Spriežot pēc attieksmes un prasībām - jūs nekāda devalvācija nav skārusi. Ja tā vēl būtu patiesībā. Sekss kad ir garastāvoklis, visādas citas lietas kurām mums večiem ir jāpieskaņojas ...
Liekas, ka Tu esi ļoti apbižojies un tagad kaut ko centies rakt.
Pag ,pag ,bet viņš taču šeit iepostja to vērtību skalu ,kur minēts ,pie "Ne-ne" lietām atdošanās pirms kāzām ,haha, tas skan dīviani, tieši tā "atdošanās " ,bet labi ,leksika katram sava, un tgd iedomājos ,labi,vinš ,to pats ,vismaz šiet, nav teicis ,bet nu es vados pēc tava c_berry ,teiktā ,ka sen nav dabūjis nevienu. Ha, ja reiz viņš šo te iepostoja , tad arī viņš tajā saskata pareizo ,ka sievietei pirms kāzām nav jāguļ ar vīrieti ,līdz ar to vīrietim pirms kāzām arī jābūt " tīram" , un pirms kāzām ni-ni,he, interesting
andie, jap, tas visu izskaidro - viņš ir "pareizs", līdz ar to līdz kāzām ni un ni, bet tās sievietes, maitas tādas, viņu neprec uz šim nekas nespīd.
Bāc. viņa vietā man arī būtu škrobe!
Nav mans mēŗķis kādu izklaidēt vai smīdināt.
Vēlreiz saku - es esmu spogulis, kurā negaidīti daudzām ir ārkārtīgi nepatīkami skatīties. Es nekur nerakstīju ka sievietes ir cūkas. To tu pati ieraudzīji.
Liekas, ka Tu esi ļoti apbižojies un tagad kaut ko centies rakt.
Ko nozīmē rakt?
Cik daudzi vīrieši ir pelnījuši tādas ,kuru dēļ ir vērts censties ? Cik daudz ir tādu vīriešu ,kuru dēl vērts ir mums ,sievietēm, censities? Ir pieprasījums ,ir piedāvājums. Sekss un garastāvoklis, tev visu laiku gribās ,vai arī ir moments ,kad tev nav garīgā drāzienam? Or tu vienmēr esi gatavs fuksēties ,kā tāds trusīts, tā teikt ,izpildīt pienākumu? Lgn seksma tiešām nav jābūt par pienākumu kādai no pusēm
vis tantiņām, dušā iet 1reiz nedēļā, ar pliku pauri un alusvēderu, nelīdzinās skaistam ukrainim, ir memmesdēliņš mammas jakā, dzīvo ar vecākiem, valkā zandales ar zeķēm un tajās zeķēs iekšā ir bikšu gali, kuram nav auto, kurš runājot siekalojas un stostas, kuram nav zobu
Sekss un garastāvoklis, tev visu laiku gribās ,vai arī ir moments ,kad tev nav garīgā drāzienam? Or tu vienmēr esi gatavs fuksēties ,kā tāds trusīts, tā teikt ,izpildīt pienākumu? Lgn seksma tiešām nav jābūt par pienākumu kādai no pusēm
Bet viņš neatzīstas, kas pie vainas, klusē kā partizāns!
Tu vēlies dzirdēt definīciju vārdam "rakt" vai sīkāk man paskaidrot vārda pārnesto nozīmi izteiktajā teikumā, jo Tev laikam nepieleca?
Jautājums bija pie šitā teksta -
Dvēseļu dziednieces esat?
Jautājums bija pie šitā teksta -
Šādi turpinot savam sarakstam pavisam drīz varēsi pievienot arī ieslīgšanu vājprātā.
Vairāk vai mazāk, bet iespējas ir divas:
1.tiec tam pāri un sāc dzīvot, nevis visās savās ķibelēs vainot sievietes;
2.sāc pakot pūkainās čībiņas un kreklu ar garām pieduknēm, jo priekšā būs ilgs un garš ceļojums uz šaurām un polsterētām telpām.
Ko darīt ja man ir raksturīgs pilnīgs loģikas trūkums un prāta aprobežotība? Neviena uz mani neskatās tāpēc.
Tas būs mans vienīgais ceļojums dzīvē. Čibas un krekls man jau ir.
Nu lūk - problēma atrisināta. Sāc ar sevi, nevis nomelno apkārtējos, Tavā gadījumā - sievietes.
Atvainojiet, nav viegli dzīvot kopā ar valdonīgu mammu!