Nevienlīdzīgi... :(

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Kā mēs kopā varētu pavadīt brīvdienas? Šonakti varētu pavadīt kopā ar viņu. Vai viņš jau bija pusdienās? Vai viņš nebūs pārāk noguris pēc treniņa, lai ietu uz kino, varbūt labāk paliekam mājās ar filmu.

=> Šādas un citādas domas manī ir visu laiku. Domāju par viņu, par mums, vēlos satikt. Esmu gatava atcelt savus plānus, lai tikai būtu ar viņu, pielāgoties viņam.

Kamēr viņam ir tā. Man šodien ir treniņš - nesanāks pavakariņot. Man brīvdienām jau ir plāni - varam tikai vakarā tikties.

Nu tā, ka viņa plāni ir akmenī cirsti un viņš nav gatavs manis dēļ neko mainīt. Liekas, ka viņš nedomā par mani tik daudz cik es par viņu. Tāda nevienlīdzība... :( Un ja es neuzplītos un neko neierosinātu, mēs vispār satiktos??
25.10.2013 11:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izlasiju komentarus.
ja vins pats tev ir pateicis, ka esi izklaide, tad kapec tu lien no adas ara, lai vinam izdabatu? vai tu maz saproti ko nozime izklaide? cilveks ar tevi pavada laiku tikai brizos, kad pasam ir garlaicigi. kad atradis sievieti, kuru nesauks par izklaidi, tad uzreiz ka tads kucens sedes zem vinas logiem, rakstis , zvanis, interesesies. tas ir tiesi tik vienkarsi! ja loti patik sieviete-zvana, raksta utt, ja ne, tas ari ir ka tev.
25.10.2013 15:00 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Bāc, it kā es to būtu rakstījusi...tik līdzīga situācija..tikai pirmie mēneši man bija jauki, tālāk gan tikai treniņi un treniņi.. Un arvien mazāk kopīgi pavadīts laiks.
25.10.2013 15:12 |

Reitings 19
Reģ: 24.10.2013
Neskrien puisim pakaļ. Kā jau daudz kur ir teikts, viņi ir mednieki. viņi dzīsies pēc tā, kas buus atturiigs, nevis pec taa kas leks pats klēpī.
Ja viņs neizrādīs savu interesi pret tevi tāpat, tad atvainojos par tiešumu (bet neesi īpaši svarīga). Tad viņš nav prieksh tevis.
25.10.2013 17:21 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Brīnos, kā Štanks vēl nepamanīja šo citātu
esmu tāds mīļumiņš, izdabātāja un miera mika, ka vīriešiem vienmēr ir bijis ērti noslaucīt kājas manā paklājiņā
Nedaudz sasmējos - esmu laikam ļoti samaitāts :D :D

Bet ja nopietni tad jāsaprot, vai viņš vienkārši neprot izrādīt pievilkšanos vai arī viņam tu esi pašsaprotama lieta.
Ikdienā - nevajag skandalēt, bet vienkārši pateikt, ka labprāt vēlētos viņu satikt arī pa dienām un k.kur aiziet kopā, ne tikai laiku kopā pavadīt pa naktīm. Tad arī tu redzēsi vai ir vērts... UN tas, ka tu izrādi jūtas un patīk mīļums tas nav nekas slikts - tas ir tikai apsveicami, jauki un skaisti ;)
25.10.2013 17:42 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Varbūt viņš nemaz nevēlas ar Tevi tik bieži tikties?
25.10.2013 17:44 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Kā saka, nekad neskrien pakaļ vīrietim. Neesi vienmēr tik ļoti viegli pieejama un brīva katrā laikā, lai ar savu izredzēto satiktos. Tev ir jādzīvo arī sava dzīve un vīrietim ir jājūt, ka viņš Tavu laiku it kā nozog sev. Viņam ir jābūt tam, kurš dara visu, lai tikai rastos iespēja ar Tevi parunāt vai uzmest Tev skatienu. Sievietes, kuras jau pašā attiecību sākumā ļoti cenšas, lien ārā no ādas, lai vīrietim izpatiktu, satraucās un šaubās par sevi, baidās un dara ko vien vajag, lai tikai pievilinātu vīrieti palikt pie viņas, viņam neļaus izbaudīt šo sākuma stadiju. Jo pati par visu būsi jau parūpējusies. Diemžēl šāda uzvedība ne pie kā laba nenoved. Gribi to vai nē, vīrietis sajutīs Tavu nostāju pat, ja izliksies par pavisam savādāku sievieti, nekā īstenībā esi. Nav svarīgi, ko un kā Tu viņam pasaki, galvenais, kā Tu iekšēji jūties un pēc tam atbilstoši rīkojies. Mēs, sievietes, neesam radītas, lai stāvētu ceļos pie vīriešu kājām, bet gan, lai viņi to darītu mūsu vietā. Novērtē sevi augstāk!
25.10.2013 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits