Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par sodāmībām, utt.

 
Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
Ietekmējos no diskusijas, kur meitene satraucās vai darbā pieņemot skatās kredītvēsturi, vai ir ņemti ātrie kredīti, utt. Cita meitene atkal pajautāja par krimināllietu - vai to arī ņem vērā.

Tad, nu, man tāds jautājums - ko īsti tā drošības policija par mums redz?

Un vai tā pati, labi, ne krimināllieta, bet pieņemsim - administratīvais pārkāpums paliek manā lietā līdz mūža galam?

Zinu vienīgi to, ka visādas narkoloģiskās uzskaites dzēšas, ja esi izgājis kaut kādu pārbaudes termiņu, kkas tāds - vai ar tiem protokoliem arī tāpat - var iziet kkādas pārbaudes un Tev nodzēš? :D

Paldies par atbildēm!
31.10.2013 02:57 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nejauc divas dažādas instances - uzņēmumu drošības dienesti un valsts drošības policija nav viens un tas parts.

Uzņēmuma drošības dienests var uzzināt Tavu kredītvēsturi, sodāmību un to, vai esi bijusi uzskaitē kā alkoholiķe/narkomāne/nepieskaitāmā.

Drošības policija ir valsts instance, kas nodarbojas ar valstiski svarīgām lietām un Tu kā indivīds viņus neinteresē, kamēr nesāc plānot atentātus pret valsti, spiegot citas valsts labā utt. Ja sāksi darīt ko tādu, viņi uzzinās arī, ko aizpagājušo pirmdien brokastīs ēdi, ja uzskatīs to par svarīgu. Viņi uzzinās, ko pirms nedēļas ar mammu pa telefonu runāji un arī kur un par cik pirki tās zeķes, ko vakar saplēsi. Tas ir pilnīgi cits līmenis - viņi par Tevi atraks visu, ja Tu viņus ieinteresēsi.
Uzņēmumu drošības dienestiem nav pieejama pat desmitā daļa tās informācijas, ko par Tevi atkapās drošības policija, ja vien sagribēs.

Administratīvais sods nav tā lieta, kas noteiks, vai vari kaut kur strādāt, ja vien neplāno strādāt policijā. Tur nedrīkst būt šādu pārkāpumu. Citādi - samaksā sodu un āmen, miers. Nevienu neuztrauc Tavs ātruma pārkāpums vai tas, ka naktī biji uz ielas bez atstarotāja. Krastmalā dzertais alus interesēs tos, kas meklē darbiniekus amatam, kas būs vēlāk plaši zināms. Un arī tikai tāpēc, lai dzeltenā prese neizķeskātu uzņēmumu par to, ka direktora vietnieks pagājušajā piektdienā atradās uz ielas neadekvātā stāvoklī. Ja pareizi atceros, šie te skaitījās neaktuāli tūliņ pēc nomaksāšanas.

Par narkoloģijas uzskaiti gan Tev ir nepareizs priekšstats - tas ieraksts nedzēšas arī tad, ja Tevi noņem no uzskaites. Pats fakts, ka esi bijusi uzskaitē, paliek uz mūžu. Tu vienkārši vairs neskaities uzskaitē pēc termiņa beigām.
31.10.2013 05:57 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Ja es esmu nenormāla, es varu uzzināt to,vai esmu nenormālo uzskaitē? :D
31.10.2013 07:57 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Par narkoloģijas uzskaiti gan Tev ir nepareizs priekšstats - tas ieraksts nedzēšas arī tad, ja Tevi noņem no uzskaites. Pats fakts, ka esi bijusi uzskaitē, paliek uz mūžu. Tu vienkārši vairs neskaities uzskaitē pēc termiņa beigām.


jā, tā ir. tas ir diezgan stulbi, jo cilvēks varbūt ir izārstējies no atkarības (piemēram, alkoholisma), bet par viņu stāv šis te ieraksts.
31.10.2013 08:06 |
 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
visas ziņas, kas bijušas par mums- paliek mūsu vēsturē.visas. Cita lieta, ka tās, piemēram, sankcijas laikā netiek ņemtas vēra, jo , piemēram, sodāmība ir dzēsta. Bet fakts- paliek. Te es par policijas dienestiem.


Par uzņemumu dienestiem, man nav konkrētas info.
31.10.2013 08:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits