Tad sporto vairāk ja tas palīdz sakārtot Tavu prātu un radīt pozitīvas emocijas.
Tieši tāda ir mana pozitīvās domāšanas atslēga. Es agrāk biju gruzīga, visu laiku gruziju sevi, man bija negatīvas domas, pašpārmetumi, kompleksi, zema pašapziņa, un tad sāku sportot, un tas daudz ko ir sakārtojis, galvenokārt prātu, sāku raudzīties ar lielāku pateicību pret dzīvi, par to ko viņa man dod, par to kas es esmu, ka esmu veselīga, skaista, man viss funkcionē, es esmu paēdusi, daudzas problēmas kļūst maznozīmīgas, distancējos no negatīvā, piemēram ziņas es vispār neskatos, par politiku neko nelasu, sarunās kas pilnas negatīva neiesaistos, protams kāds teiks, ka bēgu no problēmām, bet faktiski kāpēc dzīvot ar problēmām, ja var nedzīvot un justies daudz, daudz labāk. Svarīgākais taču šajā dzīvē ir justies laimīgam, harmoniskam nevis zināt kaut ko kas bieži ir negatīvu pārpilns.
Tāpat man attiecību nav, ar vīriešiem īsti neveicās, bet es esmu kļuvusi attiecībā pret to arī prasīgāka, un arī tas ka mainās mana filozofija pret dzīvi, ka laimes atslēga slēpjas tikai pašos ne apkārtējos.