespetu pielkasit sev nevienu citu klat... un atkartoju ka taja momenta tu nedoma ne par kadam cita veida problemam kas saistitas ar vinu,bet par to ka tu spej vinam kasiligi pieskarties un mileties,taja momenta ari es juutu ka vins mani iekaro. Protams pec vardiem ko no vina dzirdeju par to ka,ka meiteni vins nevelas,es pardzivoju loti ilgi,un ari vinu pasu nelaidu sev tuvuma,biju uz paris dienam atslegusies,un lavu vinam pilniba parupeties par sevi pasam! Logiski ka pirma diena bij ok,izdevas,otraja diena vins jau naca un meginaja izrunaties par to kas noticis,kapec utt...Reali par iepazisanos portalos,sacatosana bija viens,otrs vai es reali ar kadu tikos?! un ta nebija,iespejams es meginaju padarit vinu tada veida greizirdigu,un ari tas nepalika bez rezultatiem... jo ja vins butu mans realais puisis,man galva nenaktu doma un apzina ka ir laiks iepazities ar citiem,vai vismaz meginat,ja saja gadijuma nekas nesanak un nekad nesanaksos. kas ir slikts???
01.11.2013 13:09 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Friends with benefits (tāds varbūt ir viņa moto) ... Ko tur vairāk piebilst. :)
01.11.2013 13:16 |

Reitings 56
atcerejos vel vienu gadijumu un pat nesaprotu ka vareju vinu piemirst-bija ta ka man vajadzeja aizbraukt uz dienam divam projam darisanas,un reali vins par to zinaja,atgriesties man sanaca nedaudz atrak ka planots,nevis pa dienu bet no pasa agra rita... parbraucu,nevareju atslegt durvis un zvanot vinam caur durvim dzirdu vina un sievietes balsi...protams es biju uz pauzes,man iesapejas tas tik loti,ka sapratu ka pie pirmas izdevibas vins tomer kkadu meiteni ir uzaicinajis pie sevis un vina parnaksnoja seit! es nezinaju ko darit,es velejos begt,bet reali tik agra rita man nebija kam piezvanit-bija apmeram 06:30,vins atvera durvis,satraucies,sagerbts...un pirmais ko vins teica ka vinam ar to meiteni nekad sex nav bijis(respektivi to dzirdeja ari otra meitene)un man nebutu par kautko jauzstraucas,ok,es devu vinam un vinai 10 min lai varetu ieiet dzivokli,izgaju ara,apraudajos,nezinaju kur likties,vins aizveda vinu majas un atgriezas,protams meginot paskaidrot so situaciju un vina vardi bija-tev nav par ko uzstraukties,starp mums nekadu fizisko attiecibu nebija un vispar nekas tads,ko es varetu padomat! taja momenta protams es rikoju scenu,es nespeju saturet sevi rokas,kaut gan taja pasa momenta man nebija reali tadas tiesibas jo attiecibas mums ar vinu nav,bet te jau stradaja manas ieksejas sajutas,par ko vins reali ari zinaja! atceros ka visu to dienu es birdinaju asaras,un vins to dienu meginaja no visam pusem man pienakt klat lai vinam to piedodu,un par to vai viniem kas bijis vai ne,vins atkartoja man vairakas reizes! tad jautajums,ja vinu es ka sieviete neintereseju,kapec pirmie vina vardi bija sadi-vai piemeram vinam nevajadzeja teikt-piedod,ja,nokeru momentu lai ievilktu gulta citu,un tev tiesibu man kautko parmest nav,jo tev neesmu neko solijis!?
01.11.2013 13:27 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Mani ir ļoti grūti tevi saprast, jo man līdzīgi kā neons - pēc vārdiem, ka nebūs ar mani kopā, nekāds ''gribulis'' kaisles uzplūdi mani neiedzītu atpakaļ gultā ar šādu vīrieti. Protams, ka viņš teica, ka nav ar viņu gulējis - vai viņam vajag psihopātisku, scēnas rīkojošu dzīvokļa biedreni, kura bez pamata katru dienu raut un šņukst? Pilnīgi saprotu, kāpēc viņš visu laiku atkārtoja, ka nekas nav bijis... Bet tas nenozīmē, ka tiešām nebija.
01.11.2013 13:42 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
*raud, nevis raut :D
01.11.2013 13:42 |

Reitings 78
Reģ: 28.10.2013
Varbūt tiešam aizej un paskaties būsi viņam nozīmīga vai nē.Nezinu varbūt viņš sev kādu barjeru uzlicis,un nezin ko vēlas ,bet kad mēs zaudējam kādu vai paliek šķirti mēs saprotam ko viņš mums nozīmē,varbūt tad viņš sapratīs,kad viņam tevi vajag :)
01.11.2013 13:48 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
kas ir slikts???

Nu, nekas nav slikti, ja tev tāds attiecību modelis liekas pieņemams. Bet tu pati taisi diskusiju par to, ka tev tas nepatīk. Tad jau pati vari atbildēt uz savu jautājumu - kas tad ir tas sliktais, kas tev nepatīk...
Es nevaru sevi iedomāties tādā situācijā. Man tas ir nonsenss. Tāpat kā Home - man ar tādu vīrieti nebūtu NEKĀ.. Jā, iekšēji es noteikti mirtu tūkstošiem reižu dienā, bet fiziski es nelaistu sev tādu klāt līdz bŗidim, kad zinātu, ka esmu viņam vienīgā, labākā, mīlākā un citu viņam nevajag.. Izņemot labu seksu, ko vēl viņš tev dod? Apziņu, ka dzīvo un guļ ar tevi nevis ar kādu citu? Ja tā, tad tev ļoti maz vajag attiecībās.. Bet vai to var nosodīt?
01.11.2013 14:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits