Darba prestižs

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kādas ir jūsu domas par to, ka kamēr cilvēks iegūst izglītību, strādā ne īpaši prestižus darbus, nu piemēram, apkopējs, ātrās ēstuves, oficiants utt. Pirms laika sanāca salekties ar vienu kursabiedreni, kura, acīmredzot, iedomājas, ka ir baigā dāma un var nievājoši izrunāties pret tiem, kuri studiju laikā piepelnās, strādājot tāda veida darbus... Dusmas!
27.10.2013 16:16 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Nesaskatu neko sliktu šādā darbā.
Lai cik tas dīvaini neizklausītos, man pat ir mazliet žēl, ka man nav šādas pieredzes. Man nav pieredzes ne kā pārdevējai apģērbu veikalā, ne kā oficiantei vai kaut kam tamlīdzīgam. Man uzreiz bija nopietni biroja darbi. Bet liekas, ka šādi vienkāršie darbi dod tādu zināmu rūdījumu un pieredzi komunikācijā ;)
28.10.2013 00:45 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
Manuprāt, tieši studentu darbi ļauj tev saprast, ko tu noteikti negribi darīt un kas tu noteikti negribi būt. Un tieši tāpēc tie IR vajadzīgi.
28.10.2013 01:10 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
+ tas liek turpmākajā dzīvē izturēties ar cieņu pret tiem,kas to darbu dara. Ja tu esi bijis oficiants, tad nedomāju,ka pēc tam izturēsies riebīgi pret tiem,kas to dara, jo zināsi, cik nepatīkami tas ir. Pati pāris mēnešus padarīju to melno darbu, un kopš tās vasaras esmu jaukākais cilvēks pasaulē ar apkalpojošo personālu, jo zinu,kā tas ir. Tas iemāca sava veida pazemību, cieņu.

Protams, ja ir iespēja, ir jāķer visi labie prakses darbi, tas ir skaidrs. Un var mēģināt nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, ja ir vēlme un laiks.
28.10.2013 01:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits