Heijāā! :)
Šodiena tāda forša. Patiešām. :)
Brīvdienās guvu milzīgu devu pozitīvisma un mīļuma - biju aizbraukusi pie saviem mīļajiem. Ļoti jauki pavadīju laiku - pļāpāju ar mammu, ākstījos ar māsiņu un pakašķējos tā draudzīgi un mazliet pakāvos ar brāli veco labo laiku vārdā, bet tas piederas pie brāļu-māsu attiecībām. :D
Un, protams, nomocīju mammas kaķeni. Viņa ar mani šoreiz negribēja draudzēties, bet še ku reku- tikko mamma zvanīja un saka, ka mince pēc manis ilgojas. :) Foršule mazā.
Bet atbraucot atpakaļ uz big city, mani mājās sagaidīja mana pūkainā mīlule - lēkāja, skraidīja, murrāja, ņaudēja un ko tik nedarīja - varēja redzēt, ka sailgojusies bija. Tīīk mīļa visu vakaru bija. Čučēt arī man blakus nāca - ahhh, nu īsts mīļumiņš. :)
Kaut kas noticis ar manu gulēšanas režīmu - pēdējā laikā ilgāk par 22:00 nespēju būt nomodā. Vakar arī aizmigu pēc 21:00, šorīt heisā hopsā - 6:00 pamodos un jutos super.
Laikam organisms atriebjas par to, ka agrāk tikai 1:00 vai 2:00 gulēt gāju.
Darbā rīts sākās ar lielu, baltu, saldu kafijas krūzi un priekšnieces atvestajiem turku saldumiem. :)
Mazliet papļāpājām kā viņai gājis atveļinājumā un tad jau ķērāmies klāt darbiem. Šodien mēs divatā pa ofisu, tad nu strādājas čakli un darāmā arī diezgan daudz, kas priecē. :)
Kaut kā tā.
Smaidpilnu dienu arī jums, mīļās dāmas. :)