Mūsu dīvainības.

Reitings 195
Reģ: 14.09.2013
Tikko tā aizdomājos un izlēmu uztaisīt diskusiju - Kādas ir jūsu dīvainības? :D
Manas:
*Nevaru apsēsties uz silta krēsla, dīvāna vai vienalga kur citur, ja tur pirms neilga brīža kāds ir sēdējis.
*atverot kādu konfekšu, cepumu vai kādu citu paciņu, man vienmēr no tās konfekte ir jāizņem pirmajai un jāieliek mutē.
*ļoti patīk cigarešu paciņu smarža, bet no cigarešu dūmiem slikti metas.
*ilgi nevaru paskatīties cilvēkiem acīs.
*nekad neņemu maizes pirmās šķēles, vienmēr aizrokos līdz vidum, jo tur maize liekas mīkstāka :D
*varu sākt vienkārši smieties par kādu vecu atgadījumu, un tad nevaru apstāties.
Un tas pagaidām viss, ko atceros! :D
Tātad - kādas ir jūsu dīvainības?
30.10.2013 21:57 |

Reitings 195
Reģ: 14.09.2013
Ļoti nepatīk, kad cilvēki lieto vārdus - biku, manīm, tevīm, porcija, dūšīgs , no rītus. :D
30.10.2013 22:51 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Kad paraustu durvis un tās ir ciet, man noteikti jāparausta vēlreiz, lai pārliecinātos, ka tiešām ciet.
Lai ātrāk aizmigtu, uzlieku kādu filmu vai raidījumu, bet vienmēr gribas noskatīties līdz galam.
Bieži guļu bez palaga, jo tas vienmēr aizslīd visur, kur var.
30.10.2013 22:53 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Un vēl - ja runāju skype konferencēs ar web kameru, tad aizspiežu ar pirkstu no punktiņu, lai gadījumā neieslēdzas arī mana kamera. Ja apnīk turēt pirkstu, pielīmēju lapiņu

Es arī tā daru, vispār vislaik man tur ir lapiņa,lai neviens mani nenovērotu :D
30.10.2013 22:56 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Sabiedriskajās tualetēs cenšos čurāt klusu tā lai neskan :D :D :D
Labs labs, sasmējos :D
Es, runājot ar cilvēku, skatos nevis acīs, bet uz zobiem.
30.10.2013 22:58 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
*Man arī ir apsēstība ar durvju pārbaudīšanu vakaros pirms gulētiešanas, pārbaudu vairākas reizes, tāpat arī gāzi, elektrību, elektrisko kannu, ūdens krānus.

*Izejot no mājām arī vairākas reizes paraustu durvis, lai pārliecinātos, ka tiešām esmu aizslēgusi (it kā tās durvis pa to sekundes simtdaļu varētu kādā maģiskā veidā atslēgties :D ), reizēm pat noeju stāvu pa trepēm un tad eju atpakaļ pārbaudīt vēlreiz.

*Man ļoooti nepatīk, kad pieskaras manam skaustam, man iziet cauri aukstas tirpas, pilnīgi fiziski slikti paliek.

*Man nepatīk ēst kopā ar svešiem, mazpazīstamiem cilvēkiem, ne tāpēc, ka uztrauktos par savām manierēm vai ko tādu, bet vienkārši nepatīk.

*Es varu atcerēties dziesmu vārdus veseliem pantiem no galvas, visādus tekstus vārds vārdā, bet nespēju atcerēties 4-5 ciparu kombinācijas, tos ciparus atceros, bet man nekādi nepaliek galvā tieši kombinācija, kādā tie cipari ir.

*Es sabiedriskās ēdināšanas iestādēs nekad neēdu salātus, kas smalki sagriezti, nu tādus, kur katru gabaliņu nevar redzēt un saprast, kas tas tieši ir.
30.10.2013 22:58 |

Reitings 82
Reģ: 30.10.2013
Es troļoju sieviešu forumu...
30.10.2013 23:10 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
man vispār nepatīk pa telefonu runāt.
Latvijā,kad aizgāju gulēt, respektīvi, iegūlos gultā vienmēr aizgāju pārbaudīt durvis,vai aizslēgtas, jo bieži kāds atstāja neaizslēgtas :D te ārzemēs gan par to neuztraucos
kad mašīnu noparkoju svešā vietā, es aizeju 10 m no tās, tad atgriežos un pārbaudu, vai esmu aizslēgusi
30.10.2013 23:31 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
es nevaru uzlikt modinātāju uz 7:00, man vajag uz 7:03 :D:D
04.11.2013 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits