Ar skumjām noskatoties :(

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Ilgi esmu uz to visu skatījusies un cerējusi,ka manas lekcijas,ko spēs mainīt,taču šodien ieraudzīju,ka no manis teiktā galvā ņemts nav nekas,ir tikai daudz sliktāk..

Tātad,man ir pazīstama sieviete ar četriem bērniem.2 bērni macas internātā,taču sobrīd ir mājas,jo brīvlaiks,meitenītei 2 gadi un mazākajam 2 mēneši..Jau biju daudz redzējusi cik slikti viņa izturas pret lielākajiem,6 un 7 gadi,visulaik lamājot,dresējot un spundējot istabā..Tāds grafiks kā brokastis,pusdienas un vakariņas nav,pa visu dienu iedod kautko pagrauzt un vakara,kad vīrs nak,tad visi kārtigi paēd..Nesu bērniem saldumus,ja Jūs redzētu to prieku un laimi..

Tad piedzima maziņais,pēc viņas runām sapratu,ka viņa ir laimīga un mainījusi savu attieksmi pret bērniem,tad tikai divgadnieks bija mājas..Slimnicas apciemojuma staroja no prieka par bēbi..Kādu laiku nebiju bijusi ciemos un šodien nolēmu apciemot..Nožēloju to.Divi lielie bērni spēlejās savā istabā.Diivgadnieks kā parasti sēdeja redeļu gultiņā un skatījās multenes,blakām sadrupināta baltmaize un ūdens pudelītē,piegāju''paķiķinat''bērnam nebija pampera un visa gulta piečurāta,ož(uz poda bērns nav mācits iet,viņai tāda podiņa nemaz nav)Mierīga pasēdēšana bija kliegšana un psihošana,pieskrien pie bērna,ielej pudele udeni,iedod baltmaizi,lai klusē..Trakākais,ka viņa tā pat ķērc arī uz pašu mazāko-aiztaisi muti,apnicis,ko bļauj vislaik..un tikai sūdzas,ka smagi iet,durdoms..Mēģinu viņai iestāstīt,ka tas tikai dēļ to,ka viņa streso un bļauj,bērni uzreiz nervozi.Bērniem vajag režimu veidot,dot normāli pusdienas,likt vienā laikā gulēt,paspēleties,taču to viņa nedzird,atcirta,ka zajebal no visiem morali klausīties.

Vīrs.Viņam laikam arī viss ir tāpat apnicis..Viņš katru dienu strādā,atnāk mājas,ieiet savā istabā un skatās seriālus,taču dzird,ka viņa vislaik bļauj uz bērniem..Esmu agrak dzirdejusi,ka viņš ar viņas runā un tad jau kliedz un bērni klausās un jūt to visu un tad viņa nesaprot,kapēc abi lielākie bērni ir ar novirzēm..

Viņi nav nabadzīgi,naudas ir un arī privāts dzīvoklis kārtigs ir,taču viņi nemāk naudu plānot pirkumiem,viņa veljoprojām nav iemācijusies sapirkt visu nepieciesamo,lai 3x dienā uztaisītu ēst,kautvai uztaisītu kārtigas pusdienas,ko ēst līdz vakaram..Tai vietā viņa sapērk visādus draņķus..

Runāju un runāju,biedēju,ka kaimiņu tak redz un dzird,nosūdzēs,bet viņai dziļi vienalga.Nav arī tā ka vienmēr slikta,citreiz arī samīļo,sabučo un ja pakrīt,tad mierina,bet tā visa ir daudz par maz..

Un stulbākais,ka internetā liek bildes un raksta bezgala garus tekstus cik ļoti mīl savus bērnus,bet tā attieksme nebūt nav tuvu tam visam.
30.10.2013 22:48 |

Reitings 603
Kubiete-Ja tēmas augšgalā neesmu uzrakstijusi visu,tad tas nenozimē,ka nevaru to uzrakstīt pēctam..Un teicu ka 5dien man ir laika ieiet,šodien ir tikai 4diena!
31.10.2013 15:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Diskusijas sākumā autore rakstīja, kad ģimene ir pārtikusi, bagad abi vecāki no viņas aiņemas naudu?
31.10.2013 15:16 |

Reitings 603
Kubiete-Ar tādam ka tu savadaki nemaz nevar!
31.10.2013 15:16 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
stellaglmr, nu redzi, ja tā māte sāks audzināt/skolot ne savus bērnus , tad mēs varam iejaukties, nedomāju, ka sieva liks vīru cietumā par to, ka viņs 20ls viņai nospēris, bet ja viņš aplaupīs tantiņu uz ielas par tiem pašiem 20ls , tad jau tas būs cits stāsts.
Respektīvi, tas kas notiek ģimenē nevienu citu izņemot ģimeni neskar ...
31.10.2013 15:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Diskusijas sākumā autore rakstīja, kad ģimene ir pārtikusi, bagad abi vecāki no viņas aiņemas naudu? Ne tikai- spīdzina, un tur badā bērnus:D
31.10.2013 15:17 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Paldies par ieteikumu, bet mans bērns neguļ savos mīzalos, bet, ja arī gulētu, tad es domāju, ka tieši lieliski būtu, ja man kāds uz to norādītu un es saprastu, ka esmu sagājusi sviestā. Gandrīz visiem gadās, ka aizbrauc jumts, un tomēr apkārtējo - ģimenes un draugu - viedoklis ir tas, kas mums liek paskatīties uz lietām no malas. Un, ja tas nelīdz - palīdzēs attiecīgās iestādes.

Ko līdzēs tas - paņem pie sevis uz pāris dienām? Vai no tā mātes kundzei jumts nostāsies vietā? Diez vai. Vai tiešām mums vajag vēl vairāk par ievārījuma burciņas izēšanu nosistus bērnus, jo mātei laicīgi neviens nav iedevis pa bieti, lai attopas?

Es uz tavu, wee, ieteikumu neatbildēšu ar ieteikumu, jo tas, ko es tev ieteiktu, varētu izklausīties rupji un, lai vai kāda, tu tomēr esi grūtniece. Savas pārdomas par to, kāpēc tev tas bērns vispār bija vajadzīgs, paturēšu pie sevis.
31.10.2013 15:18 |

Reitings 603
Zīle-pelna vīrs diezgan labi,bet nākot aukstajam laikam(tas bija pirms gada),kad ir jamaksā par apkuri,tad ļoti daudz nauda aiziet par 3 istabu dzīvokli,aizdevu,jo viņs teica,ka vajag bērniem mājas kautko nopirkt,tā vairākas reizes,neko no tā nav atdevis pat tagat,un beigās viņa tikuntā pateica,ka mājas neko av nesis,kad viņa paprasija,kur lika to naudu,tad sāka atrunāties,ka paradi bija.
31.10.2013 15:19 |

Reitings 27552
Vakar autore teica ka rītdien asaplānota un ies runāties uz sociem.Ta vietā tup internetā visu dienu:D

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
DamnGirl no sākuma to sacerēto pasaciņu izdomā līdz beigām, un tad raksti te, lai nebūtu tādām kā kubietei, wee un man jātērē uz tevi laiks. Jo pārējās jau visiem šiem suņa murgiem svēti tic. Tas jau nekas, ka vakar tikai bļava, tagad spīdzina, iekausta, bada tur.. Ja saceri, tad ticami..

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Nu jau spidzina un tur badā. VĀKS KLAU. VAKAR KO CITU AUTORE TEICA

Vakar autore teica -
ielej pudele udeni,iedod baltmaizi,lai klusē..

Tu, Kubiet to vari nosaukt par pilnvērtīgu uzturu bērnam? Savu bērnu tā barotu?
31.10.2013 15:20 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Kubiete, tu arī tā mīli pārspīlēt!
Nu jau spidzina un tur badā. VĀKS KLAU. VAKAR KO CITU AUTORE TEICA

1)pusbadā! un jau sākumā tika pieminēts, ka normāla ēdienreize ir tikai viena, tad, kad atnāk tēvs mājās. tas bērnam nav pusbads?
2) spīdzina? spīdzina turot pusbadā un kliedzot! kas tieši šodien ir uzrakstīts savādāk?

Reitings 5516
Respektīvi, tas kas notiek ģimenē nevienu citu izņemot ģimeni neskar

Pastāsti to meitenēm, kuras izvaro pašu tēvi un slepkavām, kas nosit savas sievas un bērnus un viņu tuviniekiem.

Reitings 27552
izdevu,j
Tu tak esi bez darba? :D

Reitings 2288
Ance tiko tu pati uzrakstīji to, ka tu gribētu, lai tev tādā brīdī kāds no malas pateiktu acīs, bet tad kpc autore nevar acīs pateikt bet tik te kult savus plānus? Varbūt par to padomā, jeb kad runa ir par to ģimeni, tad autore visu dara pareizi?
31.10.2013 15:23 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Wee - es gribēju rakstīt, bet Ance jau pasteidzās. Ne viss, kas notiek ģimenē tur arī būtu jāatstāj.
31.10.2013 15:23 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Pastāsti to meitenēm, kuras izvaro pašu tēvi un slepkavām, kas nosit savas sievas un bērnus un viņu tuviniekiem.

kurš vainīgs, ka meitene pati klusē un nevienam nestāsta, parasti pirms nosišanas viņa vairākas reizes ir gandrīz nosista, un tā arī ir ģimenes lieta , nebūtu svešīem cilvekiem jājaucas kapēc kādai ir zila acis ! bet tās jau ir tikai manas domas, es negribētu sev tuvumā cilvēku, kurš vienu dienu dzer ar mani tēju, bet otrā iespļauj man krūzītē ...
31.10.2013 15:25 |

Reitings 603
Un atkal tu pati esi izrāvusi,ka es esmu bez darba!:D

Nu tad pasaki,kur es tik ļoti savu rakstīto mainu..

Un Vakar rakstīju,ka 5dien iešu,ne šodien..

Vecā žulte.

Sharmanta-Man nav vajdzīgs ne tavs,ne kubietes un wee komenars,tas jus te lienat un rakstat,tā ir brīva izvele lasīt un ko rakstīt,es tev tavu laiku neesmu prasijusi.
31.10.2013 15:26 |

Reitings 2288
Skrlet- a pasaki kā autore var objektīvi spriest par bērna pārtiku ikdienā, ja iegriežas mājā reizi mēnesī?NU nevar neviens neko tur no malas pateikt, kā ir patiesībā. Un ja būtu tajā pusbadā, tad tie bērni būtu izģinduši, un lielākie bērni būtu ar lielām veseības problēmām.
31.10.2013 15:26 |

Reitings 603
Nu ārprāts-kapēc tu iedomajies,ka es neesmu ar viņas runājusi?Teicu jau kuro reizi,ka runāju!
31.10.2013 15:27 |

Reitings 5516
bet tad kpc autore nevar acīs pateikt bet tik te kult savus plānus?

Atliek ieteikt lasīt diskusijas pieteikumu, jo, ja nemaldos, viņa ir jau runājusi ar māti par šo problēmu un māte ir tās sarunas ignorējusi vai pat iesvilusies dusmās.
31.10.2013 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits