Es nespēju izveidot attiecības ar vīrieti, pret kuru nejūtu neko.

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveiciens visām.

Kādai šī diskusija var šķist neizprotama un savāda, citai tā šķitīs patiesa un saprotama. Tāpēc negaidu pārmetumus, bet vienkāršu iespēju par to padiskutēt.

Kopš bijušā ir pagājuši vairāki gadi, tāda sajūta, it kā būtu kaut kur nosprūdusi, iekavējusies. Man zināmi pāri pamazām sāk dzīvot divatā un citi sāk veidot pat ģimenes, bet es? Es pat nespēju ielaist nevienu savā dzīvē. Nav tā, ka nespētu aizmirst šīs attiecības, es tikai gaidu to mazo klikšķi pret kādu, kas liktu man saprast - jā viņu es gribu, viņam es būšu uzticīga. Es vēlos sev kādu tuvumā, vēlos lai ir kāds kuram blakus varu būt tad, kad ir apnikusi visa pasaule, kas man ir apkārt.

Kāds mani mudināja tikai pameiģināt izveidot attiecibas, bet kad pateicu, ka Es nespēju izveidot attiecības ar vīrieti, pret kuru nejūtu neko, viņš man solijās uzdāvināt 12 kaķus

Varbūt man vienkārši ir vajadzīga kāda tuva draudzene, bet ko darīt, ja dēl braukāšanas no vienas pilsētas uz otru ir pazudušas ciešā draudziba ar manām labākajām draudzenēm ?
30.10.2013 12:37 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ka nav vēl lemts -tad nav ,negruzies! :)
Gan jau pienāks īstais laiks un īstais cilvēks un tad atkal viss būs ok ;)
30.10.2013 19:32 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
same problem.
Es& 12 kaķi 4ever...
30.10.2013 19:39 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
varu ieteikt to pašu, ko Tamana ieteica.
visam ir savs laiks. nesaprotu, kāpēc vienmēr visi grib visu sasteigt. varbūt nav īstais mirklis,lai tev būtu attiecības. un jā, nav vērts veidot attiecības ar cilvēku, kas tevi neinteresē. gaidi, viss būs :)
30.10.2013 19:41 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
vajag mazāk klausīties citos un darīt tā kā pašai tīk.varbūt ir laiks paveidot,uzlabot karjeru?Mīla pati atrod veidus kā mums pietuvoties.Visam savs laiks.Dod laikam laiku!
30.10.2013 19:44 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Neskaties uz citiem. Nu un, ka dzīvo kopā un veido ģimenes? Gan pienāks arī Tava kārta. Domāju, ka ar Tevi viss ir kārtībā - vienkārši Tavas prasības pret vīriešiem ir tādas, kādas ir. Gan atradīsies arī tāds. Nedomāju, ka Tev sevī kaut kas jāmaina, jo manā skatījumā, sanāk, ka Tev jānolaiž latiņa attiecībā uz vīriešiem. Ja vien neesi iedomājusies, ka neviens cits, izņemot Džoniju Depu Tev neder, tad viss ir kārtībā.

Kas attiecas uz draudzenēm, laikam jau nebija īstās draudzenes, ja tā pačibēja, tikai tāpēc, ka Tu daudz braukā. Ja Tev vajag cilvēku ar ko izrunāties, jāmeklē kāda draudzene, bet tad tāda, kurai nevajadzēs, lai Tu katru dienu ieskrien pie viņas uz kafiju. Ir taču skype un telefoni, pie kam, ja vienu, divas dienas nav ne skaņas, par to arī traģēdija nav jātaisa. Lai gan draudzeni, kurai nebūtu traģēdija, ka man divas dienas nav laika viņai, es pati nevaru atrast. Brīžiem arī man pietrūkst kāda ar ko parunāties.
30.10.2013 19:44 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Vispār man Alexxa liekas viena lecīga būtne, bet jāatzīt, ka es daudzās lietās viņai piekrītu :D Arī šajā.
30.10.2013 19:48 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
Lai gan draudzeni, kurai nebūtu traģēdija, ka man divas dienas nav laika viņai, es pati nevaru atrast. Brīžiem arī man pietrūkst kāda ar ko parunāties.

+++ pilnībā piekrītu

tas jau paliek par traku, ka apvainojas, ja neesi devusi ziņu ilgāk par divām dienām. man patīk, ja ir tādas draudzenes, kurām es varu piezvanīt un parunāties kad gribu (un to es arī varu sagaidīt no viņām), bet nevis, ja jāatskaitās katru dienu vai katru otro dienu obligāti, ja nē, tad tad aizvainojums no draudzeņu puses pret mani :D
30.10.2013 19:49 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Es nespēju izveidot attiecības ar vīrieti, pret kuru nejūtu neko.

A kam tev to???? Ja nejūti, tad nejūti....
30.10.2013 20:07 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Vispār man Alexxa liekas viena lecīga būtne,

Es Valfrīds arī izjutu to uz savas ādas.
30.10.2013 20:52 |

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Ak, Dievs! Es nespēju iedomāties, ka kādai ir tāda pati situācija kā man!
ange man tieši tas pats - esmu kādu laiku šķīrusies un nespēju pat pieskarties kādam citam.. Nezinu, ko lai iesāk, gribās taču kādu sev blakus, bet nespēju! ;(
02.11.2013 18:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits