1.tiec tam pāri un sāc dzīvot, nevis visās savās ķibelēs vainot sievietes;
1. Kaimiņu nemaksāšanas dēļ Purvciema dzīvoklī nav pieslēgta apkure un īrnieks tāpēc burkšķ. 2. Autiņam viens trakais iebrauca sānos - tagad jāremontē.
Nevis sēdi un burkšķi par to, ka sievietes ir sliktas, jo seksu Tev piespiež
Tu droši vien arī šādas problēmas vari sagrozīt tā, ka beigās vainīgas ir atkal tikai sievietes.
Varu! Parunāsim?
Ārprāts, kāds gan šis vīrišķis ir lupata.
Nu trāpījās Tev viena tāda uzstājīga, tagad Tev naids uz visus "sugu" kā tādu?
Protams, kura gan precēs tādu kurš nepatur durvis tantiņām, dušā iet 1reiz nedēļā, ar pliku pauri un alusvēderu, nelīdzinās skaistam ukrainim, ir memmesdēliņš mammas jakā, dzīvo ar vecākiem, valkā zandales ar zeķēm un tajās zeķēs iekšā ir bikšu gali, kuram nav auto, kurš runājot siekalojas un stostas, kuram nav zobu, ............................................... Tas viss par mani. Skaidrs ka nēesmu dabūjis nevis ilgi bet nekad. Kāda škrobe.
Nerausti lauvu aiz ūsām. Un pie tam, pēc šī teikuma, varu iztēloties kā Tu katreiz sievietei centies iegavot, ka tā ir viņas vainas, ka kaimiņš burkšķ par to, ka Ušakovs Rīgā deklerētiem iedzīvotājiem piešķirs lētākas biļetes sabiedriskajā transportā.
Velc uz grēksūdzi?
Nekāds naids. No rīta bija gandarījums par labi padarītu darbu. Un meitene vismaz pāris dienas uz saviem sīkajiem pēc tam noteikti nebļāva.
Jā, tā jums arī viena pretīga īpašība - savus stresus un neapmierinātību izgāst uz nevainīgiem cilvēkiem.
Jā, tā jums arī viena pretīga īpašība - savus stresus un neapmierinātību izgāst uz nevainīgiem cilvēkiem.
Ja tā padomā es pat varu tev iegalvot ka esi vainīga.
Paarcelies uz Norveegiju un pieprasi no valsts pabalstu prostituutu iegaadei.
Tad kādēļ sūdzies un jūties piespiest, un vienmēr to atceries,ka slikto piemēru, ja Tagad tu saki,ka tev bija gandarījums par to, ko paveici. Uzslavu gaidīji un nesagaidīji?
Kur es rakstīju ka slikto?
Nu redz, tu tomēr vispārini visas sievietes. Es vēl saprastu,ja tev būtu viens kaut kāds konkrēts viedoklis,bet tu šķiet impulsīvi izpaud savu aizvainojumu. Pie kura nav vainīgs viss sieviešu dzimums. Starp citu tava māte arī ir sieviete.
Aha, Tu jau gribētu tā domāt. Emm.. dilemma - ja tev nesanāks, būs vēl lielāks naids uz sievietēm, ja sanāks (par ko es šaubos) - atkal slikti, jo redz sievietes visu laiku ir pārākas par Tevi.