Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Acu skatiens

 
Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Sveikas! :)
Mazliet aizdomājos par to, kādiem ir dažādi tie acu kontakti un acu mērķēšana uz kaut ko. :D Pazīstu 1 puisi, kurš neatlaidīgi pēta apkārtējās meitenes, nu.. arī vispār visus cilvēkus,bet izteikti meitenes, nu jo pašam vēl draudzene nav, laikam meklē :D It īpaši, ja ir kāda skaistāka, viņš visu laiku vēro viņu, UZKRĪTOŠI LŪR. Kad vispārīgi vairākiem ko stāsta, actually, skatās acīs tikai VIENAI (bet katru reizi tā ir cita). Ko tas varētu par viņu liecināt, ja viņš pārāk blenž virsū? Kā jūs jūtaties šādās situācijās? Kā novēršat mulsumu un neērtību?

Otrs gadījums ir tāds, ka parastā sarunā, viens man ir tāds, kurš laikā, kad klausās ko es stāstu, neskatās acīs, bet šaudās pa visu augumu - no acīm līdz pat pēdām- šurp un turp. Ko jūs domājat tad, kad notiek tā? Nešķiet, ka nu tu būsi nopētīta līdz pašām sīkākajām detaļām, un ko tad tas otrs padomās? :D

Treškārt, besī arī tas, kad vispār neskatās acīs, bet pagriež galvu sānis vai skatoties lejup runā, un acu kontakts ir minimāls. Vai tā būtu kāda neuzticība, or smth?

Nu - ko jūs teiktu par katru no šiem gadījumiem? ;)
29.10.2013 21:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits