Negrib attiecības

Reitings 7
Reģ: 28.08.2012
Esmu meitene, ar kuru neviens nevēlas nopietnas attiecības.. Nekad nav vēlējies. Esmu vai nu vienas/vairāku nakšu izklaidei vai arī foršai laika pavadīšanai šad tad bet tāpat - tikai uz nedēļu vai nedēļas nogalēs. Es nesaprotu kā man uzvesties, lai vīrieši vēlētos ko nopietnu ar mani. Nav tā ka metos gultā uzreiz un nav par ko runāt - vai tā ir kāda mana īpašā aura vai attieksme galvā? Ko lai maina, lai kāds no lieliskajiem vīriešiem ar ko abpusēji patīkami kopā pavadīt laiku iedomātos par mani kā par ilgtermiņa draudzeni? Vai es neieviešu viņos uzticību jeb arī tādas piedzīvojumu mīļotājas pa dzīvi kā es neliekas piemērotas attiecībām un man ir jākļūst par mierīgu un rāmu , maigu meiteni? Nezinu...
31.10.2013 00:50 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kā vienas nakts sakari ir savienojami ar labu reputāciju?
31.10.2013 14:12 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Teikšu par sevi: esmu izmēģinājusi gan pavieglu uzvedību, gan dāmas uzvedību, bet tas neiespaidoja vīriešu attieksmi - tik un tā pārsvarā tēmēja uz nopietnām attiecībām. Tāpēc ne vienmēr uzvedība ko maina.
31.10.2013 14:27 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Teikšu par sevi: esmu izmēģinājusi gan pavieglu uzvedību, gan dāmas uzvedību, bet tas neiespaidoja vīriešu attieksmi - tik un tā pārsvarā tēmēja uz nopietnām attiecībām. Tāpēc ne vienmēr uzvedība ko maina.

Nav atbilde Nereai, bet gan palietošu šito kā piemērotu ievadu savai atbildei.
Vīrieši (viena daļa) nav tik stulbi kā jūs uzskatat. Arī viņi ļoti labi JŪT ar ko ir darīšana. Ja meitucis tāda nebūdama tēlo palaistuvi tas pieredzējušai acij uzreiz ir redzams. ja palaistuve grib tēlot nepieejamo vai nevainīgo - tāpat.
Ja meitene vairs nav meitene, bet jau ir draiskojusies ar kādu vīrišķi pa gultu - tas uzreiz ir redzams. Pēc uzvedības un izturēšanās. Iespējams ka šiten arī ir autores problēma - pārspīlēti gribas būt labākai nekā ir. Puikas ar galvu tādos gadījumos izvēlas vai nu pačakarēt ponta pēc vai turēties pa gabalu jo nekad jau nezini kas tur ir apakšā.
31.10.2013 14:56 |

Reitings 7
Reģ: 28.08.2012
Jā, taisnība par to, ka mīlu skaistus, labi ģērbtus, labām manierēm utt vīriešus, kas patīk daudzām un labi zina, ka var dabūt teju jebkuru meiteni... Nesūdzos, ja daži negrib noteiktā posmā attiecības pa dzīvi vispār , ne tikai ar mani, bet esmu tikusies ar aptuveni 30 vīriešiem bez absolūti jebkādiem nolūkiem, vienkārši lai kopā pavadītu laiku, kurš bieži vien tiešām ir labi pavadīts runājot, dzerot kafiju utt, bet.. vienmēr viss nokļūst pie seksuālas intereses par mani un nekā vairāk. Ai, nu laikam jau manī pašā kāda vaina, nepareizie patīk/pārāk jauna jeb pašai nemanot sāku uz intīmām tēmām novirzīties (pati gan nejūtu, vienkārši patīk brīvi runāt par visu, un ja gadās kāds joks zem jostasvietas, viss kārtībā...)

Lai vai kā, klubos kāju nesperu un izklaidēties īpaši nemīlu. Paldies par padomiem, jāsāk būs vairāk izrādīt citas savas rakstura īpašības un šķautnes...
01.11.2013 04:18 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Varbut pamaini vidi! Centies izvairities no iepazisanas klubos, krogos, ballukos! Megini uztureties tadas vietas, kur apgrozas nopietnaki cilveki (varbut kadi kursi, studijas, dejas, izstades, makslas galerija, biblioteka, celosana, seminars, kopiga sporta nodarbe), un kuru intereses neaprobezojas ar pargulesanu un Maslova piramidas zemako slani. Ari interneta var satikt dazus labus eksemplarus. Pec profila noraditas informacijas var diezgan viegli atsifret, kas tas par putnu, un kadi ir vina noluki. Nepazistu tevi, bet padoma, vai tava uzvediba, apgerbs, runas veids, utt. nerada tadu saubigu iespaidu! Viriesi ir mednieki, tapec lauj par sevi pacinities, un paradi, ka nebut neesi viegli iegustama un ar pliku roku nemama! Neizliec visas kartis pirmajos randinos un megini sevi pozicionet ka pasparliecinatu meiteni ar personibu! :)
01.11.2013 04:52 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Agraak bija liidziiga probleema, bet ne tikai ar viirieshiem, iepaziities ar jauniem cilveekiem vispaar. Un tad reiz dzirdot fraazes, ka esmu iedomiiga, utml, saaku saprast, ka esmu sevi taa nostaadiijusi - augstaak par visiem. Respektiivi cilveeki baidijaas no manis. Tagad varu pateikt, ka ar tiem pashiem cilveekiem shobriid viegli kontakteejos, par nopietnu puihu uzmaniibu arii nesuudzos.
Будь проще и люди к тебе потянутся -Zelta fraaze. :)
01.11.2013 06:53 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
tb puishu :D
01.11.2013 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits