Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ģimenes ārste

Reitings 59
Reģ: 15.10.2013
Šodien sastapos ar visai dīvainu ģimenes ārstes attieksmi.
pirms manis, bija paziņa, un arī pret viņas izturējās nu tāāā ...
Izskatās ka dakterei slikts garstāvoklis, taču neuzskatu ka tādēļ jābojā pacientiem garstāvoklis, un vieedoklis par viņu.
Līdz šim biju pilnībā apmierināta ar viņaas, bet tagad, īsti nesaprotu ..
Saku ka kardioloģe likusi nākt pie viņas, lai nosūtītu mani uz asins analīzēm, viņa atver manu to gramatiņu, un saka:" es martā tevi jau sūtīju viss ir kārtībā" -Marts ( tagad tūlīt būs novembris)
es saku ka vienalga gribu pārbaudīties, jo mani uztrauc tas, kāpēc ar mani tā notiek. Viņa man uzdod jautājumu :"Nesaprotu kāpēc tu meklē problēmu?" .- es protams ļoti lielā izbrīnā paliku, prasīju kā, kapēc ? . kas tas par jautājumu. ..
Tad kad jautāju : ?Sanāk, ka man ar šiem dūrieniem jāsadzīvo tik ilgi līdz nomiršu? " Viņa sāka man pārmest par manu dzīvi, kāpēc es savos 18 nodarbojos ar seksu, tā nedrīkst, tās sāpes un duršanas krūtīs man ir tikai tāpēc ka dzīvoju "lielo cilvēku dzīvi" Nu galīgi negribēja mani sūtī uz tām analīzēm, bet es piepraīju, jo uzsktu, ka vairak kā pus gada laikā daudz kas var mainīties.
Gribeju zināt jūsu viedokli, vai normāla situācija šī ? ..
Jūsu pieredze ar ārstiem . ?
24.10.2013 18:23 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Protams, ka nav normāli.

Man nav tādas pieredzes. ĢĀ sūta uz vairāk pārbaudēm nekā man gribas iet. Šad tad pat atsakos.
24.10.2013 19:08 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kādi vēl jautājumi, cik normāla situācija? Nu protams, ka iesaku nomainīt ģimenes ārsti, pilnīgi nepieļaujama situācija. Garastāvoklis var nebūt, bet šādi neviens ārsts nedrīkst reaģēt.
24.10.2013 19:11 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Gribeju zināt jūsu viedokli, vai normāla situācija šī ?
Nu tad pati neesi labaaka, ja veel uzdod shaadu jautaajumu.
24.10.2013 19:17 |

Reitings 59
Aija.°
Es vienkārši gribēju zināt citu cilvēku viedokli.Kautkas slikts, ja paprasu ? .
24.10.2013 19:20 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Situaacija, kuru aprakstiiji, jebkuram ir skaidra kaa neatbilstosa normaam. Ko tur ko diskuteet un vispaar tik garu palagu rakstiit? Punkts.
24.10.2013 19:23 |

Reitings 59
Labi, īsti nesapratu, vai ārstei ir taisnība vai nē.
Vari arī nelasīt, ja zini visu utt.
Es vērsos pēc padoma nevis pārmetuma.
šeit ir forums kur katra raksta to kas uz sirds, un arī ja ir kādi jautājumi.
24.10.2013 19:24 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Ir dzirdēts, ka daudzi ģimenes ārsti negrib dot nosūtījumus, tā kā Tavējā nekāds īpašs gadījums laikam nav. Par to seksu gan nejauki, ka tā var atļauties pateikt, kāda viņai daļa? Maini ārstu, ja iespējams.
Man atkal pretēja situācija- ja pie viņas aizeju, sūta vēl uz kādām analīzēm. Tā kā man riebjas viss ar ārstiem saistītais, tad pat pēc slimības lapas pie viņas nevaru aiziet, lai nesūtītu vēl kur. Tā nu bieži vien slima velkos uz darbu.
24.10.2013 21:52 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
ave Ī, Tev ir dūrieni sirdī?
Man arī ir, ģimenes ārsts uztaisīja kardiogrammu, nosūtīja uz visādām analīzēm, rentgenu, bet viss normas robežās, cēloni neatrada.
24.10.2013 21:57 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
atsūtīsi man vēstulē kā sauc šo ārsti, ļoti atgādina vienu ĢĀ. :D
24.10.2013 21:57 |

Reitings 59
freya
Nu ja ir sajūtami dūrieni krūtīs, likās ka sirds, bet kardiogramma laba, tagad ārste teica, ka arētu būt mazasinība, dzelzs rūkums un tāāā. Man parādās arī elpas trūkums, nogurums, piemēram varu akuvai vienkārši runāt, un aizelsties ... pagaidām nedurās, durās tikai tad kad kko daru, piemēram pirmīt, kad klāju gultu .
Vēl jāiet pie ginekologa, jo tajā jomā arī viss man nav kārtībā, tas spēlē lielu lomu.
Vēl jau itkā kunģis varētu būt vainīgs, bet nu redzēs. Esmu salasījusies internetā viskko par to, bet skaidrību jau bez pārbaudēm neuzzināt.
Nu Tu kunģi nepārbaudīji . ? Kā tev ir ar ēšanu, normāli ēd ? .
24.10.2013 22:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits