Par adu neatbildeju(ta ir, ka atbild neizlasot visu, piedodiet :))
Vasara iesulojos looti atri un esmu loti bruna, iedegums ziema ziiet leeni. Ja nesaulojos esmu baala, bet silti baala ja tas ko izsaka un ja vispar izklausas logiski :)
jo buuutiibaa it kaa zaljaam aciim nepiestaav melns, tpc jautaaju.
Nu nezinu, man loti piestav, acis izcelas. Vienmer sanjemu komplimentus par savu kakjenes skatienu :) Un ejot balleties, vel vairak izcelu. neiznu kas tur ko nepatikt un nepiestavet :)
es lasiiju speciaali rakstu priekš green eyes, tur mineets ka laabaak ir shokolaades bruuuns laineris , taapeec taa :d bet ok ok :D visiem nav viens :D haha
Nessija, katrā gadiijumaa ar gaishaaku zimuuli nekaa melns, jo melns nebuus labs, njem vistumshaako bruuno :D vislabaak eenas, manupraat, tad dabiskaak :)
Man acu krāsa kā avatarā, tikai mazliet tumšākas
Matu krāsa brūngani-pelēki-blonda. krāsoju tikai acis. Gar augšējo skropstu rindu ārpusē tumši zils acu cīmulis, plaksiņa vidū zaļš acu zīmulis (ar glītu krāsu pāreju). Zem apakšējās skropstu līnijas brūns acu zīmulis. Un jā, skropstu tuša.
..zaļas acis .....Brūnu zīmuli lietoju,arī laineri melno, ēnas,bruņas,pelēkas,brūni-zaļa,tumši violetas,dzeltenas,bet tas dzeltenais tāds hmmm tumšs tā kā smilšu dzeltens...tuša melna,tumši brūna... nu bāc nemāku ielikt bildi..:-D
nu jaa, es taa mineeju :D kaa 100 % tas nebija domaats haha :D
bet tomeer jaaskataas uz to acu kraasu, jo zalsh izpauzhaas dazhaadi, te jau daudzas mineeja, ka ir zalja ar zilu liiniju, bruunu utt.
man ir tiiri zaljas acis, saules gaismaa tik gaishas , ka jopcik :D