Cik kārtīgas esat?

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
http://www.faces.eu/en/forum-archive/10/2493/page-1/
Lasie, lasiet un atbildiet vismaz pašas sev tad varbūt tuvāk zemei nolaidīsities.
26.10.2013 20:59 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Spriežot pēc attieksmes un prasībām - jūs nekāda devalvācija nav skārusi. Ja tā vēl būtu patiesībā. Sekss kad ir garastāvoklis, visādas citas lietas kurām mums večiem ir jāpieskaņojas ...

Liekas, ka Tu esi ļoti apbižojies un tagad kaut ko centies rakt.
26.10.2013 23:17 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Cik daudzi vīrieši ir pelnījuši tādas ,kuru dēļ ir vērts censties ? Cik daudz ir tādu vīriešu ,kuru dēl vērts ir mums ,sievietēm, censities? Ir pieprasījums ,ir piedāvājums. Sekss un garastāvoklis, tev visu laiku gribās ,vai arī ir moments ,kad tev nav garīgā drāzienam? Or tu vienmēr esi gatavs fuksēties ,kā tāds trusīts, tā teikt ,izpildīt pienākumu? Lgn seksma tiešām nav jābūt par pienākumu kādai no pusēm:D
26.10.2013 23:19 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010

Piekrītu, kaut kam ir jābūt, lai tik sirsnīgi pērtos par šo tēmu, kur nu vēl lai lasītu tādus suņa murgus kā to forumu, kuru viņš ir ielicis.

Bet viņš neatzīstas, kas pie vainas, klusē kā partizāns! :D
26.10.2013 23:21 |

Reitings 597
Pag ,pag ,bet viņš taču šeit iepostja to vērtību skalu ,kur minēts ,pie "Ne-ne" lietām atdošanās pirms kāzām ,haha, tas skan dīviani, tieši tā "atdošanās " ,bet labi ,leksika katram sava, un tgd iedomājos ,labi,vinš ,to pats ,vismaz šiet, nav teicis ,bet nu es vados pēc tava c_berry ,teiktā ,ka sen nav dabūjis nevienu. Ha, ja reiz viņš šo te iepostoja , tad arī viņš tajā saskata pareizo ,ka sievietei pirms kāzām nav jāguļ ar vīrieti ,līdz ar to vīrietim pirms kāzām arī jābūt " tīram" , un pirms kāzām ni-ni,he, interesting

andie, jap, tas visu izskaidro - viņš ir "pareizs", līdz ar to līdz kāzām ni un ni, bet tās sievietes, maitas tādas, viņu neprec uz šim nekas nespīd.
Bāc. viņa vietā man arī būtu škrobe!

Protams, kura gan precēs tādu kurš nepatur durvis tantiņām, dušā iet 1reiz nedēļā, ar pliku pauri un alusvēderu, nelīdzinās skaistam ukrainim, ir memmesdēliņš mammas jakā, dzīvo ar vecākiem, valkā zandales ar zeķēm un tajās zeķēs iekšā ir bikšu gali, kuram nav auto, kurš runājot siekalojas un stostas, kuram nav zobu, ............................................... Tas viss par mani. :-D Skaidrs ka nēesmu dabūjis nevis ilgi bet nekad. Kāda škrobe. :-D
26.10.2013 23:24 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Jā, Valfrīd , tie abi ir mani teksit, ko tu ar to gribēji pateikt? To ,ka es nesaku ,ka tu kkur būt nosaucis sievietes par cūkām ,vismaz ,šajā diskusijā, ja ,jā, tad es tā arī saku ,ja neskaita šo, jo tu uzrakstīji ,ka sievietes ir cūkas ,ja reiz ,ejam pēc tava plāna:D
Nav mans mēŗķis kādu izklaidēt vai smīdināt.
Vēlreiz saku - es esmu spogulis, kurā negaidīti daudzām ir ārkārtīgi nepatīkami skatīties. Es nekur nerakstīju ka sievietes ir cūkas. To tu pati ieraudzīji.
26.10.2013 23:27 |

Reitings 597

Ko nozīmē rakt?
26.10.2013 23:27 |

10 gadi
Reitings 5181
Ko nozīmē rakt?

Tu vēlies dzirdēt definīciju vārdam "rakt" vai sīkāk man paskaidrot vārda pārnesto nozīmi izteiktajā teikumā, jo Tev laikam nepieleca?
26.10.2013 23:30 |

Reitings 597
Cik daudzi vīrieši ir pelnījuši tādas ,kuru dēļ ir vērts censties ? Cik daudz ir tādu vīriešu ,kuru dēl vērts ir mums ,sievietēm, censities? Ir pieprasījums ,ir piedāvājums. Sekss un garastāvoklis, tev visu laiku gribās ,vai arī ir moments ,kad tev nav garīgā drāzienam? Or tu vienmēr esi gatavs fuksēties ,kā tāds trusīts, tā teikt ,izpildīt pienākumu? Lgn seksma tiešām nav jābūt par pienākumu kādai no pusēm

Siltāks, siltāks! Jā mēs vīrieši arī esam nekādi, bet vai tas ka visi un visas esam tādi kā esam dod tiesības kādam uzskatīt ka visam ir jānotiek tikai pēc viņa prāta? Ja man ar jums aseksuālajām ar piecām nepietiktu tad kāpēc MAN ir jāpieskaņojas tam ka jums nekā negribās? Vienīgā starpība ir mūsu ahilleja papēdis - tas dzinulis kurš mums ir bet jums - nav. Vismaz nav tik spēcīgs kā mums. Testosterons nebūs tas kas piespiedīs mani dzīvot tā un samierināties ar to ko es negribu. Tomēr ir vīrieši kuri tā nemāk un nevar. Vairums. Tie nu ir tās jūsu laimīgas otrās puses ar kurām jūs te dižojaties un kuras tad kad kompānijā nav sieviešu savējiem čomiem gāž ārā visu kas sakrājies un sasāpējis. Nez kāpēc man šāda lietu kārtība neliekas diži pareiza un godīga.
26.10.2013 23:38 |

Reitings 266
vis tantiņām, dušā iet 1reiz nedēļā, ar pliku pauri un alusvēderu, nelīdzinās skaistam ukrainim, ir memmesdēliņš mammas jakā, dzīvo ar vecākiem, valkā zandales ar zeķēm un tajās zeķēs iekšā ir bikšu gali, kuram nav auto, kurš runājot siekalojas un stostas, kuram nav zobu

Šādi turpinot savam sarakstam pavisam drīz varēsi pievienot arī ieslīgšanu vājprātā.
Vairāk vai mazāk, bet iespējas ir divas:
1.tiec tam pāri un sāc dzīvot, nevis visās savās ķibelēs vainot sievietes;
2.sāc pakot pūkainās čībiņas un kreklu ar garām pieduknēm, jo priekšā būs ilgs un garš ceļojums uz šaurām un polsterētām telpām.
26.10.2013 23:45 |

Reitings 597
Sekss un garastāvoklis, tev visu laiku gribās ,vai arī ir moments ,kad tev nav garīgā drāzienam? Or tu vienmēr esi gatavs fuksēties ,kā tāds trusīts, tā teikt ,izpildīt pienākumu? Lgn seksma tiešām nav jābūt par pienākumu kādai no pusēm

Ja sievietei vajag man ir jābūt gatavam. Tā ir norma. Kaut vai pirms 30 min esmu iepr. reizi beidzis. Tici vai nē bet manā praksē ir bijis gadījums (bija tā ka tiešām nekas cits neatlika kā skaitīt līdzi) kad viena sieviete pēc 30 pirmajā randiņā nonstopā kliedza spilvena 21 reizi vienas nakts laikā kad es jau sen biju pabeidzis. Tagad varat mani par žigolo nosaukt :-)
26.10.2013 23:46 |

Reitings 597

Dvēseļu dziednieces esat? :-)
26.10.2013 23:47 |

Reitings 597
Jautājums bija pie šitā teksta -
Bet viņš neatzīstas, kas pie vainas, klusē kā partizāns!
26.10.2013 23:49 |

Reitings 597
Tu vēlies dzirdēt definīciju vārdam "rakt" vai sīkāk man paskaidrot vārda pārnesto nozīmi izteiktajā teikumā, jo Tev laikam nepieleca?

Ko darīt ja man ir raksturīgs pilnīgs loģikas trūkums un prāta aprobežotība? Neviena uz mani neskatās tāpēc.
26.10.2013 23:52 |

Reitings 266

Ja jau pie tā bija jautājums, tad jūtos personīgi atbildīga sniegt atbildi uz to :D

Noops, no manis tāda dziedniece kā no Tevis Āfrikas princese.
Pie vainas ir tikai un vienīgi ziņkārība.
26.10.2013 23:53 |

10 gadi
Reitings 5181
Dvēseļu dziednieces esat?

Drīzāk "Klusēšana piekrišana"... bet pats atdzīt to, ka jūtas apbižots, nevar.
26.10.2013 23:54 |

Reitings 597
Šādi turpinot savam sarakstam pavisam drīz varēsi pievienot arī ieslīgšanu vājprātā.
Vairāk vai mazāk, bet iespējas ir divas:
1.tiec tam pāri un sāc dzīvot, nevis visās savās ķibelēs vainot sievietes;
2.sāc pakot pūkainās čībiņas un kreklu ar garām pieduknēm, jo priekšā būs ilgs un garš ceļojums uz šaurām un polsterētām telpām.

Tas būs mans vienīgais ceļojums dzīvē. Čibas un krekls man jau ir.
26.10.2013 23:55 |

10 gadi
Reitings 5181
Ko darīt ja man ir raksturīgs pilnīgs loģikas trūkums un prāta aprobežotība? Neviena uz mani neskatās tāpēc.

Nu lūk - problēma atrisināta. Sāc ar sevi, nevis nomelno apkārtējos, Tavā gadījumā - sievietes.
26.10.2013 23:57 |

Reitings 266
Tas būs mans vienīgais ceļojums dzīvē. Čibas un krekls man jau ir.

Ārprāts, kāds gan šis vīrišķis ir lupata.
26.10.2013 23:57 |

Reitings 597
Nu lūk - problēma atrisināta. Sāc ar sevi, nevis nomelno apkārtējos, Tavā gadījumā - sievietes.

Atvainojiet, nav viegli dzīvot kopā ar valdonīgu mammu! :-D :-D
27.10.2013 00:03 |

10 gadi
Reitings 5181
Atvainojiet, nav viegli dzīvot kopā ar valdonīgu mammu!

Nu tad nekāp uz vienu un to pašu grābekli atkārtoti. Meklē sievietes, kuras nav valdonīgas rakstura ziņā. Nevis sēdi un burkšķi par to, ka sievietes ir sliktas, jo seksu Tev piespiež un zeķes vākt arī. Un dzīvot ar domu, "ka tikai vīriešiem ir jācieš, sievietēm viss ir vieglāk. Negodīgi", tik tiešām ir grūti un gribas visu laiku izraisīt strīdus un rīvēšanos ar sievietēm. Uz brīdi viss norimst, bet nez kāpēc, pēc laika atkal jūties apbižots.
27.10.2013 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits