tu nezini, pēc cik ilga laika jūsu attiecības var izirt?
Un man nav saprotams tas kāpēc meitenes esot attiecībās izsaka tādas frāzes kā
tu nezini, pēc cik ilga laika jūsu attiecības var izirt
?
Kāpēc cilvēki mūsdienās ir tik nepastāvīgi? Un kāpēc vispār ir tāda situācija, ka kāds pieļauj domu, ka attiecības varētu beigties? Vai tad tam visam nav nekādas vērtības?
Kāpēc cilvēki mūsdienās ir tik nepastāvīgi?
Un kāpēc vispār ir tāda situācija, ka kāds pieļauj domu, ka attiecības varētu beigties?
Главная причина, почему женщины, будучи замужем, продолжают работать – это не деньги. Чаще всего это и не любовь к своему делу. И даже не желание мужа. А стремление к независимости «на всякий случай». Которое разрушает доверие в отношениях и строит стены между супругами.
О. Валяева
А стремление к независимости «на всякий случай». Которое разрушает доверие в отношениях и строит стены между супругами.
Главная причина, почему женщины, будучи замужем, продолжают работать – это не деньги. Чаще всего это и не любовь к своему делу. И даже не желание мужа. А стремление к независимости «на всякий случай». Которое разрушает доверие в отношениях и строит стены между супругами.
О. Валяева
jo, lai cik ļoti vēlētos dzīvot pasakas cienīgu dzīvi, realitāte ir skarba.
Es ļoti saprotu, krista, ko Tu domā, es laikam rakstu ko citu, es vairāk to biju domājusi kā ir, kad Jūs esat vīrs un sieva, un parasti jau pēc vīra nāves tad tā naudiņa sapelnītā, kas gadiem krajās krājkontā un dzīvoklis, mašīna paliek sievai un bērniem.
Tā mēdz notikt un kur ir tas garants, ka tā nenotiks tieši tavās attiecībās?... Domā, ja par to nedomāsi, tad noteikti tā nenotiks?...
Manaa miestaa ljoti daudzi jauni cilveeki mirst ar veezi vai no citaam kaiteem. Jaa, tieshi mirst, nevis skjiraas. Taapeec arii saaku ar gadiem luukoties uz visu to savaadaak. Vai nu uzkraajumiem ir jaabuut tieshaam lieliem, vai arii sievietei ir jaabuut speejiigai uzreiz uztureet beernus un saimnieciibu, savaadaak padziivos divus gadinjus no iekraajumiem, un ko tad taalaak? Maaju tirgos nost, mashiinu? Uzskatu, pat maajsaimniecei ir jaabuut savai ietaupiitai droshiibas naudai. Ja viirietis veelaas, lai vinja seezj maajaas, tad lai vismaz neseezj par pliku galvas tiesu un dreebju kaartu, bet lai maksaa "algu", ko vinja var noglabaat kontaa. Taa dazkaart var izglaabt, ja nesanaak uzreiz atgriezties darba tirguu.
Nav garantijas, ka kaut kas tāds nenotiks, bet vai kāds var man lūdzu paskaidrot - kāpēc man par to ir jādomā, ja man pašlaik ir labi ar šo cilvēku kopā? Kāpēc man ir jādomā - a ja nu un jāčakarē savs prāts un nervi?
Nu tā teikt, lai tad, kad tā diena pienāks (ja pienāks), tu nekristu depresijā un tev neiestātos šoks. Morāli un psiholoģiski vienkāši jāsagatavo sevi, ka tas nav pasaules gals. Un varbūt ir vērts novērtēt arī sevi kā personību - cik vērtīga tu esi pati par sevi, ja tev pēkšņi blakus vairs nebūs vīrietis. Varbūt šis tas ir jāmaina vai jāpilnveido.
cik vērtīga tu esi pati par sevi, ja tev pēkšņi blakus vairs nebūs vīrietis.
Es nedomāju par to. Es uzskatu, ka katram cilvēkam ir brīva izvēle ko darīt - izbeigt attiecības vai nē, nokrāpt otru vai tomēr nē, un ja šis cilvēks arī izdarīs to izvēli, tad tas vnk nebūs bijis mans cilvēks. Bet es esmu laimīga ar savu vīrieti un nedomāju kā būs, dzīvoju tikai šodienai un šodien es viņu mīlu, braucu ar viņa dāvinātu mašīnu man, kas ir piereģistrēta uz viņa vārda un priecājos par to! Neuzskatu, ka ir jābaidās no kaut kāda attiecību iziruma, tādā veidā tikai pati sevi gruzījot. Ja man ir labi kā ir, kāpēc man jādomā kā varētu būt...?
Un varbūt ir vērts novērtēt arī sevi kā personību - cik vērtīga tu esi pati par sevi, ja tev pēkšņi blakus vairs nebūs vīrietis.