Vairs negribu..

Reitings 41
Reģ: 19.09.2013
Ah, es vairs nesaprotu, kas notiek..
Pēdējā laikā es vairs negribu savu puisi! Kā tas var būt? iepriekš mēs ar to varējām nodarboties jebkad, dienā pa vairākām reizēm, gulēt nevarējām aiziet bez tā.. bet tagad, man liekas, ka viņš vairs fiziski mani neuzbudina. :( Seksā vairs negūstu orgasmu, viss sācis apnikt.. kad saku viņam, lai ko pamaina, viņš atbild, ka viss ir kārtībā un ka nesaprot par ko es cepjos.. Kad pati mēģināju ko pamainīt, piedot kādu dzirksteli, tad viņš tāpat beigās aizved pa savam.. es nezinu, kapēc, jo esam tikai kādu gadu un divus mēnešus kopā, bet sajūta, ka jau 10 gadus! viņš kļuvis tiešām neseksīgs man.. un es baidos, ka šis sāks izjaukt mūsu attiecības, jo es nezinu, ko iesākt tālāk, visu ko esmu izmēģinājusi, bet sajūta, ka viņs mani nedzird! Un tikai apvainojas..
31.10.2013 10:23 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nav jau tas visām sievietēm, bet ir sievietes kurām iestājoties grūtniecībai var parādīties nepatika pret savu vīrieti - hormoni.
31.10.2013 11:12 |

Reitings 41
Nezinu, stāvoklī es noteikti nēesmu.. bet laikam jau pie vainas visi tie kašķi, tā sanāk.. :(
31.10.2013 11:40 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Apmierināta sieviete ir laimīga sieviete ( tāpat kā vīrietis ).
31.10.2013 12:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pie vainas gan kašķi, gan tas, ka viss ir pārāk bieži. tas ir normāli, ka seksuālā aktivitāte mazinās jau pēc pāris mēnešiem. un ja tu turpini to darīt, ja pati īsti nevēlies, loģiski, ka tev nekādas baudas nebūs.
jūs neesat nekad iepauzējuši 2-3 dienas? pamēģini to. un tu redzēsi, ka daudzas sajūtas atgriezīsies. lai gan nevar arī visu laiku vienu un to pašu, ja viens grib ko jaunu.

piedod, ka jaucos ne pa tēmu, bet, ja kašķu ir pārāk daudz un otrs jau sāk šķist nepievilcīgs, vai nav vērts aizdomāties vismaz kā uzlabot pašu attiecību kvalitātes uzlabošanu (ja ne domāt par attiecību izbeigšanu). nevar darīt tā, ka vienu jomu uzlabo, bet otra iet uz leju. jābūt līdzsvaram. nevar vienlaicīgi ar vienu kāju iet uz priekšu, bet otru - atpakaļ.
31.10.2013 13:19 |

Reitings 41
Liels paldies Sany, tavs komentārs bija tieši tas kas vajadzīgs ;)
31.10.2013 13:43 |

Reitings 8272
Kleo- liels prieks par to :)

varu pateikt, ka mēs abi ar draugu jutām, ka, ja ir seksuālas attiecības katru dienu ar laiku tas process nesagādā tādu baudu. un procesa laikā šķiet, ka tu neko nejūti vai zini, ka nav tā, kā gribētu. tieši dažu dienu pauze bieži vien noder. bet neiebrauc otrā grāvī, ka sex jums varbūt būtu pāris reizes mēnesī. tas jau būtu par traku. reizēm noderētu apstākļu maiņa. nav obligāti uzreiz viss jāmaina seksuālajā dzīvē, bet, piemēram, padariet vakarā ko jauku (vai arī pa dienu). tas arī raisīs savādākas izjūtas pēc tam. aizbrauciet kkur pie dabas un izbaudiet divvientulību. vienkārši pastaigājieties divatā. tas jūs noteikti satuvinās. ja ne tieši šis, tad noteikti kas tāds, ko jums abiem patīk darīt. ziemā aizbrauciet uz kalnu un palieciet pa nakti namiņā. atrodiet jaunas emocijas, bet neaizmirstiet, ka arī ikdienai jums ir jāsniedz emocionāla bauda. pagatavo vakariņas ko neierastu un ļoti gardu. arī tāds mazs prieciņš jums abiem uzlabos garastāvokli :)
31.10.2013 14:25 |

Reitings 8272
emocionāka bauda

emocionālu baudu.
31.10.2013 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits