Yarina iepakojumā ir 21 tablete. Katra tablete iepakojumā ir atzīmēta ar nedēļas dienu, kad tā ir jālieto. Katru dienu lietojiet tableti aptuveni vienā un tajā pašā laikā, ja nepieciešams, uzdzerot nedaudz ūdens. Ņemiet tabletes, sekojot bultiņas virzienam, līdz izlietotas visas (21) tabletes. Turpmākās 7 dienas tabletes nav jālieto. Šo 7 dienu laikā jāsākas menstruācijai (menstruācijai līdzīgai asiņošanai). Parasti tā sākas 2-3 dienas pēc pēdējās Yarina tabletes lietošanas. Nākamo iepakojumu sāciet lietot 8. dienā pat tad, ja menstruācija vēl turpinās. Tas nozīmē, ka jaunu iepakojumu Jūs vienmēr sāksiet lietot vienā un tajā pašā nedēļas dienā, un arī menstruācijai līdzīga asiņošana katru mēnesi būs apmēram vienās un tajās pašās dienās.
neesmu bijusi pie ginekologa un nekad neiešuOOOOOOOOO, f*ck! Šis ir labais teksts. Deru, ka meitenei ir kādi 14 gadi :D Nu pilnīgs vāks!!! Slikti paliek domājot, ka mūsdienu tīņi ir tik stulbi - kājas atvērt visas māk pat tad, kad pupi nav izauguši, bet elementāras lietas nezin vispār. Kauns jums par sevi nav?
bet tāpat lietošu Yarina labas tabletes, nekad neesmu palikusi no viņām stāvokli Tikai tas ka neregulāras mēnešreizesNu uz priekšu - agri vai vēlu iedzīvosies kaut kādās slimībās (nedod dievs, ka tev olnīcas būs jāizņem) un pie bērniem tu 100% netiksi, jo būsi savu veselību sačakarējusi. Turklāt tās tabletes tak nepalīdzēs izvairities no grūtniecības, ja tu viņas dzersi neregulāri. Tikpat labi vari dzert aktīvo ogli - rezultāts būs vienāds (tik veselību nečakarēsi).
bet tāpat lietošu Yarina labas tabletes, nekad neesmu palikusi no viņām stāvokli Tikai tas ka neregulāras mēnešreizes
man ir parteris jau pusgadu man ir 16 gadiNu bet es tak saku: tīņi = stulbi! Tu elementāras lietas nezini. Nāc no kādas palīgskolas?
man ir parteris jau pusgadu man ir 16 gadi
Tikai tas ka neregulāras mēnešreizes
man tie čīkstošie bērni mūžam nav vajadzīg