Es centīšos tagad no galvas atcerēties savu cepto siera kūkas recepti, kas ir vienmēr izdevusies burvīga un garšīga. Visi, kas ir ēduši slavējuši un gribējuši receptes.
Ņem selgas cepumiem līdzīgus cepumus (tev jau noteikti selgas cepumi nav pieejami) sadrupina smalki, bet ne tā, ka pēc miltiem izskatās, sajauc kopā ar izkausētu sviestu, lai tāda lipīga masa. To ieliek cepamajā formā, tā lai viss nosegts un tāda normāla kārtiņa. Tad cepumiem pa virsu var likt svaigas ogas vai nelikt neko.
Siera masu taisa:
4 iepakojumi ar filadelfijas sieru
2olas
200gr skābais krējums
nedaudz citrona sula
cukuru atkarībā cik saldu grib, es pārāk daudz nelieku aptuveni 2 ēd.k.
šķipsniņa vaniļas cukurs.
Sieru samaisa ar cukuru, miltiem, van. cuk. un skābo krējumu.
Cep 160grādos aptuveni stundu. Gatava ir tad, kad nedaudz brūngala virsiņa ir kūkai.