Ak, kungs, cik kļūdu!
Lasie, lasiet un atbildiet vismaz pašas sev tad varbūt tuvāk zemei nolaidīsities.
Sievietes mīl ar ausīm. Ir romantiķes. Bet ... turpināt vari vienatnē.
Kura tev stāstīs naivais. To slēpj no vīriešiem, bet savā lokā pasmejas par to visu.
Tavs naids pret sievietēm sāk palikt garlaicīgs.
Valfrīd- es tgd īsti nevaru iebraukt ,ja sākumā ,es tiešām tevi uztvēru ,kā šejiens trolli, kā Štanku ,bet nu viņš ir vismaz smieklīgs, bet tu...........tu..........esi tiešām nesmieklīgs,totāli un galīgi.
Tu neesi ne par beigtas žurkas asti labāks ,kā tās kaucējas ,ka visi vīrieši ir cūkas , tu ,pēc idejas, mēģini pateikt ,ka visas sievietes ir metamas pār vienu kārti ,nav,uh,nav. Mani dzīve ir dikti spārdījusi un lauzusi, esmu nodota un lauzta, esmu vienkārši traumēta, bet es nekad neteikšu ,ka visi vīrieši ir cūkas , kā tu to dari, sakot ,ka visas sievietes ir cūkas.
Tad tu esi sieviešu nīdējs? Sliktais ,don't you dare , tu taču mani neinīsti vai ne? Ehh....nu cik var cepties ,vienmēr būs kāds ,kurš ienīdīs sievietes,kā arī kāda ,kura ienīdīs vīriešus . Tas ir bezjēdzīgi ,bezjēdzgi, ko tas naids , naids bez reāla iemesla dod? Nu ,kura tavu sasodītu "sirdi" izmantoja par kājslauķi?
Mani dzīve ir dikti spārdījusi un lauzusi, esmu nodota un lauzta, esmu vienkārši traumēta, bet es nekad neteikšu ,ka visi vīrieši ir cūkas , kā tu to dari, sakot ,ka visas sievietes ir cūkas.
Es taču nesku ,ka tu būtu teicis ,ka sievietes ir cūkas Haha , es tev to kaut kur saku(?) ,bet vienkārši tie tavi komentāri, uzvedina mani uz tādu domu,