Lūdzu padomu,vispār galva nenāk nekādas idejas.Pirmo reizi tā,ka vispār,vispār nezinu :D
Nākošnedēļ ar kolektīvu ejam ārā.Nopirku puķainas platformenes...ko lai velk klāt? :D Ņemot vērā to ka vairs nav 18 vai 20 gadi,gribās izskatīties tā,lai seksīgi un zolīdi vienlaikus :)Kāda var ieteikt,lūdzu.
Pieskaņojot krāsas izvēlies pārējo apģēŗbu. Noteikti neko raibu tad vairs, vienīgi kādas rotas var būt krāsainas. Piemēram, bikšu krāsu pieskaņo kurpēm (bet diez vai ko kliedzošu vajag), baltu blūzīti un kādu glītu kaklarotu, kas saskan ar pārējo.
Autore - es par vizināšanos pa kalniņiem nemaz nerunāju. Ir pasākumi, kuros darbība vairāk norisinās ārpustelpām, ir tādi, kur telpās, bet dzerot jau laikam tāpat vienalga- alkohols sasildīs.
cloo-tas skaidrs.
Dzert nesanāks,būšu pie stūres,jābrauc vairāk kā 30 km :)
cheap-vai tad mēnesreizes var būt iemesls atcelt visu padarīšanu,jeb es kautko neiebraucu :d
kura diskusija tā bij?
Vai tad nevar būt ta pieklājigi seksīga?vnk reti kad sanāk iet kkur,tapēc pa retam gribās izcelties(ne ar stulbumu :D) tāpēc jautaju padomu par apģērba saskanošanu ar kurpēm,jeb otrādies :) bet vai man būs mēnešreizes tajā dienā vai nebūs,par to nevienam nav jāzin :D