Jā, gan pabeidzu, gan tagad mācos.
Kā tas ir - ko iesākt ar sertifikātu? Manā uztverē tas ir tāds pats sertifikāts kā visu citu kursu sertifikāti, apliecības.
Man patīk, ja izvēlas pašam interesantu tēmu, tad ir viss forši. Liela loma gan ir pasniedzējam/-ai, jo vienreiz man bija tā, ka bija interesanta tēma par medicīnu, bet tālāk par vienu lekciju neskatījos tieši pasniedzējas dēļ - monotonā tonī lasa slaidus, bez emocijām utt.
Ko es varu ieteikt - Irrational behavior kursu, ļoti jauks pasniedzējs, interesanta tēma, daudz piemēru, kas visu padara viegli saprotamu, vienīgais, ka laikā, kad es mācījos, nedabūju sertifikātu tāpēc, ka viens kursa biedrs neforši novērtēja manu eseju (2 novērtēja ļot labi), kā rezultātā netiku pie tā sertifikāta. Tagad, cik es saprotu, tas ir mainīts, nav vairs tāds pārbaudījums vai tml., laikam vēlreiz pa jaunu mācīšos, lai tiktu pie tā sertifikāta. :)
Vispār it kā šķiet, ka tur tikai dažas videolekcijas nedēļā, mierīgi var atrast laiku utt., bet man kaut kā nesanāk :( Tagad vairāk esmu pievērsusies Holivudas filmu kursam.