Labrīt! :)
Tuvākajās dienās taisos pirkt planšetdatoru, bet nekādīgi nevaru izlemt, kādu...
Tāpēc gribēju pajautāt tām, kurām jau ir, kādu jūs ieteiktu? Jā, šādas diskusijas jau ir bijušas, zinu, bet tomēr...
Vienu brīdi domāju ņemt kādu no Samsung, bet tagad vairāk sliecos uz iPad pusi.
Ance, tā nu gan nebūs taisnība. Man ir Tab 2 un nesen vēl atjaunojās Android versija.
Planšetei kopumā nekāda vaina, noder izbraukumos un tad, kad datoru negribas slēgt iekšā.
Viss atkarīgs no tā, kādiem mērķiem to planšeti vajag. Daudzas reizes esmu to rakstījusi un rakstīšu vēlreiz - ja planšeti pērk šikam un tāpēc, ka daudziem ir, tev viņu nevajag. Ja tev reāli ir vajadzība viņai un zini, ka visu laiku izmantosi, tad ir jēga no tādas. Tā nav TIKAI tukša spēļmantiņa. Man viņa aizstāj datoru, kad nepieciešams. Izmantoju gan mācībās, gan izklaidei, gan filmām, gan bildēm, to rediģēšanai, sociālajiem portāliem tikai planšeti..
Ir iPad mini, cilvēks kurš labi orientējas tehnoloģijās teica, lai nedomājot ņemu iPadu, nevis kādas citas firmas produktu. Man planšete ir darbam, skolai, izklaidei. Esmu ļoti apmierināta.
Winterra, tāpēc, ka jau gads ir pagājis un Eiropā tas nav piešķirts, lūk kāpēc. Un arī nekas neliecina, ka tiks piešķirts tas atjauninājums. Kaut kur nesen uzdūros rakstam par šo tēmu, bet vairs neatceros, kur. Katrā ziņā, tur bija teikts, ka Samsung 10 collīgas planšetes tagad spiedīšot uz Note. Man liekas, ka Galaxy Tab 3 nemaz nav 10 collās, bet varu kļūdīties.
Var gan just, ka Galaxy Tab planšetdators ir kļuvis par situācijas ķīlnieku un tam jāiztiek ar knapāku tehnisko aprīkojumu, jo Samsung visu labāko iestrādā citā savā produktā – Galaxy Note 10.1.
Man bija GoClever. Ah, kā veikalā nolielīja to, lai gan īstenībā tāds mēsls. Visi, kas paņem viņu rokās, sāk besīties, jo, lai ieietu kaut vai vienkārši internetā, paiet "pieci gadi", jo GoClever nežēlīgi bremzē. Par laimi esmu beidzot tikusi pie portatīvā. Manu planšeti nevarēja izmantot ne skolai, ne vienkārši sērfošanai internetā tās nežēlīgās bremzēšanas dēļ.
Man ir Prestigio, nepateikšu, kurš modelis. Jā, nav nekas ŠIKS, bet tfu tfu tfu, strādā tiešām ļoti labi un galvenais ĀTRI. Tad, kad kādu laiku nebija portatīvais, planšete lieliski to aizvietoja. : )
Bet, protams, ka iPad, Sasmung, utt, būs kvalitatīvāki.
Ir iPads jau vairāk kā gadu, esmu ļoti apmierināta, jo ir ļoti ērts lietošanā, kā arī ir ātrs darbībā, laba ekrāna izšķirtspēja, daudz dažādu aplikāciju un iespēju, viss labi saprotams un pārskatāms, nav nekādu problēmu bijis.