Tās dāmas, kas lietojat Nuvaring, gan jau esat pamanījušas, ka vairs nevar iegādāties.
Esot kaut kāds skandāls uzrīkots, un tirgošana apturēta pat pasaulē.
Ko darīsiet?
Man vēl viens iepirkts rezervē, vēl mēnesis laika, lai izdomātu, ko darīt.
Nuva Rings būs atpakaļ Mēness aptiekās uz gada beigām, tā vismaz teica, principā teica jau par Novembra mēnesi..Teica, ka sērija beigusies, būšot jauna, bet tad nebūs tomēr?!
Ginekoloģe stāstīja, jo konkurentfirma sacēlusi brēku par nāves gadījumiem trombu dēļ (to, kas aprakstīti instrukcijā).
Dati pamatā vākti Francijā, kur ir ļoti liels procents smēķētāju, attiecīgi augsts risks uz hormonu preperātu un smēķēšanas negatīvo komplektu trombu veicināšanai.
Bet aptiekām attiecīgi jāreaģē, tādēļ tirdzniecība apturēta.
Tagad pauze līdz tiks veikti attiecīgi pretpierādījuma pētījumi, lai apliecinātu, ka viss ir kārtībā ar produktu.
es lietoju, līdz sapratu, ka man no viņa bija ārkārtīgi cēlies asinsspiediens. tagad jau vairāk kā gadu nelietoju un ar spiedienu viss kārtībā :) ā vēl pamanīju, ka bez viņa man seksu grubās daudz biežāk kā ar to riņķi :D
Kā vispār ir organismam, ja uz kādu mēnesi/diviem pārtrauktu lietot un tad atsāktu atkal to pašu nuvaring lietot?
Man jau loģiski spriežu vajadzētu būt totāls haoss organismā. Ko ginekoloģi iesaka tagad darīt?
Ak, skaidrs.. Man oktobra sākumā farmaceits jau teica, ka nebūs, bet IT KĀ, ka atgriezīsies plauktos. Es arī gribēju sākt lietot, jau biju pakaļ receptei, uz analīzēm vai drīkstu mainīt, bet laikam nemaz netikšu pamēģināt, jāturpina yasminelle.
Ja novembrī parādīsies, tad vēl ok, vismaz manā gadījumā, kad ir viens iepirkts. Bet ja nē... tas jau nav klepus sīrups, ka varētu ieturēt brītiņu pauzīti, pagaidīt, ka parādās un tad turpināt.
Johaidī, man pēc nedēļas jāievieto jauns, bet nekas rezervē nav palicis. Parasti nestresoju un visu uzņemu mierīgi, bet tiešām nezinu ko īsti darīt. Turpmākais rīcības plāns ir - ar steigu jāatrod kāda ginekoloģe un jāizdomā risinājums.
Un kā bija ar tabletēm, tās sāk lietot ar pirmo mēnešreižu dienu?
Ja pātrtrauc, tad katrā ziņā vismaz uz 3 mēnešiem, jo tas ir periods, kurā organisms restartējas tādā normālā procesā. Tāpat arī, kad uzsāk, secinājumus par efektu arī tikai tad izdara.
Bet kā bija ar tām tabletēm? Nezinu īsti par to cik ātri var notikt pāreja uz citu kontracepciju, bet nu man mēnešreizes tūliņ būs un ceru, ka paspēšu dabūt recepti. Savādāk es pat nezinu, nuuu ļoti negribās tagad atgriezties pie prezervatīviem vai sliktāka varianta kā pārtrauktais.
Kaut kāds sviests vispār, vismaz brīdināt vai kādu alternatīvu aptiekas varēja izdomāt. Citādi es nākamnedēļ tā aplauztos aptiekā par jaunumu, jo kā gan es šo varēju zināt.
A bet kā viņi var vienkārši apturēt to tirdzniecību un nebrīdināt, to es nesaprotu. Cik simtiem sieviešu,kas nav cosmo forumā ies kā aitiņas un pirks? Vai tad,kad oktobrī pirku, kaut farmaceite varēja kaut vārdiņu bilst, vismaz varētu sagatavoties.
Noelle - Es par to pašu tagad cepos. Vismaz interneta portālos šādu ziņu varēja pasludināt vai kaut kā. Tā taču nav joka lieta un šo kontracepciju izvēlās pietiekami daudzas sievietes. Tiešām esmu šokā, rītā gan mēģināšu aptiekās pajautāt un pārliecināties par nepieejamību.
Šito nemaz nebiju pamanījusi - bija 3 rezerves riņķi iegdāti, bet kā reiz vairs neviens lieks nav palicis un recepti ar jaunu tāpat vajadzētu. Štruntīgi, vēl problēmas. :D