Izskaidrošu savu attiecību modeli, savādāk man liekas, ka es nepaskaidroju to diezgan skaidri. :)
Mirklī, kad sieviete izvēlas dzīvot sievišķīgu dzīvi, vīrietis automātiski ieņem savu vīrišķo pozīciju un abi ir laimīgi. Vīrietim nekas cits neatliek, kā pievērsties naudas pelnīšanai, jo tikai tas ir tas, ko viņš prot pa īstam un dara to piepildītu un ceļ viņa pašvērtējumu. Cik daudz intervijas neesmu lasījusi ar sabiedrībā pazīstamiem un ietekmīgiem vīriešiem. Katrs kā viens apgalvo, ka vēlas sev redzēt blakus sievišķīgu, maigu, skaistu, laimīgu, patīkamu sievieti, nevis nostrādājušos zirgu un neviena emancipētā būtne nespēj piesaistīt viņu uzmanību. Jo viņi pēc pieredzes zina vai arī vienkārši intuitīvi jūt, kur slēpjas labu attiecību atslēga. Interesanti jau izklausās, ka draugs saticis tādu sievieti, kura savu bagātību un karjeras virsotni pati sasniegusi, kura nevēlas naudu no vīrieša. Viņa pati sev ceļu izsit un nekad nevienam neuzticas, tikai sev. Tad cik tālu, pēc Tavām domām, šīs attiecības ir spējīgas novest šos divus cilvēkus, ja abi sāk viens otrā iemīlēties? Pirmos 3 mēnešus viņi būs kopā, protams. Līdz vīrietim uzradīsies vēlme būt vajadzīgam un mīlētam. Bet ko viņš varēs sagaidīt no savas sievietes? Neko. Viņai jau nekas nav vajadzīgs, viņa pati ir spējīga ar visu tikt galā. Tā arī tas viss beigsies, vīrietis ies meklēt kādu, kurai viņš būs vajadzīgs.
Varbūt par ilgu esmu iesaistījusies šajās diskusijās, bet vēlos, lai saprotat, kāds ir mans redzējums un par ko es vispār runāju. Un kādas ir mūsdienu sievietes. Protams, es neapgalvoju, ka visas kā viena, ir biznesa haizivis. Pazīstu daudzas sievietes, kuras iet uz darbu, jo tas viņām ir hobijs un viņas ir laimīgas! Šajā brīdī, vīrietis un sieviete katrs strādājot darbu un saņemot par to atalgojumu, izlieto to savām pareizajām vajadzībām. Un abi jūtas apmierināti, īpaši jau vīrietis, jo viņš ir darījis sievu laimīgu, jo nodrošina ģimenei iztiku. Lūk šādi darbojas mans attiecību modelis. Ne velti saka: „Viss sievietes bizness ir viņas vīrs”.
Un kurš gan brīdis var būt labāks, kā šis, lai mīlētu savu vīrieti, nevis domātu kā būtu ja būtu. Jo tikai šodiena mums pieder, vakardienu neatgriezīsi, bet rītdiena nav garantēta.
Dodos gulēt! Arlabunakti! :)