kādu tad tu vēlētos sagaidīt reakciju?
nekur nav teikts, ka meitenei kurpes tiešām patiks vai vsp derēs. tas, ka vīrietim patīk, nenozīmē, ka sievietei arī patiks.
es pateiktu paldies, iedotu buču un piemērītu kurpes. būtu priecīga. bet tas nenozīmē, ka līdīšu no ādas ārā par kurpēm.
Man nepatīk, ja man dāvina apģērbu, apavus utml lietas, jo dāvinātāja gaume ne vienmēr sakrīt ar manējo. Ja esmu iepriekš devusi mājienu par kādu konkrētu lietu, tad tas, protams, ir citādi, bet parasti kurpes nav manu kāroto dāvanu sarakstā.
Sikernieks 2 mjā, kārtējo reizi saprotu, ka vīriešiem smadzenes atrodas apakšgalā. Žēl, ka tavai mammai nācies tērēt tik daudz gadus uz tik nožēlojamu cilvēku kā tu.. Viņai redzot tevi sirsniņā dur..ka izniekojusi gadus tevi dzemdējot un audzinot. Un ja runājam par sievietēm, tad tev uz normālu necerēt.. un šaubos, ka kādreiz tās smadzenes izaugs līdz normālam lielumam.
Ja jau šarmantām lēdijām ir īstā runa mutē, ko saka šai sakarībā ne-šarmantās (savam Vīirietim, kurš šādi būtu pacenties)? Mani māc neliela ziņkārība...
Aiz cieņas pret vīrieti- protams, nē. Beet noteikti acīs pateiktu, ka lai labāk vairs tāda veida dāvanas nedāvina. Labāk tad dāvanu karti kādā apavu veikalā..
piemēram, ieliec bildi, kādas tad tu dāvinātu? :D lai meitenes zin.